Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi1

czy plotki mieszaja wam w zyciu???

Polecane posty

jestem z facetem od ok. 7 m-cy. wszystko było ok do momentu kiedy moj facet zaczał wygadywac rózne rzeczy na moj temat o których dowiedzial sie od tajemniczego informatora. Sa to rzeczy o których ja nie mam zielonego pojecia, które sie nie wydarzyły napewno a on czuje ze pomalu traci do mnie zaufanie. Twierdzi ze on nie wnika ale ja mysle ze jest zupełnie inaczej. Nie chce mi powiedziec kto mu o tym opowiada. pomózcie mi bo sama nie wiem co mam teraz zrobić.

Gość I to jeszcze jak
mieszaja.Nie ma nic gorszego niz plotki ale jeszcze gorsi sa ludzie,ktorzy sie tym zajmuja"notorycznie".Jezeli Twoj facet slucha takich pomowien to daj sobie z nim spokoj albo porozmawiaj z nim,ze Ci przykro i ze chcialabys ta sytuacje wyjasnic.Powodzenia...

RACJA! jeśli facet nie wierzy twoim zapewnieniom że to co usłyszał o tobie to nieprawda...to nie warto byc z kimś takim...zaufanie jest podstawą jakiegokolwiek związku...jeśli go nie ma to nie ma związku!!

Gość all right
to że on tego kogoś słucha i rozważa jego słowa oznacza że on i plotkarz muszą być ze sobą jakoś powiązani to musi być ktoś z kręgu rodzinnego lub koleżeńskiego..ktoś albo chce załatwić swoje interesy twoim kosztem, może nadepnęłaś nieświadomie komuś na odcisk i się odgrywa izolując Cię od towarzystwa albo kabelek nie mający własnego życia więc musi żyć cudzym poprawiając swoje ego i wartość w towarzystwie..pomyśl kto to może być bo łatwiej ci będzie się obronić...ktoś kto działa za plecami zwykle boi sie starcia twarzą w twarz woli pluć na odległość..to jest niezła próba lojalności i zaufania..widzę że twoje akcje maleją bo twój facet w pewnym sensie chroni informatora jeśli nie zajdą inne okoliczności odwracające ten trend przygotuj się na rozstanie..nie zostawiaj tak tego..ja olałam taką sprawę i to się na mnie zemściło podwójnie: utrata kogoś bliskiego i wzmocnienie plotkarza który zaczyna coraz śmielej sobie poczyniać PS. NIENAWIDZĘ PLOTKARZY TFUUUUUUU

Gość plotki o mnie
rozpowszechnia moja szwagierka(siostra mojego męża) opowiada mu o mnie straszne bzdury. Początkowo wierzył jej,ale pewnego razu przegięła,bo powiedziała o mnie coś bardzo złego i podała dokładny czas ale w tym czasie byłam z mężem w domuWtedy dopiero przekonał się że ona kłamie.Powiedział jej żeby dała sobie spokój ale to niewiele dało.Tyle,że teraz on tylko się śmieje z tego co ona mówi.Jak można być takim podłym??????

Najgorsze jest to ze ja go bardzo kocham. Ale macie racji skoro o n nie ma do mnie zaufania to chyba nasz zwiazek nie ma szans. Ostatnio powiedzial ze stracił do mnie zaufanie a teraz za nim odzyskam na nowo u niego zaufanie to moze to dłuuuuugo potrfac wiec nie wiem czy jest sens czekac.

Gość Claudia -
Znam skas ten temat, o mnie wiecznie ktos opowiada niestworzone historie, grunt to sie nie przejmowac!

Gość andora
powiem z własnego doświadczenia ze plotka zniszczyła mi zycie nie tylko plotka .ale tez niedomówienia i intrygi wystrzegaj się tego jak ognia

no i juz jest efekt plotki - mój facet powiedzil za narazie mozemy byc tylko przyjaciolmi on musi wszystko przemyslec.podczas naszej rozmowy wyszły zarówno jego jak i moje drobne klamstewko. ja nie powiedzialam mojemu facetowi ze bedac na dyskotece spotkalam mojego bylego faceta bo balam sie jego reakcji a zyczliwi i tak mu juz doniesli. Na koniec naszej rozmowy przytulił mnie i pocawolam mówiąc ze i tak pomiedzy nami nie jest jeszcze wszystko ok - prosił zebym poczekała i dała mu czas pomyslec.

Gość all right
uuu czas do namysłu..niedobrze niedobrze masz jeszcze numer do swego byłego? ;)

Gość I to jeszcze jak...
Daj sobie dziewczyno z nim spokoj bo inaczej kazde jakies pomowienie albo plotka bedzie sie konczyc tak samo.Jezeli wiesz,ze bylas w porzadku to glowa do gory!!!Niech Twoj niby chlopak zobaczy,ze to nie Ty masz problemy z plotkami.Jego to tez dopadnie bo ludziska lubia plotkowac o wszystkich a skoro on tak bardzo ich slucha to jest tez plotkarzem.A moze to nie plotki tylko jego widzimisie,co?Pamietaj kochana-jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil...Nie dawaj sie takim ludziom.O mnie tez bez przerwy ktos ma cos do powiedzenia ale odkad pokazalam,ze mam to gdzies zamykam ich plotkarskie geby :) Prawdziwy przyjaciel nie bedzie sluchal plotek(sam bedzie chcial sie przekonac)wiec segregacja znajomych to najlepsze co mozna zrobic.I jeszcze jedno,kazdy z nas rozmawia tez o innych wiec w pewien sposob plotkujemy wszyscy ale wazne jes co mowimy bo tak zawsze jest,ze najwiecej wad ma nieobecny..........Pozdrawiam

Mój facet wogole juz nie dzwoni - ale podczas ostatniej rozmowy wskazal mi ze narazie nie bedzie dzwonil i pytal czy wytrzymam a mi jest cholernie ciezko

plotki to może i nie ale głupota napewno:P najgorzej jak wlasna:(

Gość all right
no fajnie..a ty nie czekaj aż zadzwoni tylko dobrze się baw..wyjdź gdzieś z przyjaciółmi na disco, do teatru, kina..bo jak zobaczy że jego dziecinna gra nie działa to nie będzie przecięgał tej izolacji ;)

Tak myslałam zeby zrobić. Powiem szczerze ze mam tak ogromna ochote do niego zadzwonic pierwsza ale jak nie odbierze ( podczas ostatniej rozmowy powiedział zebym sie nie denerwowała jak on nie odbierze telefonu ode mnie także i tak może być). W rezultacie sama nie wiem co mam zrobić. Kocham GNOJa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość all right
nie dzwonić..dopiero za jakiś tydzień bo to może być dumna sztuka i się zaprze by tego nie robić jako pierwszy..zobaczysz jego reakcje jak nadal będzie stroić fochy to znowu przeczekać ;)

Rozumie. Będzie mi bardzo cięzko ale sie postaram. Ostatnio rozmawialismy w czwartek czyli tyle musze wytrzymac. All right mam nadzieje ze przy twojej pomocy jakos to wytrzymam. Dzieki za pomoc.

Gość mala blondyneczka
mimi1 kazda plotka ma w sobie ziarno prawdy i rodzi niepewnosc co do uczciwosci drugiej strony. sama przyznalas ze nie byliscie wobec siebie szczerzy....no coz, mnie tez wkurzyloby gdyby moj facet za moimi plecami spotkalby sie z byla na imprezie....zaden facet nie chce byc rogaczem, ani zadna kobietka nie chce byc zdradzana. wyciagnijcie nauczke z tego, badzcie szczerzy wobec siebie 3mam kciuki, na pewno bedzie dobrze 🌼

Gość all right
mimi1 nie pisała że się z byłym umówiła tylko że go spotkała..to chyba zasadnicza różnica ;)..trzymaj się mimi1 dasz radę

Kolejny dzien w niepewności. Boze daj mi sile zebym wytrzymala.

Gość all right
nie odezwał się jeszcze? skubany ale ma silną wolę..powiedz mi spod jakiego znaku zodiaku jest?..daj Boże żeby to nie była Ryba ;)

Polotki to coś co niszczy związki . Plotki rozbiły moje małżenstwo po 10 latach. Plotki nieuzasadnione a rozsyłne przez kobiete , ktora zarzuciła sieci na mojego eks. Plotki ,ktore zniszczyły wszystko co mielismy a uwierzył w nie bo sam mnie zdradził. Najczęściej jest tak ,ze jeżeli ktoś wierzy w takie plotki i jeszcze ci to mówi w twarz sam ma nieczyste sumiemie i próbuje sie wybileć .

mój facet jest blizniakiem a ja wagą. Zadzwonił dzisiaj do mnie. Rozmawialismy krótko opowiadał mi co wydarzyło sie dzis w jego miescie. Rozmowa była troszeczke sztywna ale i tak ciesze sie ze jest juz jakis krok do przodu. Powiedzial ze jutro zadzwoni.Zobaczymy.

Gość all right
będzie dobrze :) może rzuć propozycje spotkania się w weekend ale nie nalegaj zbytnio jak będzie miał opory

W weekend odpada on jedzie do szkoły. On spróbuje mu zaproponowac.

Własnie wrociłam od fryzjesra. Wczoraj mówił ze jak bedzie wracał z pracy to zadzwoni no ale jak narazie cisza. Ja jak głupia czekam.