Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambija

jakie znacie bardzo dolujace, depresyjne piosenki?

Polecane posty

Gość AduSskaxD
Hilary Duff - Someone watching over me Slipknot - Snuff, Prelude 3,0 , child of burnong time, Sylwia grzeszczak ft. liber - Czerń i biel,, nasz abaśń Ashley - Dwa Serca Kittie - Safe Mushroomhead - Never let it go , Nowhere to go, Save us, Our own way, Treason Disturbed - Overburdened Metallica - The day never comes, The unforgiven (1,2), Sad but true Neurosonic - So now you know, fearless, me myself and I, I will always be your fool, Skillet - Say goodbye, Savior Iced Earth - Watching over me, ZBlessed are you, I died for you,

Gość ikkunparpincessa
HIM- Bury my deep inside you heart

Gość mnie dołuje
Cocteau Twins np."Pandora" 😭

Gość Matyldas
Az sie dziwie, ze nikt nie wpisal- Massive Attack TEARDROP. Najbardziej dolujaca i piekna piosenka jaka znam aha i jeszcze Dido- HERE WITH ME. pff na ama mysl mam dola ;)

Gość mloda...
taka ladna pogoda... wynocha na sloneczko i to juz! :D

Gość ppoo
Lamb - Gabriel !!!!!!!!!

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAA
NO MOZE TO NIE RAP TAKA NIBY SMUTNA ANIA SZRMACH WYBIERAM CIE I EDYTA GORNIAK Z FILMU POCAHONHTASDOLUJACE TAK ICH SLUCHAC

Gość WALKER
Zapomnieliście o klasyce. To jest najlepsze... The Rolling Stones - Angie ;[

Gość hiszpan401
bajor nie chce wiecej lipnicka ostatni list

Gość ehh ; ((
pih- bo to co dla mnie

Gość buuka^^;D
Pezet : - spadam - nieważne - w moim świecie - myśli Ale pamiętaj o tym, że życie jest piękne i trzeba łapać każdą chwilę i cieszyć się z całych sił jej niezwykłością ;P ;)

Gość Fhuijhcźhkl
Diary of dreams-oblivion zajebiscie depresyjne

Gość ProEloDwadziesciaZero
Wedlug mnie dużo piosenek Queen jest dołujących np The show must go on, Bohemian rhapsody etc.

Gość ProEloDwadziesciaZero
I tu bardziej mi chodzi o przeslanie :d A i Suicide Solution Ozzyego Osbourna :# I pare jego piosenek $:

Gość depr
Stare, ale jakże smutne.. Łzy - Anastazja jestem "Codziennie modlę się byś zabrał mnie ze sobą, ludzie nie mają prawa, ludzie zabić mnie nie mogą..."

Gość Eweelinaa
Nie Daj Mi Odejść-Ira Our Farewell-Within Temptation Bezsenni-Ira Kolejny Raz-Virgin Chcę tu zostać-Farba Za mgła-KSU The Meadow-Zmierzch(może i to tylko gra na pianinie,ale mi sie chce płakać)

Gość Absinth_Fairy
polecam Frou Frou - Let Go tylko sie przy niej wieszac da, albo skakac z wierzowca ;) "Let Go" drink up baby doll Are you in or are you out? Leave your things behind 'Cause it's all going off without you Excuse me too busy you're writing your tragedy These mishaps You bubble-wrap When you've no idea what you're like So, let go, let go Jump in Oh well, what you waiting for? It's all right 'Cause there's beauty in the breakdown So, let go, let go Just get in Oh, it's so amazing here It's all right 'cause there's beauty in the breakdown It gains the more it gives And then it rises with the fall So hand me that remote Can't you see that all that stuff's a sideshow? Such boundless pleasure We've no time for later Now you can't await your own arrival you've twenty seconds to comply So, let go, so let go Jump in Oh well, what you waiting for? It's alright 'Cause there's beauty in the breakdown So, let go, yeah let go Just get in Oh, it's so amazing here It's all right 'Cause there's beauty in the breakdown [Background sounds] So, let go, Jump in Oh well, what you waiting for? It's alright 'Cause there's beauty in the breakdown So, let go, yeah let go Just get in Oh, it's so amazing here It's all right 'Cause there's beauty in the breakdown In the breakdown 'Cause there's beauty in the breakdown The breakdown So amazing here 'Cause there's beauty in the breakdown

Gość Psiukollo
Kult -Bal kreślarzy , W czarnej urnie

Gość Psiukollo
Pudelsi - Jestem sam

Gość powiem żeee
BLUE - BREATHE EASY

Gość rtyrty
było nas dwoje - j. skubikowski Sam nie wiem- śmiać się czy kląć. Totalny spadek na dno, nadziei zero i nic. Nie miało boleć aż tak I łatwo zmienić swój czas, Wczorajsze jutro na dziś. Nie biorę prochów na sen, Dokładnie nie wiem jak jest, Bo każdy dzień wrasta w noc. I głos w słuchawce jak twój, Wyrywa słowa bez tchu, A potem trzęsę się w noc. Bo było nas dwoje, A zostało nie wiem co. Było nas dwoje, Znów wygrało głupie zło. Nie chodzę nigdzie prócz knajp I jeśli myślę to tam, Choć chyba spalił się mózg. Nie pytam ile za sto, nie licze dymków, bo co? Jeżeli tamto to gruz? Przez mokry asfalt i deszcz Uciekam sam nie wiem gdzie, By tylko dalej od spraw. A twoje okna wciąż śpią, A światła rażą i drwią I znowu czuję aż tak... Że było nas dwoje, A zostało nie wiem co. Było nas dwoje, Znów wygrało głupie zło. Było nas dwoje na cały świat, Dziś dwa razy trudniej prosto stać, Ja wiem, że było nas dwoje...

Gość beacia s.k
wszystkie wielkiej piosenkarki gospelowej niejakiej DODY:classic_cool:

Gość Jackassfan
Roger Alan Wade - The Light Outlives The Star

Zero -Odkochaj nas* Cisza jak ta* Varius Manx- Tokio Andy Williams Love Story* Beyonce -Ave Maria Kasia Kowalska cofnij czas Lzy -czy to grzech Dzieje grzechu Wilki- moja baby ,,Dzis tylko sie znamy'' Eleni- muzyka Twoje imie ma Fajny- Gdy zgasnie slonce hallo ja czekam Ich troje-jenny Ziyo -wyspy Virgin-Dzieci ziemi Vir- nie mow ze nie kochasz Uniwerse-bo to taka piekna milosc Uniwerse- Byla mi aniołem Kayah- To nie ptak Time- ty i ja Thomas- Anna maria

telewizor- plyne, gine Mejk- tak nie musialo byc Robert Chojnacki- Tak daleko jestes teraz Sztywny pal Azji-wieza Synonim0 znow mi sie snisz Sumptuastic- Urodzeni dla siebie Sumptuastic-list do nieznajomej Sumptuastic- juz nie wieze Studio Buffo- Romeo i Julia Lover Dance-Stanie sie cos Spidi- Dla Ciebie