Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos z was ja lubi....

Pozycja 69

Polecane posty

Gość A jaa
A ja uwielbiam, podnieca mnie mysl, ze wypinam moja pupcie i czuje jak mój partner na nią patrzy i się ślini.... mmmniam

Gość j.j.
ostatnio moj chlopak chcial 69 a ja nie chcialam ale teraz czytajac te forum mam na to ochote i chyba dzis ze swoim misiem to wyprubuje:) juz nie moge sie doczekac:)))))))

szczerze mowiac robiłam to tylko raz w rakiej pozycji i nie podobało mi się za bardzo :] moze dlatego ze byla zbyt duza roznica wzrostu :] wole jednak osobno :D zn pieszczenie się oralnie ale nie oboje na raz ;)

Gość rochelle
Oczywiście, ze jest to super pozycja i większość par ją uwielbia.Trzeba tylko miec zaufanie do partnera - zwykły stosunek "włóż-wyjmij" moze byc bardzo gorący i spontaniczny, 69 wymaga wiecej czasu, finezyjnych pieszczot i wczucia sie w partnera - zobaczenia co go dzis kręci, jaka pieszczota najbardziej, czy ssanie czy lizanie czy głaskanie. Podniecenie wtedy mozna budowac powoli i tak manewrowac, aby wspólnie osiagnąc orgazm. Dlatego bardzo lubię 69, szczegolnie gdy jestem zmeczona i mam ochote na chwilę "relaxu", a w tej pozycji mozna polezec na partnerze pieszcząc go i bedąc pieszczoną, w tle nastrojowa muzyczka, a przyjemność wrażeń jest zupełnie inna niz przy stosunku. W te upały 69 jest super, za gorąco na dotykanie sie calym cialem- lezymy spokojnie na boku i wzajemnie lizemy najgorętsze miejsca. Do tego uwielbiam obserwowac, jak cialo mojego faceta reaguje na moje usta, język, jak zmienia sie, powieksza jego penis.

Gość rozpraszajaca
jak dla mnie pozycja, wole oral ze tak powiem one at a time:)

Gość Calinka
nie jest delikatny bo nie wiedziec czemu traktuje moj delikatny odbycik pepesza swojego dziadka Ferdynanda mowi ze pepesza nie jest naladowana ale ja sie jednak boje o swoja okreznice:(

Gość Jedna Chwileczka...
Ja tam lubie 69, bo kiedy moj misiu zabawia sie moją szparką to ja robie mu z większym zapałem laske :) zawsze jest milo:) macie racje jest to niewygodne,ale jak sie dobrze wczujecie w role to zapomnicie o tym :) 69 jest suuuuper :D pozdrawiam:)

Gość dooooooooooooooobre
uwielbiam:) Przecież to sama przyjemność robić sobie dobrze buźkami jednocześnie...

Gość zuzannna
ja uwielbiam :) za kazdym razem serwowany mam orgazm przez mojego partnera.. rewelacja :)

JEST SUPER ! ! Gdy się czuje coraz większą przyjemność, to jeszcze bardziej chcę sie \"wyżyć\" na genitakiach drugiej strony (oczywiscie delikatnie i namiętnie), druga strona ma to samo. Całośc się \"napędza\". Dodatkowo jest przytulenie (np 69 gdy oboje leżą bokiem) wtedy czuje się jak kobiece ciało się wije od doznawania przyjemności. To wszystko nawzajem się napędza, kumuluje, jest coraz przyjemniej i jeszcze przyjemniej. Euforia graniczy z obłędem.

Gość maaruda
a ja tam wole 96 haha jak popatrze na połowice :D

Gość ENT
Pozycja wspaniała ale ważne jest ułożenie ciała. najlepiej na boku. Kobieta musi mieć mocno podkurczone nogi

Gość 69 na boku
?????????? a jak to się robi? ja zawsze siedzę na facecie...hmmmm...

Gość Johny Mineciarz
gorrąca25 . Mam nieokiełzaną ochotę cię wylizać...

Gość jasiczka
lubię!:-D my zawsze w pozycji góra -dół ale już mam chętkę spróbować na boku... dzisiaaaaaaaj :)

Gość zajebista...pupeczka
mniam.........zajebiste ludzie 69 i wymiekam.....wyprobowane.......polecam....

Gość uwielbiam
69 to moja ulubionapozycja:):) Nie za bardzolubie osobno:/ Podnieca mnie to jak mąż robi mi minetę i podnieca mnie to jak robie mu loda:): Kocham topozycje:) Orgazm wspaniały:):P

Gość uwielbiam
a nalbardziej to lubie jak mi lize łechtaczke:):) I ssie:P a wy jak lubicie??

ja lubię :) tylko czasem ciężko bo albo się skupiasz żeby jemu zrobić dobrze i odwracasz uwagę od swojej przyjemności, albo się skupiasz na sobie i zapominasz z lekka o nim ;)

Gość joka76
Ja też uwielbiam. Megaorgazm gwarantowany! :D

Gość uytr76r
lubie tą pozycje