Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsadsadsa

W indeksie mozna korektorowac ?

Polecane posty

Gość sadsadsadsa

Popierdolilem rubryki z nazwiskami z tymi z przedmiotami , zanim zobaczylem to juz dwie nabazialem . Mozna to zakorektorowac ?

Gość w indeksie
nie mozna nic korektorowac, tylko ladnie skreslic i dac parafke, czyli twoj podpis i date

Gość ssarra...
no pewnie ze mozna, kto by sie przejmowal?:)

Gość hheh ja napaciałam
troche korektorem ... z pospiechu po skrocie dr postawiłam kropki ...zrobiłam poprawke korektore.,..nikt nic nie powiedział....nie miałam wyjscia..jak miałam skreslic kropke?? ale nie ma co...wtopa nie zła...

Gość skreslic tylko mozesz
i nie musisz dawac zadnej daty ani podpisu, przynajmniej tak u mie jest na uczelni

Gość sadsadsadsa
jak skresle to tam i tak juz nic nie wpisze , te na nazwiska sa krotsze a ja tam przedmioty wpisalem i cala rubryka jest zajeta , skreslenie nic mi nie da , chyba wyrwe kartke

Gość karlik.
zawsze możnabyo....tylko korektoruj z głową, nie ciupciaj

Gość sadsadsadsa
tam gdzie wpisuje sie nazwisko wpisalem przedmiot , to sa te rubryki ktore sami wypelniamy

Gość karlik.
ale podpis ...spoko korektuj.....

Gość sadsadsadsa
ja tez nie wpisalem kiedys za kolejnoscia , wpisalem wg kolejnosci zdawania i nic , to jest dla pan w sekretariacie zeby lepiej im bylo potem sprawdzac

ja zawsze myyle kolejnosc do tej ktora jest na karcie i nigdy nie mam problemow a najlepiej jak zapytasz sie w dziekanacie co zrobic bo na kazdej uczelni sa inne przepisy

Gość Dziekanica
Natia jeśli myślisz, że panie w dziekanacie się nudzą, to nic bardziej mylnego. Mało tego myślę, że to bardzo krzywdzące co mówisz. Chyba, że jesteś na uczelni gdzie pies z kulawą nogą nie zagląda. W dziekanacie jest bardzo dużo pracy !! A co do tematu, to możliwe, że każda uczelnia ma pod tym względem swoje przepisy. Generalnie napewno nie wolno robić żadnych korekt we wpisach wykładowców. Natomiast swoje pomyłki można ładnie zamalować korektorem i jeszcze raz porządnie wpisać.