Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwka2

zdrada

Polecane posty

Gość Iwka 2
Do Jakajasama Cały czas o niego walczę co jego kochanka już jest przekonana że go ma tylko dla siebie, to ja go jej zabieram. Oni pracuja razem, dlatego tak trudno ich rozdzielić. Jeszcze mam wiarę w to małżeństowo, może to głupota z mojej strony, trudno. Mam 30 lat

Gość limonetka
załamana on nie ma prawa Ciebie wyrzucac z domu!!! on Ciebie zastrasza i widze, ze jemu to niezle wychodzi.. jesli nie mozecie sie dogadac, to moze potrzba jakiejs pomocy z zewnatrz.. i to nie chodzi o to by prac brudy rodzinne przed obcymi.. tu chodzi o Twoje spokojne zycie, o Twoje dziecko, o Twoj szacunek jak do kobiety, matki, zony a przede wszystkim człowieka!

Gość limonetka
jakajasama popieram!!

Gość zalamana...
Dobrze, dzisiaj rozdzwonia sie telefony. Powiadomie swoja rodzine co sie dzieje. Niech przyjezdzaja...

Gość limonetka
załamana i to juz jest jakis poczatek.. niech ten Twoj zobaczy, ze nie jestes zdana sama na siebie.. ze masz poparcie i on nie ma prawa Toba pomiatac.. Jesli na to pozwolisz, to bedzie tak robił.. Trzymaj sie :)

Gość jakajasama
iwka, to wcale nie jest głupie i rozumiem ciebie doskonale, bo sama przechodziłam etap walki o niego , tylok czy to jest warte twoich nerwów, twojego cierpienia? rozumiem że czujesz żal bo łaczy was i to że od iluś lat jesteście razem , bo łaczy was dziecko , wspólne plany i marzenia. Pomyśl sobie jeden raz tak na spokojnie co tracisz? co mozesz zyskać zmieniając swoje życie. Ja gdy zaczęłam zmieniac swoje życie i przede wszystkim siebie zobaczyłam w oczach mojego ex zdziwienie, prawdziwe zdziwienie, był nawet taki moment gdy chciał jeszcze rozmawiać ale wiedziałam że nadal jest z tamtą kobietą , nie czułam do niego juz nic oprócz pogardy i żalu ze tak mine potraktował .W tej chwili czuję do niego litość , bo jest głupcem i cieszę sie że sie od niego uwolnilam . Straszne jest to że wydawało mi sie że jestem silna a okazało sie ze tak łatwo dałam sie zmanipulować , ba , ja nawet uwierzyłam zę to ze on ma kochanę to moja wina bo gdybym bardziej sie starała, gdybym bardziej o soebie dbała to moze byłby ze mną , może nie odszedłby a to nieprawda.

Gość jakajasama
załamana oddycham z ulgą i cieszę się !!! naprawdę to pierwszy i wiem ze trudny krok . będę za ciebie trzymała kciuki , uda sie , musi sie udać . i daj znać jak poszło? pomożemy , wymyślimy coś i nie będzie tak strasznie . trzymaj sie cieplutko!

Gość zalamana...
dzieki za wszystko...

Gość zalamana...
A czy wiecie moze gdzie moge uzyskac porady prawnej, dowiedziec sie jakie mam prawa i twardo sie tego trzymac?

Gość jakajasama
byc moze w twoim mieście jest jakaś fundacja działająca na rzecz kobiet? a na pewno jest Centrum Pomocy Rodzinie oni zapewniaja nie tylko pomoc prawną ale również psychologiczną , czesto w gazecie (tak u nas bynajmniej jest ) są telefony i godziny porad bezplatnych nie tylko prawników. poszukaj jeszcze stowarzyszeń (odkąd są dotacje z UE) to jest ich coraz wiecej . jesli chcesz to mozesz napisać do mnie na maila iwona128@tlen.pl mam sporo znajomych ktorzy pracuja w takich fundacjach , moze pomogę ci znaleźć w twoim mieście cos ?jak chcesz popytam ich co najpierw powinnaś zrobić , zresztą my pomagamy sobie nawzajem więc są mi winni małą przysługę :) tak sie zdarzyło że w naszym towarzystwie jest troszkę rozwodzących sie , badź rozwiedzionych dlatego łatwo uzyskać info na temat pomocy . miłego dnia

Gość zlamana..
Kobietki czy jestscie? Jestem cala w nerwach, nie moge jesc tylko pale, chociaz jeszcze niedawno rzucilam palenie. Powiedzialam 2 osobom, rzeczywiscie troche mi ulzylo. Pojawily sie nowe okolicznosci... Jest kobieta

Oczywiscie, że warto i trzeba walczyć o swoje małżeństwo, ale czy potrafisz żyć w trójkącie, a jak widzisz twój mąż ma wieeeeeeeelkie serce. Przede wszystkim porozmawiaj z mężem, tylko on może podjąć decyzję co dalej, z kim chce być ...jeżeli z tobą to musisz postawić mu ultimatum ...\"kochanie daję tobie 2 tygodnie na załatwienie twoich spraw\" i .........musisz być konsekwentna. Musisz odpowiedzieć sobie też na pytanie, czy jesteś gotowa przyjąć faceta ze skazą, pogodzic sie z tym co się wydarzyło, wybaczyc mu, nie wypominać tego co było i zacząć nowe wspólne życie na nowych warunkach. Żyć z kimś nie mając do niego zaufania nie jest łatwo. Ale zycie, szczęśliwe życie u boku faceta po przejściach i reaktywacja związku po zdradzie są możliwe, jeżeli mamy do czynienia z meżczyzną dojrzałym, który potrafi rozstać się z kochanką. Trzeba kochać, wspierać, ale stawiać też warunki i konsekwentnie je egzekwować. Pozdrawiam, powodzenia :-D

Gość IWKA 2 .........
bebe ma racje, ale twój mąż musi chciec byc z wami, bo na siłę nic nie zrobisz. On musi wiedziec na kim mu zależy na rodzinie czy na kochance. Jeżeli wybierze rodzine to ty musisz byc jak pisze przedmówczyni konsekwentna ... Musisz z nim porozmawiać, porozmawiać i jeszcze raz porozmawiać ...

Gość Autorko dlaczego
milczysz ?

Gość IWKA żyjesz

Gość danis
iwka 2 ja też za wszlką cenę reanimowałam związek i im bardziej reanimowałam on umierał. Dowiedziałam się że ma kochankę bo coś czułam zaczęłam do przyciskać do muru i powiedział odszedł, pobyłz nią 2 miesiące i wócił , mówił że kocha a to bylo kłamstwo ona była w ciąży a on bał się odpowiedzialnośći więc wrócił. Życie śmiesznie się potoczyła ja też zaszłam w ciąże i wtedy on dokonał wyboru musiał pomóc tej bidulce bo ja to silna kobieta i dam sobie rade. Powiedział jeszcze że co miał zrobić podziekować jej po 1 nocce jak dowiedział się od niej że jest zawodową prostytutką. Widzisz jaki współczujący. Mi mógł podziękować bo byliśmy małżeństwem 11 lat ale co tam ona bidulka. Dzię od roku siedzi u swoich rodziów z ich dzieckiem bo panienka ruszyła w biznes. Ma potrzeby a on zawsze bez kasy.Ja zaczynam wszystko od nowa poznałam kogoś i dobrze mi. Całą ciąże byłam sama i rzeczywiście dałam rade, on wierzył bardziej we mnie niż ja sama w siebie. Dziękuję mu za to. Pozbyłam się balastu, który kiedyś bardzo kochałam. dziś czuję się lekko.

Gość Danis na twoim
przykladzie mozna powiedzieć, że nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło. Jestes bardzo dzielną kobietą i mądra, cieszę się, że jestes scczęśliwa :-D 🌼 🌼 🌼

Gość zalamana..
Sluchajcie, mam pytanie. Czy bilingi moga byc dowodem w sadzie? Mam jego biling, a tam rozmowy po 50, 80, 120 min... I co w przypadku gdy je przedstawie? czy pociagna ta kobiete do zeznan? Dopiero niedawno zrozumialam jak mna manipulowal, jak zastraszal, dokladnie tak jak mowilyscie. Dupek! Ale nie zamierzam sie poddawac! Prosze odpowiedzcie na moje pytanie Pozdrawiam cieplo

Gość ssookkkooo
podnosze

Gość elizzzaa
Hej załamana. posłuchaj mogę cI jakos pomóc i skontakotwać z osobami, które przyszły to co Ty teraz przechodzisz. Pisz na gg, nawet jak mnie nie ma. Podaję Ci numer swojego gg: 2542477 Poza tym dziewczyny na sposobach dużo Ci pomogą : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4852&start=23220

Gość zalamana..
Dzieki Eliza. Czy bedziesz na gg dzisiaj wieczorem?

Gość zalamana..
jest tu kto?

Gość A o co chodzi
:-D

Gość zalamana..
w sumie o nic ;-) tak tylko pytalam...

Gość elizzaaa
Hejka Załamana jak tam samopoczucie??? Jak chcesz to odezwij sie do mnie :):):):):) Pozdrawiam :):)

Gość agusia1
jak uzyskać jego bilingi?