Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nala26

ja też szukam wartościoweg ale i przystojnego faceta

Polecane posty

Jeśli uwierzysz w intuicyjny proces matematyczny - można zakładać że istnieje duża szansa że ktoś Cię znajdzie :D i pokocha ;)

to pogódź się z tym ostatecznie i wtedy będzie łatwiej żyć tak jak ja to zrobiłem :)

Nie poddawaj się - ale nie walcz - nic siłę....to jak muzyka - czekaj na ten odpowiedni akord ...

co za uparta babka .... ale poza tym w rodzinie wszyscy zdrowi? :)

pewnie że nic na siłę jak bym szukała na siłę to bym związała się z pierwszym lepszym nie jedna była okazja ale ja czekam na tego właściwego ;-) a uparta to i owszem jestem ale to chyba dobra cecha :-)

Gość MOJA PIERWSZA CZEKOLADA
mniam mniam mniam

Gość KTO TO WYMYŚLIŁ

panowie jak znajdzie się jakiś co odpowiada moim wymaganią to niech się wpisuję ja odezwę sięw poniedziałek pozdrawiam ;-)

a może podaj mejla - będziemy wysyłac aplikacje ze zdjęciami :)

panowie jak znajdzie się jakiś co odpowiada moim wymaganią to niech się wpisuję ja odezwę sięw poniedziałek pozdrawiam ;-)

nie rób sobie nadzieii tu takiego napewno nie znajdziesz

Gość popędzony
DAJ SOBIE SPOKÓJ Z NIMI MYŚLĘ ŻE TAKI JAK JA BĘDZIE W SAM RAZ

Gość popędzony
NO CO NIE CHCESZ MNIE

Gość kurcze no
Prawda wyszła na jaw. Takich facetów NIE MA !!!

Gość bvcwer
są,ale sie ukrywają.

Gość kurcze no
No cóż. Został ci jedynie (w zależności od grubości portfela) ogórek albo wibrator :P .

Gość kurcze no
Ja tą prawde powtórzę (żeby została zapamiętana) facet albo przystojny, albo wartościowy.

Gość kelwin klajn
Nie ma! Każdy patrzy na życie przez pryzmat własnych przyjemnośći i pragnień, wy kobiety chcecie jednego, ustatkowanego,przystojnego, wiernego faceta, i takiego szukacie (oczywiście w miare możliwości), faceci wolą mieć wiele pięknych kobiet do seksu, przystojny może mieć wiele to niby dlaczego ma się ograniczać? Brzydki musi nadrabiać charakterem aby znaleść jakąś, i tak mu to z trudem rzychodzi. Podsumowująć ładna kobieta szuka dzianego, przystojnego tylko dla siebie, przystojny facet szuka wielu pięknych kobiet do łóżka. :D:D:D

Gość fdasder
może przystojni nie zwracają na takie kobiety jak ty?

Gość kelwin klajn
To, że jesteś ładna to za mało, ponieważ z natury mało facetów jest przystojnych, to oni naprawde mogą przebierać. I tylko naj naj naj ładniejsze mają szanse. Często wam się wydaje, że skoro macie powodzenie ( u według was nieatrakcyjnych) to jak poczekacie to wkońcu i przystojniak przyjdzie ( i do tego wartościowy:D ) Nie chce was smucić, ale oni nie przyjdą, zresztą do nich same kobiety przychodzą . Albo docenicie tych co są...albo kupcie sobie wibrator, zostańcie starymi pannami i nie trujcie dupy ;)

Gość kelwin klajn
A tak na marginesie czytaj mniej pisemek typu Cosmopolitan, mniej programów typu TVN Style itp środki masowego przekazu wcisneły ci, że możesz mieć wszystko co chcesz, podsyciły ci apetyt i co.... nic życie to nie bajka i tu cuda rzaaaaaaaaaadko się zdarzają. Masz za wysokie wymagania, a skoro tu piszesz w tym topicu masz niestety za mało do zaoferowania do tych przystojnych i wartościowych. Jeżeli jednak nadal będziesz takiego szukać to nie pozostaje nic innego tylko doprowadzić się nie mal do perfekcji, tylko czy kiedyś nie uznasz tego za czas stracony ???