Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76778300

powiedzcie mi, prosze...

Polecane posty

Gość 76778300

dlaczego rzad przeznacza takie sumy na jakies swiatynie???? http://wiadomosci.onet.pl/1263092,11,item.html dlaczego tyle kasy idzie w cos z czego glodni sie nie najedza, ani bezdomni mieszkan nie znajda.... kiedy my - POLACY sie w koncu opamietamy

Gość 76778300
widac, ze nalezysz do ludzi ktorzy maja co do garnka wlozyc i starcza do 1szego... nie wszyscy tak maja! uwierz mi, niektorzy zyja na krawedzi! ale o tym sie nie mowi... ludzie ze wsi nie maja internetow, nie moga sie poskarzyc.... i co z tego, ze jest 99% katolikow, jak jest 100% Polakow!!!! ilu z tych 99% praktykuje????

-->76778300 Też uważam że to wyrzucanie publicznych pieniędzy. Ale dziwi mnie ze nie założysz temtu o wyrzucaniu kasy również na co innego. 20 mlin to naprwdę pikus przy tym co marnotrawi nasz sejm i senat.

Gość krystyna 42
Ludzie umierają na raka, bo nie ma pieniędzy na leki dla nich, ale nic to, bedą się mogli pomodlić przed śmiercią w Światyni. Jak ich oczywiście wpuszczą bez datków. Bo na utrzymanie takiego królestwa też bedzie potrzebna kasa. to jest chore!

A ja się zapytam jeszcze raz czemu boli was raptem te 20 milionów ? I jeszcze raz napiszę że to są nędzne grosze w porównaniu z tym co sie marnotrawi. A nikt jakoś nie utyskuje z tego powodu. :o

Gość 76778300
Z ANTYKWARIATU ZIELONEGO KRUKA > podaj cegle... i nastepna... tylko ironia nam pozostala, po prostu ciezko mi sie pogodzic z takimi projektami rzadu, nasza kasa idzie w cos zupelnie bez sensu, i teraz nie mowie tylko o tej swiatyni, ale zeby wymienic wszystko--- nie da sie!

Gość 76778300
Myrevin > zgadzam sie z toba! tylko wiesz o reszcie sie tak glosno nie mowi, co by na to opinia publiczna...

--> 76778300 To znaczy że uważasz to za najbardziej zmarnowane pieniądze ? Czy zakładałaś/łes topiki gdy posłowie ustalali sobie odprawy po zako ńczeniu kariery posła itp. itd ? Czy zakładałaś/łeś topiki gdy tylko posłowie zdecydowli sie wydać kasę na coś równie absurdalnego ?

Gość 76778300
nie, nie uwazam ze to calkiem zmarnowane pieniadze, uwazam, ze my nie znamy granicy!!!! jak swiatynia to za 100mln!!!! a nie za np.10, (mimo, ze za pare lat pewnie zaczna pekac i tak sciany, znajac polskie wykonanie ) jak ciastka to nie z wedla tylko ze szwajcarii.... tak sie sklada, ze nosilo mnie po swiecie troche i wiem jak to wyglada gdzie indziej... a z afiszowania sie religia mamy co? co robia teraz wyznawcy islamu.... zreszta ten nasz katolicyzm...szkoda gadac, na babcinym garnuszku.... bo wnuczki w marketach..