Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwa55

Krostki na pupie..

Polecane posty

Gość Wstydliwa55

Witam dziewczyny. Mam nadzoeje ze mi pomozecie , od chyba 13 roku zycia mam jaby pryszcze na pośladkaxh dzisiaj mam 19 lat , codziennie sie myje , smaruje dbam o siebie , i to ne schodzi , latem jest masakra , nie wyjde na plaze w bikini bo mi wstyd te pryszcze widac , smarowałam nawet kremami do twarzy tez nie pomagało.... Czy wiecie jak mozna te syfki zniszczyc????

Gość Mam to samo......
Przyczyn moze byc wiele, siedzacy tryb zycia, skora wtedy nie oddycha, ciagle majtki na tylku, rajstopy, spodnie, a czesto przyczyna jest slaba przemiana materi (zimne dlonie, stopy i pupa) wlasnie z tego zimna robi sie "gesia skorka" a z niej takie pryszczyki. U mnie to wszystko ma wplyw, duzo siedze ale co robic zima. Chociaz latem tez mam ten problem Walczylam i walczyla az w koncu bo uzbieraniu informacji i przemysleniu stwierdzilam ze -skora ma malo tlemu wiec trzeba ja dotlenic a przy okazji pozbyc sie tych krostek - mi pomogla masc benzacne 10%, dotlenia komorki i wysusza syfki -masaz przy kapieli ostra gabka zeby zetrzec martwy naskorek, na poczatku bardzo mi to skore podraznialo ale teraz jestem do tego przyzwyczajona Po 3 tygodniach stwierdzam ze... wyleczylam sie z tego. Musisz pobudzic krazenie takimi masazami, ostre tarcie ostra gabka:) poźniej wysuszac przez jakis czas, a kiedy problemu sie pozbedziesz to jakis balsam. Czesto wlasnie zapominamy o takich miejscach i poxniej problem sie mnozy. Skorzystaj z wyczukiwarki, jest kilka takich tematow i tam zbieralam informacje, ale kazdy poleci Ci masaz gąbka Powodzenia zycze:) dosc przykry problem ale da sie pokonac;)