Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Staś

robimy kawały

Polecane posty

Nie wiem, czy taki temat już był. Ja się z nim nie spotkałem. Zastanawia mnie, czy ktoś podobnie jak ja lubi robić kawały. A jeśli tak to może bedzie miał ochotę to opisać. Na początek opiszę jeden z moich. Kiedyś trenowałem sport (biegi). Przed na mistrzostwach Polski kumpel miał biegać na jakimś tam dystansie. Przed startem przygotował sobie specjalne tabletki, które miały pobudzić mu organizm, \"dodać energii\" w czasie zawodów. Razem z innym kumplem, w czasie chwilowej nieobecności tego pierwszego, rozkręciliśmy ampułki z lekiem, wysypaliśmy lek, nawkładaliśmy do środka papieru toaletowego, a następnie skręciliśmy ampułki. Nieświadomy kumpel zażył tabletki z papierem toaletowym, podjarał się że je wziął przed startem, poszedł na rozgrzewkę, a następnie na start. Na tym papierze toaletowym skurczybyk zrobił życiówę i zdobył nawet mistrzostwo Polski. Powiedzieliśmy mu potem co zrobilismy i mieliśmy z niego niezły ubaw. Powyższy przekład wskazuje jedynie jakie znaczenie ma ludzka psychika.