Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

HUMAVIT- czy jest dobry?

Polecane posty

Gość endi

słyszałam wiele pozytywnych opinii na jego temat a Wy co o nim sądzicie?

Gość ajka_w
uzywam juz od ponad miesiaca i faktycznie sa rezultaty , paznakcie nie lamia mi sie i nie krusza sie , co czesto si eu mnei zdarzlo , rowniez pomoglo na moje wypadajace wlosy ,wsumei an te wlosy to nie wiem czy to pomoglo , bo uzywalam wiele innych preparatow , ale napewno je wzmocnilo co jest zauwazalne . Polecam szczegolnei ze nie jest drogi , samk tych dzozdzy moze niezbyt zachecajacy ale jak sie odbrz epopije to nawet nei czuc :) . Pozdrawiam , oczywscie mowi caly czas o Humavit Z , bo sa rozne rodzaje z tego co wiem , ten jest ze skrzypu i pokrzywy :)

Gość endi
do Ajka dzięki za odpowiedz a jakie znasz rodzaje humavitu? myslałam ze jest tylko jeden słyszałam o jakims który ma korzystny wpływ na cere na trądzik

Gość ajka_w
jest Humavit Z , M, N i V . ale nie mam pojecia na co dzialaja inne , z tego co wiem Humavit M zawiera magnez, a wsyztskich glownym skladnikiem sa drozdze piwne , ale napewno jakies informacje znajdziesz w internecie albo w aptece :)

polecam Humavit Z, z pokrzywą i skrzypem, niestety dawka składników jest niewielka i dużo trzeba tego łykać (do 12 dziennie), nie mam specjalnych problemów ani z włosami czy pazurkami ale chyba warto łykać :)Napewno nie pomógł mi na cerę :(

Bralam Humavit ze skrzypem i poktzywa. Musialam odsatwic po 2 tygodniach bo paznokcie sie mi sypaly! Do dzisiaj nie moge doprowadzic ich do popzredniego ladnegoi stanu (a chcialam miec ladniejsze, bo sie wlasnmie naczytalam), chociaz minely 3 miesiace :o

Gość effoR
ile kosztuje ten humavit?? ;)

Gość zorza polarna
Kosztuje ok. 10 zł, mi pomógł, miałam strasznie miękkie i łamiące się paznokcie, po nim zrobiły się twardsze i szybciej rosły,spróbować można,nie powinno zaszkodzić,tylko ten smak drożdzowy jest odczuwalny.

Gość gość
wczoraj kupiłam za 14 zl

Gość gość
tak.. polecam.. mam problemy z krążeniem, mam siedzącą pracę i wieczorem miałam nogi popuchnięte... ponieważ uzywałam już suplementów tego producenta to postanowiłam spróbować taki produkt Humavit na krążenie żylne... I po tygodniu już zauwazyłam różnicę... polecam...