Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loli16

Nie dam za wygraną!

Polecane posty

Gość Loli16

Mam 16 lat i mam problem jak dla mnie powazny! U mnie w domu układa sie wspaniale , chodzi mi o relacjie z matką. Ojca nie mam , jest gdzies tam daleko i sie mna nie interesoje... Moj sasiad jest teraz z moją starą! A potulny jak baranek! Niby taki zakochany CH.. Jeden ! Jak juz mowilam moja starsza nie pije! Ale wczoraj wrócila nap........a jak świna! Razem z nim! mam jeszcze siostre... siedziałam sobie przy kompie a tu nagle wrzask z 2 konca domu ! No to poleciałam zeby zobaczyc co sie stało! a on do mnie ze ze mam sie siostra zając bo jak nie to wpier..l dostane! A ja nie jestem taka ze sie bede słuchac SĄSIADA!! Oczywiscie zajela bym sie nią ale cos tu chyba nie pasuje! Bo co bo wpier..l ????? znatkała omnie no i zaczelam sie klucic z nim! Ze on nie ma do mnie prawa itd. a on mi w pysk z całej siły upadłam na podłoge , łzy mi pociekły wstałam i go odepchnełam bo żaden ł.ch nie bedzie mnie bił!!!!! a on jeszcze bardziej ! potem wzielam zlapalam za tel . i zadzwonilam do wojka ale mial tel . wylaczony ... a z pokoju mi wyjsc nie dał te fr...r.potem zaczoł mi gadac ze ja w tym domu jestem nikim! ze on sie bardziej liczy itd.! Ja na maksa wnerwiona bo co to ma znaczyc wogole !Przyszedl sobie jaskis pa...t zza sciany i mnie bije ! I co i mowi ze on tu sie bardziej liczy ? Ze nie bede miala oparcia w nikim ze jestem smieciem itd! A przypominam ze to jest spokojny , czuły i tak romnatycznie kochający "męszczyzna" Przyszedl wojek!Powiedzialam co sie stało! Poszed do niego i go tam wytrzasł trche! Potem ten sie znowu wbil do nas i zaczol costam z nim gadac! A i jeszcze mi mowil ze jak zobaczy tego mojego chlopaka to mi da! Ze i jego zaje..e !tylko ze tylko go wysmialam bo co on soibie mysli ! postanowilam ze wojna zaczeta! Tylko niechce zeby byla z a duza rozroba!! ale stopniowo go zglebie!! Nie dam sie ła....i !! Kto jest ze mną ?? Co myslicie ?

Gość Loli16

Gość Loli16

Gość waldooś
ja jestem z tobą kochanie, trzymaj się 😘

Gość Loli16
Pewnie ze sie trzymam ! Dzięki ! Ale ja nie dam za wygrana tyle czasu nikt na mnie reki nie podniosł! A tu jaki cw.l sobie pozwolil no... wojna jak nic !

Gość bgnmfghjktrfyuhjk
opowiedz o wszystkim matce niech wujek bedzie orzy tym myske ze powinna oprzytomniec. jestes dzielna i tak 3maj.

Gość dftyere
no no nieźle jak na 16-latke, chodzi o tekst, wszystko da się zrozumieć, mało błędów itp., a nie tak jak u co niektórych :D Bierzcie przykład! :P Jeśli to prawda co piszesz to trzymaj się i nie daj sie frajerowi. Na 2 raz jak wujek nie pomoże to zostaje policja.

Gość Loli16
no jasne! a tera zprzed chwila przyszed stoi pod drzwiami !i mowi ze chce mnie przeprosic! ja powiedzialam NIE !! i siadlam do kompa !! Zrobil tak jeden raz zrobi i 2!! a co do bledow to sorrka :/ Ale u mnie to tak nijak z tym jest....i wiem ze powinnam wziasc sie za nauke... :/

Gość SERDUSZKO..
a co na to wszystki twoja matka!!!!!!

Gość a ja sie pytam
gdzie była w tym czasie twoja matka i co ona na to ??

Gość Loli16
moja matka nie piła 4 lata! a wczoraj przyszla naje...a w 3 - dupy!! i co ... nic nie pamieta ale ja jej jazde zrobie jak wstanie !! bo sie zdenerwowalam! eh...naszczescie mam rodizne gdzie inndziej jak tak dalej bedzie to sie wynosze!! i niech sobie robi co chce! :(

Gość SERDUSZKO..
JESTEM Z TOBA TRZYMAJ SIE🌼 a z matka porozmawiaj i powiedz ze nie zyczysz sobie wiecej takich sytuacji.

Gość Loli16
nom Dzieki serduszko .... jasne ze tak zrobie! tylko niech sie podniesie w koncu :( Tylko nie myslcie sobie ze to jest jakas rodzina meneli czy ocs! Bylo wspaniale i wogole ... ale cos sie ...zwaliło niestety....

Gość pogadaj
spokojnie z mama za takie cos powinna dac mu kopa w dupe.

Gość Loli16
jestem, za!! kopa w dupe i nigdy wiecej nie chce go widziec !! a jak tego nie zrobi to ja sie wyprowadzam do dziadkow!

Gość SERDUSZKO..
mam nadzieje ze twoja matka przejzy na oczy i zakonczy znajomosc z tym panem:O

Gość Loli16
Ja nie mam takiej nadzieji ja to wiem ! Tak nie moze byc !! Koniec !

Gość Loli16
hahaha ... MOze i dobry pomysl ;] ale przypominam ze to moj sasiad ;] to ja sie jeszcze podjaramn i co to bedzie hehe

Gość kazik2122
no i co jeszcze wymyslisz ciekawego?:o

Gość Loli16
no Agatkaaa on nie mieszka z emna w domu tylko obok! A stara wlasnie prztyszla i nie przepraszala i powiedziala ze z nim zrobi co ma zrobic!

Gość Loli16
No to jest oczywiste ! Tego łacha juz tu nigdy w zyciu nie zobacze w tym domu!! A jak tak !! To wynosze sie!

Życzę ci, żebyś więcej nie miala z nim do czynienia. Ale na twoim miejscu i tak bym mu się jakoś zrewanżowała.

Gość Loli16
no jasne !! wojna to wojna !

Gość waldooś
do boju kochanie!! 😘 :)