Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agi28

wiersze o ojcu rydzyku-wymyslamy

Polecane posty

moherowy beret zakladajcie babcie na nos koulary a na nogi kapcie siadzcie w fotelikach patrzcie na rydzyka rydzyk ojciec dumny wbija gwozdz do trumny trumna sie zamyka ojciec rydzyk zmyka z telewizja trwam zawsze rade da bla bla to wymyslilam moja mama w chwili natchnienia jestem juz na czarnej liscie???

Gość yvettt
mimo, że popisałaś się nadludzką odwagą publikując ten wiersz i ryzykując własne życie - niestety nie, nie jesteś na czarnej liscie :( próbuj dalej :)

Gość yvettt
napisz jakiś prześmiewczy wierszyk o Żydach, wszyscy "tolerancyjni" tego świata zaraz Cię ukamieniują

Gość kamienie lecą

wlasnie obejrzalam ten filmik, no patrzcie taka kochajaca rodzina, a tvn od zydow wyzywa, dziadek bije reportera, koszmar, pod Jasna Gora, tacy bracia milosierni, takie zaklamanie..... nigdy nie odniose sie z szacunkiem do tych ludzi, ktorzy udaja wiare, dewotyyy, a najchetniej wydrapali by oczy jakby kochanego ojca nazawac brzydko, moga sie wwstydzic. Ja do zydow nic nie mam, do masonow tez, politycznie jestem aktualnie apolityczna;) tylko obserwuje to co sie dzieje, jestem za emigracja polityczna :) Ps: moherowe berety Big cyca juz slucham od wczoraj

Gość uuuuuuuup
up

Gość brodzik w brodziku

Gość moze znacie
Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy prostaczków noce i ranki ze swej maryjnej radioczytanki Leje na serce miód swoim gościom beret z antenką czesząc z lubością. Geja i Żyda czuje z daleka niewiernych ściga niczym bezpieka. Kościół do góry wierzchem wywraca Psoci, figluje - to jego praca. Glemp grozi palcem: Rydzyk -łobuzie Tadzio z uśmiechem nadyma buzie. Pieronek błaga: Daj na wstrzymanie, a on rozkręca nową kampanię. Życimski prosi: raz odpuść sobie; a Rydzyk: z radiem co zechcę - zrobię;. Lech go popiera, Jarosław chwali a sztab ministrów pokłony wali. Gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje armię beretów mobilizuje. Mohery wielbią swego pasterza Bez jego radia - nie ma pacierza I mnie już Tadziu zamącił w głowie wspieram go w myślach, uczynku,mowie I wciąż pracując na swe zbawienie Pompują rentę w jego kieszenie.

Gość
ivet-jesli mi dasz troche czasu,nakrece tobie film na dowolny temat.Nawet jak Kwach przyjmuje Komunie Swieta.Wszyscy wiedza jak to sie robi.Ty nie?

Gość assdsd
www.rewolucja24.com/filmy_full.html