Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbająca

CZY KTOŚ ZNA DOBRE ĆWICZENIA NA POPRAWĘ WYGLĄDU PIERSI

Polecane posty

Gość Dbająca

chciałabym żeby ktoś z was (oczywiście jeśli można prosić) przesłał mi jakis namiar na ćwiczenia dla poprawy kondycji piersi,bo po ciążach nieco tracą swoją jędrność.chciałabym temu zapobiec. z góry dziękuję!!!!

Gość ==========

Gość ja nieznam ale fajnie ze Ty
dbasz o to a nie jak inne po ciążachz obwisłymi chodzą

Gość asiol
składasz ręcęprzed piersiami razem jak do modlitwy tylko wyżej ( na wysokości piersi ) i naciskasz jedną na drugą bardzo moco, dwie serie po 8 razy na początek, potem coraz dłużej trzymasz i coraz więcej powtórzeń, robię tak od dzieciństwa ( ciocia nam zawsze kazała :) i wszystko jest ok, po ciąży i pokarmieniu a karmiłam 15 miesięcy, gdzieś kiedyś czytałam, że jeżeli po ciąży piersi mocno obwisają to należy się z kasy chorych taki zabieg poprawiający ich wygląd, kieyś tak było tylko mało kto o tym wiedział, jak nic nie da ściakanie :) to moze warto sie dowiedzieć, powodzenia i pozdrawiam

Piersi nie sa umiesnione, wiec cwiczenia pomoga naprawde niewiele, lub po prostu wcale. Duzo wazniejsze jest regularnie nawilzanie i tym samym ujedrnianie ich skory, a szczegolnie podczas ciazy i karmienia piersia - noszenie idealnie dobranego, podtrzymujacego ciezki biust, stanika.

Gość asiol
same piersi nie sa umieśnione, to tylko woda i tłuszcz, ale nad piersiami sa mięśnie, które trzymaja je tam gdzie maja być i nie pozwalają na osiadanie na kolanach przy siedzeniu, przynajmniej próbują przeszkadzać, ćwiczenia na pewno nie zaszkodzą nikomu oczywiście nawilzanie i inne zabiegi jak najbardziej wskazane :)pozdrawiam