Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

wszyscy zwątpili

Polecane posty

cały świat, wszyscy znajomi we mnie zwątpili. Obiecywałam, że już od jutra. A jest tak samo. Zostałam sama z poczuciem frustracji. Wszyscy myślą, że zgłupiałam i już mnie skreślili. Chciałabym udowodnić, że mnie na coś stać. Tylko czy mam wystarczająco dużo siły? nie wiem

Gość kazik2123
a co ci jest?

Gość kazik2123
ale czemu nie jestes w garści? czemu z niej wypadłaś? ;-)

Gość kazik2123
dlaczego nie chcesz powiedzieć? co cie z rownowagi wytracilo? :)

Gość kazik2123
nie mowisz o co chodzi ale oczekujesz wsparcia????? :o w takiej sytuacji moge ci jedynie powiedziec - nie zawracaj ludziom dupy :o

po prostu chciałabym udowodnić, że mnie na coś stać, że potrafie walczyć. Ale nie wiem, czy warto, skoro ludzie mnie juz skreślili:( czy warto udowadniać, że nie jest się kimś beznadziejnym- takim, za jaka mnie mają.

A jestes pewna,ze faktycznie uwazaja cie za osobe beznadziena? Skad taka pewnosc? Jelsi jednak faktycznie tak jest, to masz dwa wyjscia- odpuscic sobie i starac sie zostac zaakceptowana taka jaka jestes (swoja droga twoi przyjaciele powinni cie wlasnie taka akceptowac). Drugie wyjscie- walczyc i udowodnic,ze mylili sie spisujac cie na straty. Musisz jednak sobie odpowiedziec na pytanie czy zwyciestwo jest warte twojej walki i co ci tak naprawde da.

zwycięstwo jest warte- to pewne. Ale walka będzie długa. Mam nadzieję, że sprostam swoim oczekiwaniom i udowodnię im, że potrafię, że mogę. Thanks a lot :)

Nie patrz na innych, kochana, udowodnij to SOBIE. Powodzenia :)