Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodynka

Eris City Matt ? czy to dobry podkład?

Polecane posty

Gość pogodynka

czy jestescie z niego zadowolone ? mam cere tlusta z problemami tradzikowymi, czy jest on odpowiedni dla mnie ? jakie wrazenie na was zrobil? czy kryje ? matuje ?

Gość youla
yyy,jak masz cere tłustą z trądzikiem-to odradzam,to bardzo delikatny podkład i wszystkiego nie zakryje.Poza tym zbyt długo nie matuje.Zainwestuj lepiej w max factor-lasting performance.

Gość popieram ostatni post
youli. City matt jest bardzo słaby. Używam Lasting performance, jestem zadowolona niesamowicie. Jestem posiadaczką cery tłustej skłonnej do wyprysków.

Gość pogodynka
a czy ten lasting performance nie tworzy na buzi maski?? i jak dlugo sie trzyma? mam cere dosyc jasna dobiore odcien dla siebie ?

Gość popieram ostatni post
ja również mam bardzo jasną buźkę, stąd nr 102: pastele. Ładnie ożywia buźkę wcale nie tworząc maski (tylko trzeba umiejętnie i mało go brać).

Gość pipikolo
bardzo dobry w stylu match true loreala czy colur adapt m.f.

Gość ale true match
powoduje przy cerze tłustej wypryski :(

Gość pogodynka
to chyba sprobuje tego lasting.... mf mam nadzieje tylko ze kupie sobie dobry odcien bo zawsze mam z tym problemy bo mam dosc jasna karnacje ... a jeszcze jedno ile kosztuje ten podklad?

Gość ok.55 zł

Gość ok.55 zł
ale widziałam promocję w Rossmanie i jest za 44 zł!! nr 102 jest najjaśniejszy... moze poproś sprzedawcę o próbkę??

Gość demi
Ja po Max Factor mam wypryski. Rewelacyjny jest Revlon Color Stay, ten bez pomoki. Jest drogi ok. 77 zł, ale czesm jest w promocji po 56. Ale warto go kupić. Mnie przy codziennym stosowaniu starcza na 3-4 miesiące.

Gość do demi
a czy revlon color stay dobrze kryje. mam problemy z naczynkami i czerwonymi policzkami. myślisz ze ten podkład poradzi sobiebez konieczności stosowania korektora?