Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smalltown Boy-Bronski Bit

Czy laska jest w stanie to zauważyć

Polecane posty

Mam bardzo poważny problem. Otóż mam bardzo małą stopę, bardzo jest mi z tym głupio. Mam an tym punkcie spore kompleksy ale najbardziej to boję się reakcji kobiet. Otóż nie mam jeszcze nikogo ale ostatnio nasłuchałem się że pzreciętny rozmiar buta u kobiet to 42 a u mężczyzn 48. Ja mam niespełna 40 więc mam problem :( Czy są jakieś obuwia które to kamuflują. Chodzi mi o kamuflarz ale nie taki śpiewany przez Stana Ridgwaya tylko taki prawdziwy. Takie buty o rozmiarze 40 które jak się założy to wygląda z pozoru że noga jest większa.

Gość Kochanka24******************
Nie przejmuj sie stopami! Bedzie dobrze!

Jak mam się nie przejmować. Gdybym chociaż był wysoki to by było ok. Ale jestem niski, mam 170 cm i do tego małą nogę. Jest tragicznie!

Gość ppppppppppppppppp
Wiesz to akurat według mnie nie jest żaden problem.Ale jeżeli chodzi Ci o wydłużenie optycznie stopy to może kupuj buty wydłużone na przykład do szpica ale takiego bardziej kwadratowego.

Gość 78678678
EEE tam, moze i masz 40 ale pewnie smierdza jak te 46 :classic_cool:Bedzie dobrze ;)

Gość Kochanka24******************
juz lepsza mala niz jakis kajak, przy twoim wzroscie! Nie sadzisz?!

Nie nie sądzę! Wiesz gdyby było jak kiedyś że kobiety mają tak 38.39 to spooko. Ale w dzisiejszych czasach pzreciętny rozmair u kobiety to 42. A ja nie wyobrażam sobie stosunku z kobietą co ma większą stopę od mojej !!!

Gość 78678678
Dopiero 46 wygladaloby debilnie przy Twoim wzroscie (nie zebym miala cos do Twojego wzrostu). Jest OK zarowno z wzrostem jka i z nr buta:) ehhh, jakze ja chailabym miec tylko takie problemy...;)

Ależ oczywiście że kobieta by chciała być niska i kobieca. Ale facet jednak musi być męski no nie ?

Gość 78678678
To nie wyobrazaj sobie stosunku tlyko zacznij dzialac :classic_cool:. I wiesz co>>> ......... ........... ............. PRZESTAN PIERDOLIC :classic_cool:

Gość melba01
a kto ci nagadał takich głupot że przecietny rozmiar u kobiety to 42 z u faceta 48??? to kompletna bzdura. Przecietny rozmiar buta u kobiety to 37 a u męzczyzny 41,42,43...

No tak. Wiele razy próbowałem zagadać alskę co miała 150 w kapeluszu ale jak widać nawet i takm się nie podobam :(

Gość aga_pp
Co ma stosunek do rozmiaru nogi??

Gość 78678678
Tak, nie podobasz sie i to wina rozmiaru buta :O Co Ty pieprzysz??? Ja akurat najmniejsza uwage zwracam na buty:O no chyba, ze sa oblepione syfem sprzed 2 lat;)

Gość fdser
nie przejmujcie sie nim to prowokator.Nikt normalny by sie nie przejmował rozmiarem stopy.Olać dziada.

Gość bwahahaha
a po co ci noga jak u słonia?

Gość bereb
prowokacja udana.Bo ktos ci odpowiedział.Debilu.

To żadna prowokacja! Może są i tacy co się nie pzrejmują rozmiarem buta ale po nich to nie widać. A ja jestem 20-latkiem i ilekroć gdzieś jestem zawsze jest poruszany temat moich stóp i wiele osób ne rozumie jak można mieć takie małe!

Gość 78678678
Tragedia, chlopie powies sie :O

Zapomniałem dodać że przez to nie kupię sobie normalnych butów jakie chcę bo po prostu nie robią. Uniwersalne buty wszechdostępne dla mężczyzn zaczynają się od 41! Po prostu jak widać jestem jakimś wymarłym gatunkiem. Taks amo ze wzrostem i spodniami. 170 cm nie ma już takiego wzrostu mężczyzn. To wymarły gatunek i teraz każdy młody mężczyzna ma min 175 cm (chociaż w dzisiejszych czasach i to jest już kurdupel)

przecietny rozmiar kobiety to 38 a nie 42 boze jakie to kajaki musialy by byc.jestem kobieta mam rozmiar 36 chociaz 165wzrostu dlonie tez mam malutkie.nieraz slyszalam ze z tym rozmiarem to do dzialu dzieciecego prosimy ale nie przejmuje sie:)fakt u kobiety taka mala stopka nie jest czyms dziwnym jak u faceta, ale ludzie maja gorsze problemy niz male stopy!jak Ci to tak przeszkadza to kupuj buty z czubami wtedy stopa bedzie wygladala na wieksza:)

Gość 78678678
Small cos tam - zobacz ilu jest facetow nizszych niz 170 i jakos zyja, kupuja buty i spodnie..;)

No właśnie buty z czubami mogę mieć ale tylko rozmiar 39. Bo 40 z czubami są za duże po prostu. A mam niecałe 40 jak wspomniałem. Tylko że jak kupię se buty 39 i pzonam w końcu laskę która zaakceptuje moje wszystkie wady, ale zobaczy że na podeszwie jest 39 a nie 40 to po prostu mnie wyśmoeje bo zobaczy że nie mam nawet 40 i mnie zostawi!

Gość dsasa
marna prowokacja.NAwet najwiekszy debil to zauważy.

Gość dsasa
wiekszy problem jest znalesc buty dla gościa z 200 cm niż 170 cm .Wiec chyba cos ci sie myli .

Gość dsasa
wiekszy problem jest znalesc buty dla gościa z 200 cm niż 170 cm .Wiec chyba cos ci sie myli .

Też. Zarówno facet co ma 200 cm ma problemy z doborem odzieży i obuwia co niski kurdupel. Ale zato facet 200 cm jest lepszym kochankiem, może mieć każdą kobietę i ogólnie więcej może!

Gość teeeeeee smal.....
czy jak ci tam puknij sie w czoło, ahahahahahahha takie bzdury wypisujesz ze tylko płakac ze smiechu mozna hahahaahhaah

Gość 78678678
"nawet najwiekszy debil to zauwazy"- w koncu widze:D:D :classic_cool: I to bez podszywu:D

Gość Dziecinko co ty ....
masz za problem :-D. Mój mąż ma rozmiar obuwia 39 i co z tego ??????????? /wiesz jaki mamy problem, żeby dostac obuwie meskie w tym rozmiarze :-D Zawsze tak było, że kobieta p[owinna miec mały rozmiar obuwia i dla mnie rozmiar powyżej 38 to po prostu chłopka ...