Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem zakrecona

kto mi powiesi firanki-napewno nie mozna w ciazy??

Polecane posty

z pewnscia nie bede ryzykowac ale naprawde nie mozna??tesciowa mam poprosic??brrrr

Gość ha ha ha ha ha ha
zawolas kominiarza zawiesi firanki i komin ci przeczysci :):):)

Gość ehh........
czemu teściową?? chłopa nie masz?? w ogóle co to znaczy żeby KOBIETA wieszala firanki... firanki to sie wiesza tak, że ty siedzisz wygodnie w fotelu, a facet wiesza pod dyktando...ehh...a jakiegioś miłego sąsiada nie masz?? a w ogóle to idź sobie zrobic dobrą herbatę i zalegnij w fotelu z książką, albo gazetką, co się bedziesz firankami martwić ... w końcu ktos się zlituje i je powiesi...zreszt a jak masz czyste okna to i bez firanki ładnie jest :)

do ehh....=przydałaby mi sie Twoja szkoła b ja faktycznie niekiedy za duzo od siebie wymagam:)dzieki-a co do wieszania firanek przez chłopa-pewno skonczyłoby sie na tym ze musiałabym pprawiam na drugi dzien tak jak ja chce -a jemu bym nie zwrociła uwagi bo albo straciłby cierpliwosc alb nic by wiecej nie zrobił-musze jak z dzieckiem-nie krytykowac zbytnio bo sie zrazi:(

Po pierwsze - teściowej bym nie prosiła bo wypowie ( bynajmniej moja) Po drugie chłop ci tak powiesi że będziesz musiała poprawić a po trzecie ja wieszałam sama! nie wolno się naciągać bo może byc nieciekawie ale krzesełko i hop!! nic na pewno się nie stanie.Chodzi o to aby rąk nie naciągać .Mnie teściowa chciała na siłe powiesić ale nie pozwoliłam bo jak ona by mi to zrobiła to czysta wiocha w oknach.

nie wieszaj absolutnie sama!!! wkurzyłam się na mężą, bo chciałam je mieć już powieszone i znalazłam się w szpitalu na podtrzymaniu nie rób w ciąży nic z podniesionymi rękami

zgadzam się nie wieszaj, teściowej taz nie proś:) kilka moich znajomych wieszało w ciąży ( pod koniec ) i... szybszy poród, nie ryzykuj pozdrawiam

Gość onaaaaa.. .
nie wieszaj sama, jak widzisz konsekwencje mogą być opłakane, chłopa nie proś, hana ma racje, jak powiesi tak cie to będzie wnerwiać ze zaczniesz poprawiać.. poproś teściową.. moze nie wypowie a się ucieszy....

Gość sluchaj
w tym stanie lenistwo i jeszcze raz lenistwo:) Firanki wyrzuc, po co Ci one?

Gość mloda mama
lepiej popros mame, siostre lub kolezanke:)

Gość riziko
Mozna ryzykowac jak masz takiego meza ze cie nie pomoze, to mozesz zaryzykowac .niedalej jak wczoraj myłam na stojaco szafki a to juz 39 tydzien sama moje kochanie kibbicowało przy komputerze