Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu zorbić

CHŁOPAK Z INTERNETU

Polecane posty

Gość i co tu zorbić

Poznałam go przez internet niecały tydzień temu... Wczoraj troche porozmawialiśmy i nie wiem jak to sie stało, ale sie spotkalismy... na dyskotece... jest fajny i miły :) ale jaka jest szansa budowąc związek z kimś poznanym przez internet? czy w ogóle jakaś szansa jest... jakimi kryteriami mam się teraz kierować... bo ja już nic nie wiem...

Gość ffu
ojeju no przeciez juz spotkalas sie z nim na zywo wiec nie widze problemu!

Ja mojego też poznałam przez neta. Już grubo ponad rok jesteśmy razem.

Gość i co tu zorbić
no tak... spotkaliśmy sie i wszystko fajnie... chyba coz zaiskrzyło... ale co ja mam np mówić moim znajomym... że poznaliśmy sie przez internet... buuuu :(

Gość powiedz ze na dyskotece

ja mojego tez poznalam przez internet.i jestesmy juz razem ponad rok! zamiast sie przejmowac przesadzeniem, ze to jakis palant, zacznij go lepiej poznwac..

Gość i co tu zorbić
ja sie boje ludzi z netu... :) może to śmieszne ale tak jest... osobiście nie znam zadnej pary, która poznała się przez internet...

Gość kazik2123
widocznie jestes zacofana :o

Nom, potwierdzam. :) Poznałem morphinę zagadując przypadkową osobę na GG. Zanim poznałem ją później osobiście, zdążyłem bardzo dobrze poznać jej harakter i osobowość. No i gdybym w LOTTO też miał takiego farta co do przypadkowych numerów to byłoby bardzo ciekawie :)

Gość ajka_w
a ja swojego poznalam przez internet tzn na gg , jestesmy juz razme ponad 2 latka i jak narazie jest super , nigdy nei wstydzilismy sie tego ze poznalismy sie w ten sposob wrecz przeciwnei smialismy sie z tego , jak ktos sie mnei pytal gdzie znalazłam takiego faceta to mowilam ze w internecie :) kazdy nam zazdroscil ze cos takiego przetrwalo no i ze sie az tak dobralismy , wiec lepiej nie mysl o tym tyle , tylko korzystaj ze poznalam swietnego faceta , no i powodzenia :)

Gość i co tu zorbić
no dobra spróbować moge :)

Wiele osób nie wierzy lub robi dziwne miny słysząc gdzie się poznaliśmy. Ale czy to ważne gdzie? Ważne co z tego wynikło ;)

Gość i co tu zorbić
2 spotkanie dzis :P zobaczymy co bedzie :)