Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony**

Dziewczyny które zamieszczacie fotki w necie-jesteście żałosne!!!!

Polecane posty

Gość zniesmaczony**

Szkoda mi Was, jesteście tak niedowartościowane i zakompleksione, że aż wysyłacie swoje nędzne fotki do Internetu, po to by ktoś na Was zagłosował. W większości jesteście baaardzo przeciętnymi dziewczynami, niektóre z Was są wręcz brzydkie. Wszystkie macie głupi wyraz twarzy, macie chamskie niekobiece twarze, po prostu tandente. Prawdziwie piękne kobiety nie muszą wysyłać fotek bo są pewne swojego wyglądu, a Wy tak strasznie chcecie by ktoś napisał \"podobasz mi się\". Wy krzyczycie kompleksami!! Macie wygląd tandetnych dziewczyn na jedną noc, które codziennie przesiadują w pubuch by jakiś oblech zainteresował się wami. Jesteście naiwne, bo zawsze znajdzie się jakiś napaleniec, albo ktoś bez gustu lub też po prostu ktoś komu jest was żal i kto napisze \"podobasz mi się\" tylko po to by zrobić Wam przyjemnosć, a tak naprawdę nigdy by się z Wami nie umowił a jak już to tylko po to by zaliczyć głupią panienkę. A jak widać po waszych brzydkich twarzach nawet założenie różowej bluzeczki białych kozaczków i codzienne chodzenie na solarkę wam nie pomoże, bo jesteście zwykłymi nieurodziwymi tandeciorami o twarzach wiejskich dziewczynek bez śladów urody już o klasie nie wspominając!!! Żal mi Was dlatego 🌼 🌼 🌼 🌼 dla Was...

Gość sialalaa
he a to dobre...to dowaliles...

Gość do zniesmaczony
MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ohehehehe
Czyzby kolejny topik o zdjęciach? czyzbyś obejrzał fotogalerie? :D

Gość darric
niestety to prawda wiekszośc tych dziewczyn to pasztety a te troche lepsze to z powodu mega ton ohydnego makijazu i tandeciorskich balejaży

Gość dawid20
a ja poznalem przez fotke pl sliczna dziewczyne,spotkalismy sie i jestesmy ze soba od roku.nie wiem dlaczego wystawila tam swoje zdjecie ale sa dziewczyny ktore sa dowartosciowane i wlasnie dlatego wystawiaja tam zdjecia...bo wiedza ze kazdy nazwie je pieknymi.

tak im dorzucasz...a je ogladasz :o to po co je wogole ogladasz?chyba ci sie jednak jakies podobaja i nie mozesz ich miec! dlatego sie tak wkurzaja co?

Gość Ambelinda pinda
Zniesmaczony......zajmij sie swoim pieknem....po przeczytaniu twoich wynurzen osmielam ci radzic....daj se spokoj - znajdz se dziwuche. Ale te ludzie maja problemy.....Olalala!!!

Gość hmm... zastanawiam się...
w takim razie co powiedzieć o facetach którzy zamieszczają fotki w necie :D:D:D

Gość popieram
tez kiedys wszedlem na taka stronke i dla pucu polowie brzydulom napisalem 'jestes zajebista' buahahahaha oj naiwniutkie dziewczyniny:);)

Gość weź sie lecz koles
To ty jestes pieprzniety w ten glupi leb skoro takie kretynskie opinie wyrazasz - jestes na maxa ograniczony.Myslisz ze powiedziales cos odkrywczego i inteligentnego? sam sie slinisz na widok dup w rozowyc spodniczkach i w bialych kozakach a teraz zgrywasz inteligenta ceniacego prawdziwe piekno :D hahahahaha

Gość Rapciol
te które są naprawdę ładne nie muszą dawać zdjęć publicznie, bo są świadome swojego wyglądu...są takie baby, które zrobią wszystko, tylko po to, a by ktoś powiedział im komplement, choćby nieprawdziwy...

Gość weź sie lecz koles
Myslisz ze wszystkie dziewczyny ktorwe daja zdjecia do neta sa niedowartosciowane? hehehe To ty jestes niedowartosciowany skoro wyglaszasz takie opinie :D Pewnie sam nie masz odwagi tego zrobic ale bys chcial i wydaje ci sie ze wszysy ktorzy daja fotki mysla takimi kategoriami ;)

Gość Sandi22
DOKLADNIE JA JESTEM B.ATRAKCYJNA I ANI MI SIE SNI BY KTOS OGLADAL MOJE ZDJECIE MAM GDZIES CO O MNIE SADZI JAKIS SZPETNY PASKUDNY FACET ZZA MONITORA KOMPUTERA JESTEM SWIADOMA SWEGO WYGLADU I NIGDY BYM SIE TAK NIE UPOKOZYLA

Gość Ambelinda pinda
Niedowartosciowane fotek nie daja.....odwrotnie capie...

Gość O facetach wysylajacych
tam foty mozna powiedziec to samo. Zniesmaczony!!! Pieknie to podsumowales. Ten wyraz twarzy u wiekszosci z dziewczyn przyprawia mnie o mdlosci. A po twarzy (nie po wygladzie) wiele da sie powiedziec. Puste tandeciery i tyle. PS. Jestem facetem. I nie chodzi mi o foty z galerii kafe.

Gość uuuhmm
Rzeczywiscie pelno jest glupich dziewczynek ktore w ten sposob szukaja potwierdzenia swojej atrakcyjnosci - ale sa to zazwyczaj gówniary ktore nie maja nic do zaoferowania oprocz wygladu.Uwazam jednak ze np.na sympatii czy na fotce jest mnostwo fajnych dziewczyn nie grzeszacych inteligencja i wcale nie przedstawiaja one zdjec golych dup :)

Gość a ja powiem tak
jesteście wszyscy siebie warci-te tandetne nic nie warte dziewuchy ze zdjec i te paskudne chłopaczki i zniewiesciale faceciki ktore oglądają takie nic nie warte brzydkie pindy i podniecają sie nimi

zniesmaczona bo widze ze jestes kobieta , pierdolisz glupoty jak potluczona :O widze czy ktoras jest ladna czy nie bo mam oczy i sam potrafie ocenic wiec mi nie mow ze sa brzydkie , z kompleksami itp. Bylem na topicu co sa zdjecie tej dziewczyny i ja nigdy nikomu bym nie napisal takich rzeczy jak wyscie napisaly , skad w kobietach jest tyle zawisci , chyba te niedowartosciowane z kompleksami tak pisza .... Z telewizji niech tez znikna ladne aktorki , w ogole niech telewizja zniknie bo pewnie aktorki ktore sie tam pokazuja tez lecza kompleksy ....

Gość ufff jak dobrzeze sie tu
zjawilam ,uchroniles mnie zniesmaczony przed najwiekszym zyciowym bledem,o bozeeeeeeeee a juz mialam sie pokazac oj co by to bylo

Gość uuuhmm
Na galerii tez jest duzo fajnych dziewczyn - widac ze sympatycznych i milych :) i raczej calkiem normalnych :) co widac po wypowiedziach :) a jesli mowisz o blacharach to fakt sa zalosne ..I pelno ich nie tylko w necie ale i w dyskotekach gdzie robia to samo co na necie - prezentuja swe watpliwe wdzieki ;)

Gość ffghhg
od wiejskich dziwczynek to sie odpieprz, mieszkam na wsi i sobie nie zycze takich uwag:p

a ja uważam że piękno jest pojęciem względnym......a autor nieco przegina swoimi opiniami......może to zamierzony cel ....tego nie wiem. Dziewczyny są jakie są i tyle....nie nam to oceniać :)

Gość odnoszę wrażenie iz większość
z was ma ukończoną jedynie podstawówkę:O dziewczyny! brawa za odwagę👄 w końcu nie pokazały gołych tyłków przecież...ludzie...

Gość jolka migotka
masz cos do wiejskich dziewczynek ???????????????????????????? no! bo sie zmierzymy na macie! wyzywam na pojedynek kickboxingu mikrusie!

Gość uuuhmm
Ale nie obrazaj ladnych kobiet - czy to ze sa ladne i daly fotki to znaczy ze maja kompleksy? Kobiety zawsze lubily sie prezentowac - czy to w towarzystwie czy na zdjeciach ...

Ja nie lubie kobiet , malo wazne czy wiejskie czy miastowe 😴

Gość fifikj
te prawdziwie piekne są na okładkach gazet bilboardów itp. a te pasztety wysyłają do neciku hahahaha ❤️