Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony**

Dziewczyny które zamieszczacie fotki w necie-jesteście żałosne!!!!

Polecane posty

Gość uuuhmm
hahaha te z bilbordów sa zwyczajnie "zrobione" - och jak ty malo wiesz o zyciu :D

Gość Rafi1978
Niestety te zakompleksione też chcą się wybić szkoda ze w taki sposob godny litosci.../...................a urody to rzeczywiscie tyle co brudu za paznokciem

Gość tiaaaaaaaa
to ciekawe jaki ty jestes piekny, skoro smiesz tak innych obrazac. skoro wyglad nie jest wazny to dlaczego twierdzisz od razu ze sa panienkami na jedna noc itp.. zastanow sie moze to wlasnie ty jestes zalosny nie mam zamiearu nawet wdawac sie z toba w zadne polemiki, napiaslam ci poprostu prawde. a to co ktos robi ze swoimi zdjeciami to jego sprawa a tobie wara od tego!

Gość swietny temacik
Prawdziwie piekne sa i w necie i w gazecie i w tramwaju i na łace - znalezc wystarczy ;) Wszedzie sa ładne i pasztety , sa tez pseudoładne - czyli te dobrze sie maskujace ;)

Gość du uuuuuuuuuuuu
człowieku to przyjrzyj sie lepiej bo masz chyba problemy ze wzrokiem wiekszosc z tych paskudztw z netu ma kg fluidu tuszu i tym podobnycch juz solarium i tandetnych ozdobkach niewspominajac a i nawet makijaz niepomaga ukryc ich brzydkoty i zdzirowatych nic nie wartych ryjów

Gość Rafi1978
nie podobają mi się bo jestem gejem i tyle

Gość popieram autora
Każdy może wypowiedzieć swoje zdanie , ja uważam tak samo, a plebs i tak bedzie ciągnął do plepsu tak było, jest i bedzie! Pzdr.

te piekne to skad sie wziely - z ksiezyca ? wystarczy ze zobacze wybory Miss Swiata to bez trudu na ulicy zobacze duzo dziewczyn ktore sa zdecydowanie ladniejsze , ale pewnie masz racje , najlepiej byloby zeby kobiety nawet na ulicy zakrywaly twarz tak jak w islamie , powinnas zalozyc temat ze zalosne sa kobiety ktore farbuja wlosy , uzywaja szminki , maluja sie itp.

Gość swietny temacik
A zeby kobietka byla ladna wystarczy ja pokochac :)

Gość gooooooooooooo
nie widziałem nie oceniam bo nigdy nie wchodze w takie g******

Zniesmaczony, wiesz co, w pubach nie przesiaduje, bo ciagne 2 etaty, w solarium bylam 2 razy w zyciu, akceptuje siebie w pelni wb tego nie mam zadnych kompleksów, jestem optymistką, wiec nawet jesli cos mi nie pasuje, to pracuje nad tym, nic nie musze i fotka umieszczona tutaj nic nikomu nie udowadniam, a przede wszystkim nic nie musze udowadniac sobie. Mysle, ze jesli bedziesz mial juz tyle latek co ja, to pomarzysz o tym, z czego teraz sie smiejesz. Mysle, ze w ciagu 2 dni, kiedy ta galeria powstala, to jest najbardziej żalosny topik, ktory udalo mi sie przeczytac.

Gość do zniesmaczonego
To oblesny odbycie! Teraz jesteś taki mądry , ale jak jest już niby ta dowartościowana laska to ty jej pewnie powiesz ze ma duży nos albo małe cycki i potem sie dziwisz ze dziewczyny dawaja fotki do netu. Boże a może po prostu chcą? Ciebie powinno to gówno interesować. To ja mam stwierdzić ze ty masz małego ptaka dlatego siedzisz na babskim forum? Bo już nie wiem. Poprostu krzyczysz kompleksami. Ale mnie wkurwiłeś.

Gość zgeneralizowałeś
Uważasz, że te dziewczyny mają powody do kompleksów: http://fotka.pl/osoba.php?id=840115 http://fotka.pl/osoba.php?id=918197 http://fotka.pl/osoba.php?id=945443 http://fotka.pl/osoba.php?id=948583 http://fotka.pl/osoba.php?id=901069 http://fotka.pl/osoba.php?id=696241 A ty wrzuciłeś je wszystkie do jednego worka z napisem zakompleksione brzydule. Zawsze myślałam, że to właśnie dziewczyny z kompleksami boją się zamieszczaj swoje zdjęcia w sieci z obawy przed wyśmianiem.

Gość wez sie lecz koles
Tylko idiota zakłąda taki topik.Widać że masz spory kompleks i że nie raz dałeś się złapać takiej idiotce z dyskoteki czy pubu skoro wyrażasz takie sądy...Teraz wyrzucasz swoją frustrację i nie dość że obrażasz kobiety które zamieszczają swoje fotki w necie to jeszcze obrażasz te siedzące w pubach:) Nie zycze sobie żeby mnie takie gówno jak Ty obrażało - jak masz problem to idź do psychologa a nie tu wyrzucasz swoje żale.Może moja opinia też jest zbyt mocna ale to co zrobił ten kretyn to nie było wyrazenie sądu tylko maksymalne uogólnienie.

Gość wstretne

Gość wez sie lecz koles
Pss . mnie też wkurzyl i to nie dlatego ze mam jakies wielkie kompleksy!

Gość wepsi pepsi
Zwykle dziewy jakich na ulicy od groma. Tylko te z netu mają tę przewagę że są takimi szmatami bez wartości które sprzedają sibie puszczają do publicznego wglądu swoje zdjecia

Gość Ambelinda pinda
Autor na stowke jest zakompleksiona kobita...... Tak najlepiej - to ladne wytruc.....i brzydkie tez unicestwic...... Wszystkie zrownac z ziemia.....a potem nagrodzic sie po zasluzonym wysilku unicestwienia.....i poczuc swoja wielkosc oraz bezpieczenstwo....Juz mi nikt wiecej nie zagraza...bo jestem sama na swiecie...Nr 1!!!!

Gość Qrwa
jakKtoś nie ma gustu to mu się podobają takiezera bez ksztyny urody!!!!!!

Gość Ambelinda pinda
O i....szmat juz polecialy...... hahahahaha! Ten topik do oddzial psychitaryczny...dla paranoikow......

Gość pewnie.....
tylko skoro niby nie mają komleksób to ciekawe czemu tak im zależy by ktoś je ocenił odpowiedz jest prosta:bo sa niedowartosciowane nic nie warte szmaty z pubu

Gość wez sie lecz koles
Ludzie ale jestescie powaleni - to te miliony kobiet uwazacie za szmaty?Bo dały fotke do neta? chyba mowicie o swoich reakcjach na nie - skoro myslicie o tych kobietach jak o szmatach zdolnych tylko do jednego to swiadczy o tym jaki wy macie poglad na swiat, o tym jak widzicie kobiety!Ślinicie sie na ich widok tylko i widzicie to co chcecie tam widziec.Widac jaki macie poglad na kobiety - do czego wam maja sluzyc - bezmozgowcy z was totalni!W dodatku ograniczeni i nie rozumiejacy kobiet phiii myslicie ze kobiety dla was te wszystkie fotki daja? hahahahahahah

Gość wez sie lecz koles
hahahahahaha wstrętne cioty sobie używają pozniej i wyzywaja od szmat bo wiedzą że na nich nie spojrzy ładna i mądra kobieta :D

Gość Ambelinda pinda
hahahahahahahahahahahahahahahahahah! Rosnie pokolenie hitlerkow......

Gość wez sie lecz koles
Teraz milcza juz nawet a sam autor sie ulotnil :D

Gość nie rozumiem czemu odbierasz
komukolwiek prawo do tego,zeby robil ze swoim wizerunkiem to co chce?jezeli czujesz sie zniesmaczony to radze nie wchodzic na strony ze zdjeciami skoro wg ciebie tylko te najpiekniejsze moga je tam zamieszczac.Tak dla podsumowania-nie to jest piekne co piekne ale co sie komu podoba,nad gustem sie nie dyskutuje i na koniec najpiekniejsza rzecz jaka kiedys uslyszalam-nie wiem czy kocham cie bo jestes piekna,czy jestes piekna bo cie kocham i to cale sedno piekna skonczylam.

Gość oliwka7
zawsze sie zastanawialam po co zamieszczaja swoje zdjecia w necie

Gość wez sie lecz koles
Pewnie siedzi i ogląda stronki z malolatkami i ocenia kolekcjoner :D

Gość packaman
Jak ktoś chce się szmacić do będzie! ludzie są jak psy-te najmniejsze i najbrzydsze /latlerki:)/ zawsze najbardziej szczekają!!!!!!!! Te najbardziej niedopieszczone i brzydkie zawsze wszedzie beda wysyłać zdjęcia pokazaywać się wypinać itd. smutne...w sumie..

Gość swietny temacik
O ludzie czy musi byc jakaś wielka ideologia przypisywana do zamieszczania fotek? Po prostu zamieszczają bo im sie podobaja te fotki, bo lubią siebie :)Rózni sa ludzie...