Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melinda*

JAKICH kobiet szukaja mężczyzni?

Polecane posty

Gość melinda*

temat sciagniety od jakiegos faceta ale mysle ze w druga strone to tez interesujace :) wiec... jakie lubicie kobiety, z jaka chceilibyscie sie zwiazac? Mam na mysli i wygląd i charakter, wszystko co w jakis sposob opisuje wasza idealną, upragniona kobiete:)

Gość fdsaer
A na co ci ta wiedza? DZiewica ,wrażliwa itd....

Gość melinda*
pytam z ciekawości i pewnie dlatego ze sama jestem kobietą

Gość przede wszystkim
NISKIEJ !!!

Gość melinda*
O blagam moze ktos bardziej opisowo bo rzeczy typu dziewica, odwzajemni milosci itp to troche jakbys chcial jakakolwie i byl z lekka zdesperowany

Gość misio patysio
umiejącą rozgraniczyć trzy światy : mój , jej i nasz ; potrafiącą powiedzieć wprost(a nie sobie tylko znanym językiem podtekstów min i fochów) czego oczekuje a czego nie akceputuje i rozumiejącą ze czasem poitrzebna jest cisza i oddalenie żeby poczuć dlaczego warto być dla siebie....

Gość misio patysio
cd...i zdającą sobie sprawe że człowiek jet syntezą tego co w nim lubimy i nam sie podoba oraz tego co nas drażni...I czasem nie wszystko uda się w kimś zmienić..czasem da sie bardzo mało,mniej niż ktoś by chciał..że człowiek jest żywą całością a nie naszym wyobrażeniem i wizją na jej temat....

Gość melinda*
fajnie wreszcie sa sensownego:) A z wygladu masz cos co najbardziej podoba ci sie w dziewczynach?

Gość jak dla mnie
to może być i brzydka i szpetna, byle by nie była wyższa i nie miała większych stóp od moich !!!

Gość melinda*
KMD fajnie to sie czyta ale uwierz mi ze gdyby pokochac mozna bylo kazdego nie byloby ludzi samotnych, poprostu kazdy ma swoj gust swoje poptrzeby itp i do kazdego czlowieka czujesz cos innego.

Gość misio patysio
nogi i biust..ale co facet to za co innego inne "punkty " przyznaje....;)

Gość fdsaer
napisałem dziewica bo takie wole .O co chodzi?Mam wysokie wymagania według kobiet.Sam tez jestem prawiczkiem zresztą.

Gość melinda*
ale to znaczyloby ze moglbys sie zwiazac z kazda byleby byla dziewica a chyba tak nie jest? misio a co z tym biustem, jaki chcialbys zeby byl, bo nogi to wiadomo: dlugie i proste ;)

Gość fdsaer musisz być
bardzo młody! Bo w dzisiejszych czasach jak ma się ponad 21 lat i się nie uprawiało do tej pory sexu to już potem w ogóle nie można !!! Przynajmniej w polsce tak jest

Gość fdsaer
nie jest ,ale wskazane by była dziewicą.

Gość fdsaer
mam 22 lata.

Gość melinda*
kmd nie podchodz do tego w ten sposob bo ty piszesz jak desperat, ok moze wyglad trudno sprecyzowac ale z charakteru chyba jest cos dla ciebie wazne

Gość fdsaer musisz być
sorry stary ale ja też mam tyle i też jestem prawiczkiem. Nie chcę Cię oszukiwać ale będziesz miał ciężko w życiu. Zdajesz sobie z tego sprawę? Jeśli kobieta z którą będziesz zaczynał inicjację sexualną dowie się że nie zamoczyłeś to po prostu Cię oleje a niewykluczone że jeszcze dostaniesz wpierdal od jakiegoś jej byłego. Ale jest na to recepta! Idź do agencji! Czym prędzej! Ja jeszcze nie byłem ale niebawem pójdę. Aaaaa no i jeszcze jedno. Prawo jazdy masz? Jeśli tak to jeszcze nie jest tak tragicznie! Ja widzisz nie mogę zrobić prawka i tym samym nie mogę ruchać! Mówi się trudno! Ale szkoda...

Gość emii
a ja tam uważam, że poprostu musi trafić swój na swego, tylko to czasem bywa trudne:/

Gość melinda*
dla mnie to glupota ze jak facet ma 22 lata i jest prawiczkiem jest przekreslony, to jest chore! dla mnie przekroslony bylby facet ktory poszedl do agencji zeby tam przespac sie pierwszy raz.

Gość emii
melino* popieram w 100%, to chyba po prostu takie głupie meskie myślenie

Gość fdsaer
gdybym chciał to zrobić to juz dawno by sie stało.Bo było wiele chetnych panien .NIe w moim typie je=dnak

Gość melinda*
jak facet jest niski to moze sie spotykac z niska dziewczyna tylka najpierw musi przestac sobie tlumaczyc ze to z powodu wzrostu jest prawiczkiem, jak ma potrzeby to niech sobie idzie do agencji jak musi ale jezeli idzie tam po to zeby nie byc juz prawiczkiem bo mu sie wydaje ze to uwlacza jego meskosci to powinien isc do psychologa a nie agencji. Ja ostanio zwrocilam uwage na feceta nizszego ode mnie. poprostu cos mi sie w nim spodobalo i ciagnelo do niego, podobalo mi sie jak patrzy jak tanczy itp i zazdroscilam dziewczynie ktora z nim byla ze to z nia tanczy ja obejmuje itp a ja bylam jako kolezanka iwec nie chrzan ze wzrost to podstawa bo tak nie jest

Gość nie wiem.....
głupota jakich mało.. ja byłabym happy gdyby moj facet byl prawiczkiem nawet majac lat 25 a gdybym sie dowiedziala ze byl w agencji to nie moglabym byc juz z nim

Gość nie wiem.....
jak Ci zalezy zrobic to byle z kim bez uczucia to Twoja sprawa w kazdym razie ja z takim facetem nie moglabym byc wiecej

Gość takisobiekoles
szczuplutka,wrażliwa,uczciwa,zmysłowa.czuła,mądra,nie musi być dziewica.

Gość melinda*
moze ktos jeszcze?

Gość melinda*
KMD wiec jednak masz jakies oczekiwania :) To dobrze