Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lzy leca

weszlam na czat i sie rozryczalam...

Polecane posty

Gość lzy leca

Tyle fajnych osob, propozycje spotkania. otrzymuje duzo zainteresowania, czuje sie adorowana :(tak jak kiedys gdy poznalam mego ex, dlugie wieczory na ircu, czacie:( Poczulam, ze ktos jeszcze sie mna interesuje, bylam glodna tego ,wrecz skomlalam o to. W zyciu realnym zamknelam sie w sobie, w 4 scianach a internet znowu dal mi tyle mozliwosci. 4 tyg juz facet z mego miasta prosi mnie o spotkanie a ja nie potrafie:( Nie potrafie wyobrazic sibie z innym facetem ,nawet podczas rozmowy luznej bo nadal zyje wspomnieniami:( Po roku przerwy weszlam na czata i sie rozryczalam jak glupia, czekajac az moze pojawi sie ten nick ktory 4 lata temu mnie zaczepil:(

Gość zzzzaaa
nie smuc sie

Gość Kochana i jak dlugo
chcesz jeszcze zyc iluzja?

Gość szkoda słow
znalaś go tylko z irca ? Jeśli tak to idź lepiej do psychiatry !!

wyrazy wspólczucia 🌼 i naprawde idz do psychiatry bo zaczęlas nie w tym kierunku uprzadkuj swoje zycie a dopiero potem klikaj wiem z autopsji

a teraz mam spokój i niegdy tam nie wejde bo wiem że jest tam wielu złych ludzi a nigdy nie wiesz gdzie prawda gdzie falsz

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
a gdzie jest jakis czat? nigdy nie byłam

Gość jaki kiciusss
NIE RYCZ TYLKO DZIALAJ BO SZKODA CZASU

Gość all right
nie płacz szkoda łez..za bardzo widać że pragniesz kogoś mieć i dupki z tego korzystają

Gość chyba wyjątkowo lubisz cyfrę
4 w kółko sie przewija w tych wywodach :P

Gość lzy leca
nie znalam go tylko z irca! bylam z nim pozniej kupe czasu w realu, normalny zwiazek.

Gość pewien facet 01
daj ogłoszenie matrymonialne w gazecie a gwarantuje ci , że jednego dnia będziesz miała 30 tel.

Gość Firlejka
tak, w tych czwórkach jakiś podświadomy przekaz

Gość Firlejka
odpowiedź znajdziesz w piosence, która w tytule ma słowo 4

To przykre że internet może stanowić zamiennik rzeczywistości i to dla młodej osoby (tak podejrzewam). Następne pokolenia już chyba wcale nie będą wychodzić z domów,a jak już to tylko na \"dropsach\" i pełni nienawiści do drugiego !

Gość Under ....
A na jakim czacie jest tak super ? Bo ja jak wchodze na czat to dla mnie strata czasu, ble ble ble ...gadka o niczym, nie rza witaja się i żegnaja przez godzinę, rzadko mozna z kims porozmawiać :-D Jaki czat jest taki wspanialy, może zdradzisz ta tajemnicę :-D

Gość gudek
ale TY JESTEŚ GŁUPIA!!!!ZUPEŁNIE PORĄBANA,RZECZYWIŚCIE POWINNAŚ UDAĆ SIE DO PSYCHIATRY I TO JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!

Gość a ty gudek
udaj sie do jakiegos annihilatora i przerob sie na maczke kostna, taki glupek jestes.

Gość do lzy leca
dziewczyno nie szukaj pocieszenia na kafeterii, bo tu niedorosle gnoje siedza ktore czytac nie potrafia albo wolno kojarza, taki gudek np, trzymaj sie.

Gość hmm..bliźniaczki...
też byłam z kimś kogo poznałam na czacie..byliśmy ze soba prawie 4 lata..i wiem jedno..nigdy więcej takich znajomości!! nie znasz jego środowiska..rodziny..to,że wtedy zagadałam do kogoś pod tym nickiem..było najwiekszym błedem w moim życiu..stracone 4 lata..tylko real!!

Gość 4 razy po 2 razy
8 razy raz po raz, o polnocy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz :P :P:P

Gość Firlejka
tak! to ta piosenka! masz se znaleźć jurnego chłopa coby tyle razy dał radę i przejdzie Ci!

Gość no i potwierdza sie
idiotyzm do potęgi entej

Gość uni
Dziewczyna pisze,że to był związek nie tylko przez neta ale realny i długi. Przykro tak to już jest ale wszystko przed tobą.Poza tym na czacie to każdy każdego adoruje bo najczęściej zboczeńcy na nim siedzą.Zacznij wychodzić z domu i spotykać się z ludzmi.Wszystko się ułoży.

Gość CZYTAĆ NIE UMIECIE
Przeceiz wyraznie napisala ze POZNALA TYLKO GO ZA POMOCA CZATA. A ZWIAZEK BYL NORMALNY!!!!!! W REALU! Stad te wspomnienia i lezka w oku...Ona Go wciaz kocha...