Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od kiedy

Mamy karmiące - od kiedy ODCHUDZAMY SIĘ?

Polecane posty

Gość od kiedy

I w jaki sposób? Jak powrócić w miarę szybko do dawnej sylwetki?

z checia ale teraz to najlepiej jedynie cwiczyc bo głodzic sie nie ma co - maleństwo przeciez musi jesc

Gość od kiedy
głodzić się nie mam zamiaru. Ale przecież odżywiać się można powiedzmy w miejszych ilościach. To chyba maluchom nie szkodzi?

Gość aż dziwne
że nie ma odzewwu. Mamy nie dbają o swoją figurę po porodzie?

ja jestem 2 tyg po porodzie,waga mi zleciala na leb na szyje------ jeszcze tylko 2 kg,ale wygladam makabrycznie,wychudzona na maxa...:( karmie piersia,ciagle latam do malej,kapiele,przewijanie noszenie,kolysanie,nocne wstawanie--nic wiecej nie robilam a schudlam z 14 kg przez 2 tyg!!!!!!!!

Gość a co z wiszącym brzuchem
?

u mnie-O DZIWO! brak! ;) naprawde jestem w szoku i az sie boje jak ja dalej bede wygladac...:(

O Jezu ja też tak chcę schudnąć! U mnie mineło 5 miechów i nie widać różnicy.; Schudłam bardzo mało a karmię piersią co podobno pomaga. Jak przestanę karmić to odchudzam się, nawet radykalnie bo ciągle łażę w tych samych portkach bo w nic się nie mieszczę! 😭

hej,ja karmię już prawie roczek,niby po porodzie szybko zgubiłam te 24 kilo...bo po miesiącu,ale muszę coś zrobić z brzuszkiem i boczkami...i coś mi się wydaję że trochę znowu mi się przytyło :-( a najgorsze że mam za słabą wolę...i zawsze kończy się na gadaniu... do ciężarówka: skoro przy karmieniu nie chudniesz...to jak tylko przestaniesz to moment zrzucisz.tak miała moja szwagierka-po ciąży zostało jej 21 kilo,karmila 9 m-cy a potem szybciutko sama waga spadła...wiec nie martw się...

witam wszsystkie mamusie :) ja tez bym sie odchudzila troszke :) a wlasciwie nabrala odpowiednich ksztaltow, bo wage juz mam swoja, 54 kg, ale chce sie \"umodelowac\" bo skora stracila juz soja poprzednia jedrnosc. no i ta fałdka na brzuchu, nie moge sie jej pozbyc :\\ poza ty jest ok. to juz w sumie 7 m-cy po porodzie, jeszcze troszke mnie czasem boli w kroku po porodzie, myslicie ze to normalne?

Gość asiol
o rany a ja jestem gruba nadal :( mała ma 1,5 roku, w ciąży przytyłam 20 kg, 11 mi zostało zaraz po porodzie , teraz jeszcze 4kg, karmiłam do 16 miesiąca, potem zaczęło sie odchudzanie, wcale nic samo nie zeszło, chodzę 5 razy w tygodniu na ćwiczenia i dietka i idzie bardzo powoli ogólny dramat, juz nie mam siły ogólnie to wina genów pozdrawiam

Gość asiol
za to brzucha nie mam, tylko tak ogólnie wszędzie trochę za duzo :)

Gość kaka21
wiecie co...zaczynam miec doła...ja w ciazy przytyłam 20 kg. czyli wazyłam 84 teraz waze 74kg. Karmie piersią i boje sie ze taka juz zostane chociaz jestem dopiero niecale 3 tyg. po porodzie...

Gość asiol
do kaka21 3 tygodnie po porodzie to wyluzuj, zobacz jak bedzie dalej na razie nie ma się co przejmować na zapas :) schudłam kolejny kilogram :)

Gość b interesujący temat