Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madaryna

Wasze opinie na temat Ja Wam pokaże-piszcie

Polecane posty

ja film oceniam w skali 1-10 na 2.....obsadę na 1....książkę ,którą przeczytałam na 10...jak Wy?

Gość bez wazeliny
nie znam tego filmu;)

Gość misiu i zabcia
bradzo kiepski, poszlismy na walentynki i myslelismy ze nie doczekamy konca. straszny!!!!

Gość magdaaaaaaaaaaaa
no nie przesadzajcie, nie powiem zeby zrobił na mnie wielkie wrazenie, bo widziałam cz. pierwsza i uwazam, ze była lepsza, choc w drugiej bardziej podobała mi sie obsada, ale zeby mowic, ze nie umieliscie wysiedziec do konca? no bez przesady. ja z 1/10 daje 5

Osobiście nie przepadam za Wolszczak ani za Niklińska, więc nie bardzo ciagni emnie na ten film... słyszałam, że słaby, ale pierwsza część też rewelacyjna nie była moim zdaniem.

MADARYNA Ja nie ogladalam tego filmu, ale juz wczesniej czytalam jego recenzje, mialam isc na niego w Walentynki;) siostra na szczescie byla na nim dzien wczesniej i mowi ze rzeczywiscie, chała...:( A ksiazka podobala mi sie tak jak tobie:D byla swietna!! jak zobaczylam na zwiastunie, ze ma grac Deląg, córa Fajkowskiej i Pazura to juz sie zniechecilam....ale myslalam sobie \"Eeee tam, ksiazka byla fajna i \"Nigdy w zyciu\" tez wiec i to musi\", ale jednak chyba sie pomylilam.... Obejze ten film, jak juz bedzie mozna w ladnej kopii sciagnac z netu:)

Gość piq
Byłam i w połowie filmu nie wytrzymałam i opuściłam salę kinową.Pazura beznadziejny,Deląg nie mógł być bardziej drewniany a Wolszczak w ogóle do tej roli mi nie pasuje.Uważam,że producenci powinni nakręcić drugi film z aktorami z pierwszej częśći(Nigdy w życiu).Podobno pracę ekipy nadzorowała pani Grochola.Lecz według mnie chyba miała zaćmę na oczach.Straszna porażka!

Gość all right
przereklamowany

Gość iezły
drewniany Deląg- trafne określenie...

Gość jagna111111111
jak można tak zniechęcić do Grocholi??? ten film zabił we mnie wszelkie chęci czytania ksiązki.....

Byłam i sie ROZCZAROWAŁAM!!! Wolszczak- totalnie oblesna baba, zupełnie nie rozumiem jak można ją w mediach kreować na \"seksowną i uwodzicielską\"- tylko dlatego, że ma jako-taką figurę??!! Ale ma obleśny cyc (uwydatniany w \"JA wam pokażę\"), zero mimiki twarzy, gra tak samo smutną jak i wesołą Judytę- koszmar!! Deląg- zero seksapilu! Cham wyziera nawet z niego podczas takiej komedii romantycznej! Generalnie: totalnie nietrafiony wybór aktorów do zagrania ról głównych- zero chemii między nimi, totalnie niewiarygodni. Niklińska- wielkie zęby, które ma cały czas na wierzchu wpędzają mnie w jakiś zębny koszmar! Wygląda jakby cały czas robiła kupę! Pazura- pasuje mu taka rola półidioty- on w takich rolach wypada rewelacyjnie wiarygodnie :) Super rola Kowalewskiego i Lipińskiej- rodzice Judyty. Ładna sceneria, chociaż dom wyglądał trochę jak domek na działce a nie jak dom mieszkalny... Podsumowując: ten film to najwięsze rozczarowanie jakie miałam okazję ostatnio przeżyć. FUJ!

Gość klapa totalna
aktorzy nie trafieni, a ta co zgrała Ulkę....koszmar gruba obrzydliwa baba. Brodzik do tej roli byla wymarzona

Gość maja13
musze powiedzieć ze ten film mi się nie podobał ani pierwsza część ani druga mój mąż też żałował że na niego poszedł.Już bardziej podobał mi się "Tylko mnie kochaj"

Gość książka jest super
pierwsza część filmu "Nigdy w życiu" też jest niezła....ale "Ja Wam pokażę".....echh....szkoda gadac...DNO......obsada do bani(Stenka jednak była rewelacyjna jako Judyta)

Gość Obserfatorka
nie widzialam, ale ksiazka tez nie jest dobra, my z kolezanka po przeczytaniu uznalysmy, ze ma wiel slabych punktow... jak to tak urwal im sie kontakt kiedy on byla w Stanach...niewiarygodnie i beznadziejnie Ale jaka ksiazka taki film,choc pierwszy mi sie podobal mimo paru wpadek, nawet Stenka byla momentami sztuczna i jakas taka zgrywajaca sie na bardziej cool niz jest

Gość czytałam recenzje i chyba
ten filmik mało komu się podoba:-o http://ja.wam.pokaze.filmweb.pl/ Nie ma to jak pierwsze część a tym bardziej książka;)Nie rozumiem tez dlaczego zmineili obsadę:-(Wg mnie jakby w Ja Wam pokażę była obsda z Nigdy w życiu to ten film byłby zupełnie inny,nułby całkiem fajny...a tak to klapa:-P