murb 209 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Już. Uwaga wbijam! (To się robi odwrotnie. Podpowiadam tylko. Wbija on nie ona). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Już. Uwaga wbijam! Kurtyna w dół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A nie można się walnąć na wyro w ciuchach? Jak zalegniesz to Cię i tak nikt nie będzie miał siły podnieść więc - dawaj w ubraniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 12 Napisano 2 godziny temu no niestety przez odleglosc nam nie wyszlo z panna kwikernes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja też wolę lniane torby. No chyba, że reklamówka jest z jednorożcem to wiadomo co wybieram. Ale takich nie jest wcale tak dużo, niestety. Z łabędziem są. Jednorazówki, te ekologiczne do przemiału to na warzywach i owocach widuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: (To się robi odwrotnie. Podpowiadam tylko. Wbija on nie ona). Miecz nie ma śmiałości. Onieśmielam go więc przejmuję pałkę. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Znowu chcesz wywołać szekspirowską burzę? Moim kosztem? W krzakach siedzi teraz więcej ludzi niż jest liści na nich. Kto by tam zwracał uwagę na koszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 114 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Kurtyna w dół! Wzajemnie! Wszystkiego dobrego! Czołem! Cześć! :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Miecz nie ma śmiałości. Onieśmielam go więc przejmuję pałkę. ;] Obnażmy gorzką prawdę - flaka przejmujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 114 Napisano 2 godziny temu Impreza emerytów bez wiedzy pani prezes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Baba napisał: Impreza emerytów bez wiedzy pani prezes Nie skasowali tematu i się wszystko wydało. Zapraszam na drugie danie - pulpety w sosie koperkowym i kompot z pestek wiśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie skasowali tematu i się wszystko wydało. Zapraszam na drugie danie - pulpety w sosie koperkowym i kompot z pestek wiśni. Obiad jak u mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 12 Napisano 2 godziny temu ja dzisiaj tylko zupa na obiad warzywna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 114 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie skasowali tematu i się wszystko wydało. Zapraszam na drugie danie - pulpety w sosie koperkowym i kompot z pestek wiśni. O 12 godzinie? Ja jeszcze śniadania nie jadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: O 12 godzinie? Ja jeszcze śniadania nie jadłam To Ty dziecko nie masz siły na imprezę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 831 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Sev napisał: Już. Uwaga wbijam! Lepiej późno niż wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Baba napisał: Impreza emerytów bez wiedzy pani prezes Dlatego brak nam przewodnika perwery. Nie wiem czy mamy lecieć na pół gwizdka, czy na całe majty. Niektóre z niewiast od razu przymierzają się do leżakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 114 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To Ty dziecko nie masz siły na imprezę! Książek nie czytasz? Hemingway udowodnił, że stary człowiek jeszcze może. Czy coś pomyliłam? Może ja odwrotnie ją czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 1 godzinę temu W kręgach emeryckich śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Obiadu mogą nie dożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Książek nie czytasz? Hemingway udowodnił, że stary człowiek jeszcze może. Czy coś pomyliłam? Może ja odwrotnie ją czytałam Też lubię czytać wspak. Dlatego nie dziwię się, że występuję w roli pomylonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 114 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Dlatego brak nam przewodnika perwery. Nie wiem czy mamy lecieć na pół gwizdka, czy na całe majty. Niektóre z niewiast od razu przymierzają się do leżakowania. Jak wolisz, bylebyś w odpowiednią dziurkę trafił. Dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Baba napisał: O 12 godzinie? Ja jeszcze śniadania nie jadłam Ja już zjadłam wszystko co miałam i kombinuję co by tu jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Jak wolisz, bylebyś w odpowiednią dziurkę trafił. Dziadku Na czuja lecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Książek nie czytasz? Hemingway udowodnił, że stary człowiek jeszcze może. Czy coś pomyliłam? Może ja odwrotnie ją czytałam Stary człowiek nad morzem - czyli jak to drzewniej bywało. Tak to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Też lubię czytać wspak. Dlatego nie dziwię się, że występuję w roli pomylonego. Khmm ... Khmmm! Czy ktoś tu ma coś do czytania wspak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Na czuja lecę Starzy ludzie z wiekiem tracą zmysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 114 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Ja już zjadłam wszystko co miałam i kombinuję co by tu jeszcze. Mnie ta kawa zbożowa syci. Po prawdzie, bardzo rzadko jem śniadania. Wszystko mi w buzi rośnie. Bez głupich skojarzeń proszę. Jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: W kręgach emeryckich śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Obiadu mogą nie dożyć Dlatego śniadanie należy zjadać obfite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 902 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Starzy ludzie z wiekiem tracą zmysły. Co nie przeszkadza im bezbłędnie trafić w odpowiednią dziurkę. Dajmy na to kluczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 209 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mnie ta kawa zbożowa syci. Po prawdzie, bardzo rzadko jem śniadania. Wszystko mi w buzi rośnie. Bez głupich skojarzeń proszę. Jakby co Z buzią to mi się tylko usta kojarzą a usta ze szminką. A szminka z obwódką na pe/nisie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach