Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szymonjan

Przyciąganie przy przytulaniu

Polecane posty

6 minut temu, Miecz napisał:

Dobrze, że nie grzyby😴

Może o tym nie mówi głośno.

4 minuty temu, Baba napisał:

I bardzo dobrze. Popieram. Z dłuższych urlopów w znanych miejscach wracam  zmęczona i często znudzona. Ale to już inna bajka.

A ja lubię sobie czasami poprzebywać w tłumie ludzi. Choć czasami ten tłum przekracza moje wyobrażenie o tym ile osób może się zmieścić na metrze kwadratowy przestrzeni. 😄

14 minut temu, Miecz napisał:

W ubiegły piątek jeszcze załapałem się w Ustroniu na koncert Korteza.

O Ty!

2 minuty temu, murb napisał:

O Ty!

Serio.

A w sobotę rano wracałem do domu.

12 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Rejestracja SJZ to Jastrzębie - Zdrój.. 😄

Odkąd nie trzeba zmieniać rejestracji kupując używane auto, nie tak łatwo jednoznacznie powiedzieć kto skąd przyjechał.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Serio.

A w sobotę rano wracałem do domu.

Wprawdzie kocham go już trochę mniej ale koncertu zazdroszczę.

Przed chwilą, murb napisał:

Odkąd nie trzeba zmieniać rejestracji kupując używane auto, nie tak łatwo jednoznacznie powiedzieć kto skąd przyjechał.

Dlatego lokersi poznają ich najpierw po zachowaniu a dopiero później po tablicach rejestracyjnych. Podejrzewam, że rejestracja jakby ich rozgrzeszała😴

1 minutę temu, murb napisał:

Wprawdzie kocham go już trochę mniej ale koncertu zazdroszczę.

Podejrzewam, że trasy koncertowe ma cykliczne. Trzy lata temu też się na niego załapałem i też w Ustroniu.

4 minuty temu, murb napisał:

Jednak mimo wszystko czasem warto, przy granicy wszystkie auta na obcych tablicach zatrzymują do kontroli. 😉

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Miecz napisał:

Dlatego lokersi poznają ich najpierw po zachowaniu a dopiero później po tablicach rejestracyjnych. Podejrzewam, że rejestracja jakby ich rozgrzeszała😴

We mnie i tak rzucają kamieniami albo plują na maskę niezależnie czy parkuję pod blokiem w Wawie czy na parkingu na północy polski.  Baba za kierownicą wyzwala mordercze instynkty. Kilka tygodni temu gość jadący lamborghini ścigał się na światłach z moją starą chabetą. 😄

Edytowano przez murb

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Jednak mimo wszystko czasem warto, przy granicy wszystkie auta na obcych tablicach zatrzymują do kontroli. 😉

Odkryłam, że całkiem łatwo mieć tablice rejestracyjne takie jakie się chce. Wybierasz miejsce, ustalasz jakiś adres, składasz na niego wniosek i już. Masz blachy ze Śródmieścia stolicy. 😄

2 minuty temu, murb napisał:

We mnie i tak rzucają kamieniami albo plują na maskę niezależnie czy parkuję pod blokiem w Wawie czy na parkingu na północy polski.  Baba za kierownicą wyzwala mordercze instynkty. Kilka tygodni temu gość jadący lamborghini ścigał się na światłach z moją starą chabetą. 😄

Wiesz jak to jest, człowiek opuści wieś, ale wieś jego nigdy. Dlatego dziwne zachowania już mnie nie bulwersują.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się