Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erosik

wytrysk u kobiety?

Polecane posty

Gość Rulmix
Witam! Ludzie piszecie głupoty ! a mianowicie uprawiałam seks z różnymi partnerami, jestem również już matką i jakby jeszcze czas temu ktoś mi powiedział, że kobiety mają wytrysk to bym go chyba wyśmiała. Oczywiście to dużo zależy od mężczyzny oraz jego podejścia do partnerki. Za pierwszym razem podczas wytrysku tyroszke sie za wstydziłam poniewasz cała byłam mokra ale jedno było pewne, że nie popuściłam ponieważ czułam ,że to z pochwy wyleciało.Treaz oczywiście jesteśmy zabezpieczeni przed przemoknieciem, jest to coś wspaniałego i polecam innym taki orgazm bo naprawde niewielu z nas go ma.

Gość gab46
Pierwszy raz trysnełam jak miałam 30 lat....i to nie z udziałem męża,był za cieńki w te klocki żeby to że mnie wydobyć.

Gość gość
ja również miałam wytrysk, możecie mi wierzyć albo nie ale tryskałam jak fontanna i to nie raz:) do tej pory tak jest i jestem z tego bardzo zadowolona zresztą on też bo wie że czuje się spełniona

Gość Julianna123456
tez mam wytrysk. i to przy pordaznianiu lechtaczki i jak jestem bardzo mocno podniecona. ani razu facet mnie do tego nie doprowadzil, ale pokazywalam mu i jest zachwycony. odkrylam to u siebie pare miesiecy temu. ale pochwowego nie mam... :

Gość Kasia1972r
Mialam kilka razy taki wytrysk. Pierwszy raz z mezczyzna, ktorego nie kochalam, spotykalismy sie tylko na seks. Zrobil mi tak dobrze, ze polecialo ze mnie sporo tych soczkow. Bylo cudownie, tylko myslalam, ze sie posikalam, a to nie byl mocz, tylko wynik podniecenia. Obecny moj partner chce mnie doprowadzic do takich orgazmow, zebym sikala jak fontanna, ale musze troche pocwiczyc, zeby dojsc do takich orgazmow. Narazie nie sikam fontanna, ale te soki ktore ze mnie wylatuja, on z luboscia spija. Mnie to podnieca i jego rowniez. Mam nadzieje, ze trenujac moja pochwe i jej miesnie, dojde do perfekcji i bedziemy obydwoje zadowoleni

Gość gość
Kilka razy (bliżej 10) doprowadziłem żonę do takich wytrysków. Coś wspaniałego, spijałem te soczki i też byłem bardzo mocno podniecony.

Gość gość
Hmm ją też chce wytrwnac

Gość gość
a ten wytrsk jest ciepły czy zimny? bo ze mnie wylala się zimna ciecz podczas seksu i sama nie wiem co to było

Gość gość
O matko...nie chce mi się czytac tego tasiemca, ale niewiedza niektórych mnie powala. Kochani, wytryski ma niewielki odsetek kobiet na świecie, niektóre mają tylko czasem, ale moge was zapewnić, że istnieją, są niesamowite i po tym pościel jest cała mokra, trzeba używac ręczników. Ja mam za każdym zbliżeniem, to sa ogromne ilości, sa prawie bezwonne i nie pozostawiają plam, po wyschnieciu zostaje tylko biała obwódka. Faceci za tym szaleją, choć nie miałam o tym pojęcia, teraz jestem dumna, ze zostałam obdarzona tym cudem.

Gość gość
W swoim dosyć obszernym życiu seksualnym, kochałem się z dwiema kobietami " fontannami" Może trudniej je rozruszać, ale jak już wejdą na pewien poziom to szaleństwo seksu. Tak wysoko i tak szalenie przezywających orgazm kobiet nigdy nie spotkałem. Tylko kobiety fontanny potrafią tak szaleć. Trzeba je tylko otworzyć, rozluźnić.

Gość basterixx
Ogladajcie od 19 minuty i tam jest dokladnie pokazane jak kobiete do takiego wytrysku doprowadzic. Bardzo wazne jest ulozenie dloni i palcow . Zona nigdy nie miala takiego wytrysku az do czasu jak trafilem na ten film. Po zastosowaniu sie do wskazowek na filmie dostala go przy pierwszej probie i do dzis usmiecha sie na sama mysl ze zaraz to powtorzymy. Ps. robilem to tylko z zona i nie potrafie odpowiedziec czy taki orgazm maja wszystkie kobiety czy tylko czesc z Nich:-)

Gość gość
Ciekawy filmik

Gość gość
Hmmm bardzo ciekawe z tym wytryskiem i po obejrzeniu filmu musze sprawdzic z dziewczyna

Gość gość
Ja lubię takie filmiki, gdzie jest wytrysk u kobiety, tutaj http://redtube.net.pl/ często takie filmiki wrzucają - kręci mnie to!

Gość gość
Ja miałam kilka razy coś w tym stylu ale tylko przy zabawie z http://freetaboos.pl/wibrator-soft-touch-p-1956.html Jest to moja ulubiona zabawka erotyczna przy której osiągam takie szczyty i to pewnie dlatego. Ale uczucie jest niesamowite.. Kobietki, koniecznie spróbujcie, nie pożałujecie ;)

Gość gość
Miałem wiele partnerek w swoim życiu i rzeczywiście nie każda potrafiła tryskać bo jak ktoś wcześniej napisał nie każda tak ma...albo jeszcze nie wie, że ma. :) Lub my faceci nie potrafimy tego dokonać lub stworzyć odpowiedniego klimatu z niektórymi z Was ;) ..niech sie naukowcy nad tym głowią. Przy tych, ktore to miały trzeba było się nagimnastykowac, żeby doprowadzić do takiego orgazmu ale bez 2 zdań mega warto dawać taką przyjemność. Podniecające to mocno i się później dzieje w łóżku super! Ale kobieta musi być zrelaksowana i się otworzyć na maksa -zero zahamowań, wstydu itp. Pełne zaufanie i maksimum erotyzmu oraz perwersji w niektórych przypadkach. Tylko wtedy się uda. I jest mega! Facet oczywiście musi myśleć tylko o Was - egoiści i "Panowie minutki" odpadaja z tej zabawy moim zdaniem. Z jedną spotykałem się kilka miesięcy i dopiero po 3 -4 miesiącach udało się nam dopasować - wcześniej normalny sex, orgazmy - później niemal za każdym razem było łóżko mokre...ale trzeba było czasu, żeby dziewczyna mi zaufała i się otworzyła. Te które nie mialy takich wytryskow - spokojnie, dużo luzu, realizować fantazje, nie myśleć o tym, trenować, seksić się przy każdej okazji aż w końcu trafi się taki co to w Was odkryje i wtedy będzie jazda! I się tego nie wstydźcie - tylko idiota miałby Wam za złe takie orgazmy lub się brzydził tego... Udanego seksowania ;)

Gość gość dyscyplinarka
To ja? Spytalam narzeczonego Tak to Ty ....odpowiedział Dzisiejszy świt....bezcenne doznanie

Gość gość
Co ty koleś bredzisz. Na to jest specjalna technika pobudzania i to wszystko. Każda może to mieć. Nie wiesz jak to możesz bzykać i nic z tego nie będzie.

Gość gość
Jak się laska nie otworzy odpowiednio (wstydzi sie, nie ufa Ci itd.) to Ci żadna technika nie pomoże .... ile byś nie dymał. Dlatego niektóre piszą, że nie miały nigdy tak. Popróbuj ze 100 to zobaczysz ilu się uda za każdym razem.

Gość gość
Nie o to mi chodzi. Nawet jak jest pełen luz i zaangażowanie kiedy źle pobudzasz to i tak nic z tego nie będzie oprócz zwykłego orgazmu.

Gość gość
Na początek polecam na chomiku Steve Piccus - White Tiger Tantra 5 filmów. Polecam też książki autora Mantak Chia a potem będziecie żałować że w to weszliście i rozbudziliście wasze kobiety.

Gość gość
a może jakaś Pani która doświadczyła swojego wytrysku opowie o tym? :)))

Gość gość
Mogę się doprowadzić do wytrysku kilkoma ruchami palców. U mnie nie jest to zjawisko niezwykłe. Czasami mnie irytuje, że nie mogę tego kontrolować.

Gość gość
jak to robisz mądralo?:))

Gość gość
Po prostu. Wsuwam palce i poruszam nimi zdecydowanie. Muszę być naturalnie w stanie podniecenia. Nie muszę używać palców. To tylko sposób do doprowadzenia do wytrysku samodzielnie.

Gość gość
jak nie używasz palców to jak to robisz? ile masz lat? jesteś mężatką?