Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidurros

muzułmanie kochają się w przemocy

Polecane posty

Gość sidurros

i mordach. Idealiści twierdzą, że tylko ekstermistów to dotyczy ale faky mówią coś innego: do zamordowania Rushdiego wezwał najwyższy przywódca religijny Iranu, w Palestynie wybory wygrywa partia terrorystów w Egipcie 20% miesc w parlamencie zajmują terroryści tłumy w3zywają do mordowania Europejczyków minister indyjskiego stanu Uttar Pradesh daje 6 mln funtów za głowę karykaturzysty duńskiego widzowie tv Al-Dżazira z upodobaniem oglądali egzekucje europejskich zakładników połowa muzułman rozumie motywy Al-Kaidy i sympatyzuje z nią, a 10% popiera akty terroru wycinają łechtaczki kobietom jako kary stosują ucinanie kończyn i głowy oraz kamieniowanie i tak można by ciągnąć w nieskończoność. Powiedzmy sobie szczerze - to jest dzicz ! Dzicz, która z powodu skłonienia europejek przez feministki do nierodzenia dzieci pakuje się nam do Europy. Już zapowiedzieli, że będą zabijali kobiety w bikini i gejów.

Gość lamkin
coś w tym jest na rzeczy, niestety. Współczesny islam stał się ideologią przemocy i agresji. Czy to zapowiedz III wojny światowej ?!

Gość to może wyrzucić ich
z Europy? Niech wracają do swego islamskiego raju? Można też zagazować!

Gość lamkin
problem w tym, że gospodarka tego nie wytrzyma. Poza tym jest ich już w europie w sumie około 20 milionów więc pewnie nie dali by się wyrzucić.

Gość sidurros
jest jedno proste rozwiązanie tego problemu: 1 - trzeba reewangelizować europę tak by żarliwości muzułman przeciwstawić żarliwość chrześcijan 2 - trzeba zniszczyć feminizm i ukazać wartość macierzyństwa młodym kobietom aby zechciały znowu rodzić dzieci

Gość kimczyk
no, właśnie jest nas prawdziwych europejczyków wciąż okoló 95% w europie musimy się tylko zorganizować aby nie można było nas zastrzaszać i kobiety powinny rodzić 2-3 dzieci zamiast jak teraz 1, a z rzadka 2.

Gość to takie jajeczne jest
że oni chcą nas podbić brzuchami swoich kobiet. inna sprawa, ze brzuch kobiety to broń śmiertelnie groźna co historia wielokrotnie udowadniała.

Gość kinka23
ja nie chciałbym być żoną wyznawcy Proroka, to nie może być miłe ... obiecuję urodzić ile trzeba, i to z przyjemnością.

Gość podobno arabowie są super
w łóżku i dlatego kobiety nie rodzą dzieci aby oni zdobyli europę, wyrżną europejczyków a europejki wezmą do swoich haremów i zaspokoją je swoją jurnością niespożytą. Kobiety nasze to V kolumna muzułmańska.

Gość Raczej nie wierzę ze
wybuchnie III wojna światowa. A jeśli tak, w co szczerze wątpię, ludzkość okaże się głupsza niż myślalam, bo przecież za nimi już dwie wojny były i niczego się nie nauczyła.

Gość alez jestescie prymitywni
dzicz? spojrzcie na siebie!

Spojrzałam na siebie i co? Co muszę zauważyć? Ja w przeciwieństwie do muzułamanów nie terroryzuję i nie rozwiązuję problemów przemocą.... a własnie tak robi dzicz....więc?

Gość wybacz ale ja nie biegam
rozgorączkowany po ulicach wzywając do mordowania żydów i białych, a oni to robią ! Więc kto tu jest dziczą ? Ale ty z pewnością jesteś damską głupotą, jak znam życie.

Gość nie oczywiscie
wasze "kulturalne" podzeganie do nienawisci rasowej i religijnej to szczyt cywilizacji...

Mów za siebie, ja nie jestem podżegaczką! Jestem tolerancyjna wobec innych ras i religii, ale co robić kiedy oni nie są tolerancyjni dla mnie i chcą mnie mordować?

racja, czy fakt, że dostrzegamy to, że chce się nas mordować i że nie chcemy iść na rze jak barany oznacza, że to wina jest po naszej stronie ? Jesteś głupsza niż dłuższa ... pobożne życzenia i złudzenia bierzeż za rzeczywistość.

Gość nie oczywiscie
jak to co - to robisz teraz: powolujac sie na "ich" nienawisc do innych starasz sie pozyskac jak najwiecej poplecznikow swoich idei czy jak to tam nazwac - poprzez wzbudzanie strachu i sianie niepewnosci jesli faktycznie robisz to nieswiadomie, przemysl to sobie, w przeciwnym wypadku stajesz sie czescia propagandy strachu i nawet nie mozna miec do ciebie pretensji - ty jestes tylko kolejna kostka domina, ktora dala porwac sie mechanizmowi nietolrenacji

Gość chujczyk21
jak można ich nienawiść przypsywać nam ? Jakie siano trzeba mieć w głowie aby takie bzdury pleść. No, ale wiadomo skąd się takie poglądy wzięły - to robota feministek. Dla feminizmu chrześcijaństwo było wrogiem numer jesden, a islam głównym sprzymierzeńcem w niszczeniu europejskiej cywilizacji. I prawie udało im się ale przeznaczeni do zarżnięcia ocknęli się w ostatniej chwili i organizują obronę. Po pierwsze trzeba zniszczyć feminizm, po drugie obronić chrześcijaństwo, po trzecie i najważniejsze zacząć płodzić dzieci.

póki co to ich mułłowie od lat wzywają do mordów w meczetach, również tych w europie zachodniej. To tłumy muzułman a nie chrześcijan organizują na ulicach spektakle nienawiści do białego człowieka. To chrześijanin nie może ożenić się z muzułmanką, a nie odwrotnie. To islamu ni emożna porzucić po groźb ą śmierci a chrześcijaństwo można ... itd.

Gość nie oczywiscie
taaaak w ogole nie ma w was nienawisci... do tych, ktorzy mysla tak jak wy i - zeby uniknac po raz n-ty wysuwania glupich insynuacji informuje, ze: 1. nie jestem kobieta (choc to nie powinno miec nic do rzeczy). 2. skoro takie dla was wazne plodzenie dzieci - moja zona jest w ciazy. 3. oczekiwalem rzeczowej dyskusji, nie wyzwisk; jesli moje usilowania przedstawienia innego punktu widzenia nie daja wam do myslenia - trudno, nic na sile. Kazdy, kto ma choc troche inny poglad na zycie to wrog i pustoglowie, bo nie zgadza sie z wami. To nie jest zdrowe podejscie do zycia.

Gość Ale.....
A może problem tkwi w czymś innym. Przecież religia ( obojętne jaka to opim dla tłumu ... chyba tow.Lenin tak powiedział ) ale cos wtym jest... Przecież więszkośc tych muzułmanów to bidota ( w sensie materialnym ) taka ze hej - popatrzcie u nas na elektorat Leppera i Giertycha ... też ciemna masa .A rodzinka ( he he ) ojczulka rydzyka .... Tadzio R. też chciał włosy komus obcinać nie prawdaż ? Poprawność polityczna u nas zaczyna a u nich...

Gość stary nie ma dyskusji z tymi
co zamykają oczy na rzeczywistość, co wolą zaklinać niż widzieć ! Prawda jest taka, że współczesny islam jest chory, i że to choroba poważna bo zdobyła umysły i serca jeśłi nie większości to znacznego procentu jego wyznawców, i co groźne elity muzułmańskie nauczyły się kanalizować niezadowolenie mas w nienawiść do żydów i białego człowieka. Milony młodzieży wychowuje się w duchu nienawiści ... choćby w tysiącach medres Pakistanu. Chcesz udawać, ze tego nie ma ? Wiesz, w Europie w latach 30-tych kupę ludzi nie chciało dostrzec tego co robili z tłumami propagandziści nazizmu. jak to się skończyło to wiemy. Satar prawda mówi, że pięĸna przyjaźn może być tylko między równie silnymi i Europa, i chrześcijaństwo muszą chcęić byc znowu silni. Inaczekj czeka nas nieszczęsście. Bo to radykalni zawsze rządzą biernymi, a elity islamu są radykalne.

Gość nie oczywiscie
widzisz, ja ani razu nie napisalem, ze nie ma problemu ani zagrozenia ze strony wyznawcow islamu (nie tylko islamu zreszta) wzburzyla mnie po prostu hipokryzja wielu piszacych powyzej, namietnie wystukujacych hasla zionace nienawiscia i nietolerancja na temat nienawisci i nietolerancji muzulmanow, glupoty feministek i Bog wie kogo jeszcze, bez jakiejkolwiek refleksji - kurcze, w sumie tez nie jestem w tym momencie w porzadku. nie, zamiast tego - huzia na jozia na mnie, bo mialem czelnosc na to - nic innego - zwrocic uwage

Gość nie oczywiscie
tu sie zreszta klania problem czytania ze zrozumieniem - awansem przypisano mi nie wiadomo jakie poglady... a ja po prostu nie znosze ZADNEGO przejawu nienawisci - coraz trudniej zyc w tym kraju

Gość islam wzywa do zabijania
tak długo, aż wszyscy ludzie nie zostaną muzułmanami - wtedy ma zapanować pokój.

Gość islam jest teologicznie
prostszy ergo nowocześniejszy ... ale islam to wciąż religia średniowieczna.

Gość islam jest teologicznie
to znaczy interpretacja pozostała średniowieczna, a teraz więc niszczy się nowoczesne interpretacje i przedkłada się te średniowieczne, radykalne.

Gość Papież da radę islamowi
to mądry człowiek i wie co jest grane ...

Gość mafutka
co za naród ci islamczycy ... oczka pełne nienawiści, a gębusia rozkrzyczana na całość, cali spoceni i brudni

Gość primavera21
po tych muzułmanach w TV to widać, że nienawiśc to cholernie ciężka robota ...