Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

WITAM,MAM PYTANKO-JESTEM 16 DNI PO CC, CHCIALABYM DOWIEDZIEC SIE,KIEDY MOZNA WZIASC TAKA PRAWDZIWA DLUUUGA KAPIEL W WANNIE? DZIEKUJE ZA ODP.

tez byłam po cc kapiel chyba wziełam po tych zalecanych 6 tygodniach to zalezy czy nadal krwawisz i td

ja wziełam ją dopiero jak swobodnie mogłam usiąść ,nie wiem dokłądni ile czasu mineło od cc

Jeny Ja też ym sie wykąpała (wymoczyła) w wannie z gorącą wodą, pachnącą pianą i książeczką w ręku... :) A tu dopiero 20 dni po CC jestem... czyli jeszcze 3 tygodnie oczekiwania na kąpiel w wannie... Mam dość już prysznicy... :O Chociaż czuję sie jakbym w ogole nie miała operacji... Krwawienia już praktycznie nie mam, nic mnie nie boli... więc może... :D

Gość biedna
czy od razu po cesarce mozna pic np wode? bo wiem ze po operacjach jakis czas nie mozna nic pic:(

ja wzielam kapiel jakos chyba 2 tyg po cc ale malutko krwawilam od samego poczatku. Od razu po cc pielegniarka mi dala wode, bo poprosilam.

Gość po cc
masz podlaczona kroplowke i nie mozesz pic ani jesc przez 24h.

mialam cc o 21 o 9 rano dostalam normalnie sniadanie a pic tak jak pisalam od razu po c cbo mi sie chcialo :D nie rodzilam w polsce, moze tu maja inne zwyczaje :) w kazdym razie nic mi nie bylo i nie jest