Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie

ciąża a marihuana

Polecane posty

Gość czy ktos wie

czytałam rózne opinie na ten temat ..... pochlebne i negatywne..... sama osobiście nie palejednak zastanawia mnie ten temat jaki ma wpływ ?

Gość asiol
hmmm, sporadycznie zapalone , jest duże prawdopodobieństwo, że dziaciak urodzi sie zdrowy, natomiast może dojść do upośledzenia płodu i albo mniejszego i takie sie urodzi albo większego i obumrze w macicy, dzieci palaczy są niedotlenione, mają problemy z koncentracja , nauką, zdrowiem, mają też ( podobno ) skłonności do tego , ze będa też palić, GENERALNIE SPRAWA JEST PROSTA , NIE WARTO!!!

Kolega mojego kuzyna palił marihuane i jego dziecko urodziło sie bez kończyn. Zmarło po kilku miesiącach. lekarz stwierdził, że najprawdopodobniej to było przyczyną.

Gość normalnie szok
Ja tylko sie zastanawiam gdzie ty znalazlas pochlebne opinie na temat palenia marihuany w ciazy , chyba jakis kretyn je napisal.

Jeśli tak stwierdził lekarz (że po maryśće dziecko nie miało nóg) to odradzałabym wizyty u tego lekarza jako wysoce niekompetentnego \'specjalisty\'

no co ty....ja przed ciążą eksperymentowałam z różnymi rzeczami i nie miało to wpływu na jej przebieg. Grunt żeby w ciąży odstawić.

alkohol, papierosy,marihuana.... to wszystko wplywa na Malenstwo bardzo mocno...................... Ja mysle,ze jakby palenie w ciazy nie mialo wpływu na dziecko, to nikt by tak glosno tego nie zabraniał..... dla dobra maleństwa lepiej bez marihuany...albo zrezygnować z zajścia w ciążę!

Gość Lozysko
Czesc, Tak czytam wasze posty i zastanawiam sie nad sensem waszych wypowiedzi,najpierw trzeba sobie zadac pytanie .Co ja wiem o Mariuhanie? Dlatego trzeba cos wiedziec ,zeby o tym powiedzic.Jezeli juz cos wiem o marihuanie,to zadaje sobie pytanie.Jaki ona ma wpływ na rozwoj płodu? i teraz nie wiem ,bo skad mam wiedziec,czy sa jakies badania ,wyniki,potwiordzone w 100%???

Gość Kittens
Jestem w 4 mcu ciąży i lekarz sam polecił mi palenie ( sporadyczne ) przez glejaka na ( w ) głowie. Proszę mi więc nie wmawiać, ze jest to złe. Wiem wszystko od lekarzy, lekarzy - grabarzy, wiem wszystko o sadzeniu, uprawie, skutkach - także w ciąży. Wciskają wam ciemnotę bo ludzie na to podatni są. Piękna niewiedza, pozdrawiam

Gość co ty
Ja bralam 4 lata rozne narkotyki dawno dawno temu i dwojka zdrowych silnych dzieci..w ciazach nic nie bralam ,jak sie dowiedzialam o 1 rzucilam cholerstwo i juz 8 lat czysta i szczesliwsza :)

Gość ta sama spiewka
my tez jaralismy maryhe-dziecko zdrowe! ale w ciazy to nie.no moze w pierwszym tygodniu,jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy

Gość simian raticus
Marihuanę, można palić podczas ciąży! Płodowi nic się nie stanie!

Gość kasiunieczka
ja tez przed ciaza paliłam........i na poczatku ciazy tez mi sie zdazylo kilka razy zapalic...............i urodzilam zdrowe dziecko.......ale nie wiem jaki to mam wplyw na dziecko jak ktos pali a jest w pozniejszej ciazy.......dodam ze mi sie zdazylo zapalic jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem i bylo to ok 5 tygodnia