Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoyo_niezalogowany

Problem 22 letniego faceta...

Polecane posty

Gość Yoyo_niezalogowany

Mam 22 lata i dzieje sie to, czego wiekszosc facetow sie obawia. ja po prostu łysieje! Mam juz zakola a do tego na gorze duze (na moj gust nawet bardzo duze) przeswity. Zauwazylem, ze mam pewne odruchy. Gdy ktos STOI nade mna, automatycznie zakladam rece na glowe. W autobusie siedze w czapce. Przestalem chodzic na imprezy bo sie wstydze. Jest to dla mnie niewatpliwy problem. Zeby bylo lepiej, to jestem w 100 procentach pewien ze to wina nadmiernej ilosci testosteronu.. wiec teoretycznie powinenem sie leczyc (dozywotnio). Co ja mam robic??! Przeciez mam dopiero 22 lata.. wiocha straszna..

Gość pączuś
idź do dermatologa jak najszybciej!

Gość mika 30
Mój brat też zacząl wcześnie łysieć,byl nawet młodszy niż ty,w twoim wieku ogolił się na łyso bo już prawie w ogóle włosów nie miał.Próbował różnych rzeczy ,szamponów,odżywek,kupa pieniędzy na to poszła...ale niestety geny,mój tata też szybko wyłysiał.Jednak u ciebie niekoniecznie tak musi być więc udaj się do dermatologa(sprawdz najpierw czy sam ma włosy:)).Jeśli wiesz,że to sprawa hormonów to może endokrynolog byłby wskazany. Dodam,że mój brat wygląda świetnie,bardzo podoba się dziewczynom,ma też swoją i nie smuci się z tego powodu.To żadna wiocha tylko twoje zle sampoczucie,wychodz do ludzi bo izolując się będziesz się jeszcze bardziej dołował.

Gość mika 30
Czasami problem łysienia to brak witamin...jednak udaj się do dermatologa.

Gość Wild honey
nie swiruj. Lysi z poczuciem humoru sa seksowni. I tego ci brakuje, wlosy rzecz nabyta.

chętnie bym oddała ci swoje ;) bo ja mam problem taki jak ty tylko ze w spak ;) mój kolega w kalsie, też szybko zaczoł łysieć jeszcze przed maturą. często jest to sprawa genów. ale jak tu radzą warto się zbadać i znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie. szkoda tylko że tak trudno znaleść fachowego lekarza. większość z nich to patałachy z lewym wykształceniem. a z tą zapałką na głowie to jest całkiem fajny pomsł. sama mam słabość do takich panów ;) trzymaj się

Gość testosteron moj drogi
nie panikuj to tylko testosteron;) Męzniejesz:P

Gość testosteron moj drogi
jezeli jeszcze masz owłosiona klatke piersiową to jestem Twoja:P ❤️

Spoko to się całkiem na łyso zrób i będzie oki :) Nie przejmuj się :)

Gość a gdzie gościu
my tu go pocieszamy i w ogóle a gościa nie ma. ehhhh to nie sprawiedliwe

Gość mika 30
Założył topik przed pójściem spać i może jutro tu zajrzy lub tylko poczyta lubię jak ludzie odpowiadają bo inaczej to bez sensu...

Gość NO NIEŹLE
ŁOŁ!!! TO SIĘ NAZYWA MIŁOŚĆ

Gość Yoyo_niezalogowany
Dzieki za pocieszenie :). Co do wlosow na klacie.. mam :). Co do poczucia humoru tez mam... Nie wiem natomiast jakby to bylo z tymi wlosami na pałke. Tak czy siak.. cos zrobic trzeba. Gwestia genow... nie wydaje mi sie, moj ojciec łysy nie jest natomiast jestem na prawde pewien, ze to wina testosteronu .. Z jednej strony to dobrze :) (moja panna nienarzeka a wrecz chwali).. no bo testosteron.. hormon meskosci.. ;).. Jedno mnie natomiast wkurza strasznie.. ze ZAWSZE COŚ!! :| Gdy dorastalem, jako pierwszy z klasy (podstawowa).. dostalem pierwszy włos na klacie. Byl o dla mnie problem :) ale potem sie przyzwyczailem i jest ok. Potem jakies znowu pryszcze na twarzy... zniknely.. ale pojawily sie na plecach.. Potem zniknely na plecach... mysle. ."no.. nareszcie bede piekny heh".. a tu włosy :). Naprawie (o ile sie da) włosy... to znowu cos bedzie nie tak heh.. grrrrrrrrrrr

Yoyo -> Powiem Ci tak - znajdz sobie malutka dziwczyne to i tak nie bedzie widziec :) Brzmi smiesznie, ale nie obrazaj sie - ja tak mam ze swoim facetem. On ma 185 cm wzrostu a ja 160, wiec i tak nie widze ;) No i nie przejmuj sie tak tym!!! Nic juz nie zrobisz (przynajmniej nie teraz), wiec nie niszcz sobie zycia ciaglym zamartwianiem sie! Jak dobijesz do 30 stki zawsze mozesz zrobic przeszczep.

Gość Yoyo_niezalogowany
Kurcze.. stalo sie. Dzisiaj impreza w akademiku a potem wypad na kluby... i co? Puscilem bajke, ze sie zle czuje i ze nie ide potanczyc a tak na prawde nie szedkel.. bo mi bylo glupio ze lysieie... !... Popieprzony jestem.. ale prawda taka, ze mnie to psychicznie zzera. Wiocha...

Gość muuuu
Yoyo ku twemu pocieszeniu wielu mężczyzn ma takie problemy tylko nie przyznaje się,nie wstydzi i wtedy tego nie widać... Przestań się załamywać.

Gość ollla22
mnie akurat podobaja sie zakola u facetow, nie wiem czym sie przejmujesz ;)

Gość testosteron mój drogi
Naprawde nie masz sie czym przejmowac. Ktos Ci kiedys wytknal, ze łysiejesz skoro sie tak tym przejmujesz?? Mnie tez sie zakola podobaja. Juz o wlosach na klacie CI pisalam:P Naprawde to jest sexy❤️ Zamiast myslec o zakolach, mysl o tym, zeby sie dobrze bawic:)

Gość Yoyo_niezalogowany
Wiecie.. zakola to na prawde banał. Mi chodzi o to, ze rozpoczelo sie u mnie tzw łysienie plackowane (juz samo to slowo mnie napawa obrzydzeniem). Podobno ma to zwiazek z nadmiarem testosteronu i z tym bym sie zgodzil.. (moja panna nie narzeka a wrecz chwali).. jednak osobiscie .. taki argument mnie nie przekonuje ;). Chce byc atrakcyjny.. grrrrr.

Nie pie*dol tylko ogol głowę na łyso maszynką i będziesz śliczny. Lepiej tak niż chodzić z przerzedzonymi (nie wiem czy poprawna pisownia:P) włosami. Trudno musisz sie pogodzić z tym, nie wydawaj kasy na jakieć preparaty, chyba że na niej śpisz:P łyse pały ją zajefajne :D

Gość Yoyo_niezalogowany
Dzieki za rade i szczerze mowiac zastanwaialem sie nad tym... Jednak poczekam jeszcze na opinie kobiet ..

jestem kobietą :P wszystkie kobitki Ci powiedzą że to nie problem i możesz sie podobać :):)

Gość kachna1
:) Yoyo_ zgadzam się z przedmówczyniami :) faceci 'spod maszynki' czyli mniej niż 1 mm -nie więcej :) są dla mnie zjawiskiem :) uwielbiam takich mężczyzn i ubolewam nad tym, że tak mało ich wokoło.. radzę więc uzgodnić z dziewczyną ternim golenia i cieszyć się każdą chwilą.. aaa--jeśli hccesz walczyć, mogę podać praparat na łysienie..ale po co..? chyba, że chcesz walczyć o włosy? :) 3maj się mocno :):):) i marsz na imprazę!

Gość S.C.
Dla mnie to nie jest naprawde problem...Dziewczyne masz, dla niej to nie problem, kocha i nie odejdzie, natomiast dobrze by bylo zebys TY sie dobrze czul...Swoja droga nie odmawiaj sobie imprez Piotrusiu...🌻

Gość Yoyo_niezalogowany
Wiec chyba bede musial porozmawiac z moja Moniką o fryzjerze. :).. Dziekuje za ciepłe słowa wsparcia. Niedlugo napisze (jak sie obetne) jak sie z tym czuje.

Gość Acid_zaskoczony
hehe :). Mam prawie identyczny problem do twojego i tez mam na imie Piotrek :D W sumie z tym obcieciem sie na pałe dobry pomysl. Zastanowie sie niewatpliwie.

Gość Yoyo_niezalogowany
Nie mam na imie Piotrek tylko Maciek.. a co do strzyzenia, moja dziewczyna wyrazila zgode :). Jutro fryzjer...

Gość kachna1
nio Yoyo--daj znać jak się czujesz, prezentując nowy stajl ;) poooowooooodzeeenia podczas cięcia!

Kobietom bardziej się podoba facet , który nie ma na głowie sporo włosów :) Włosy długie i duzo to ma mieć kobieta :) Tak, że tym się akurat nie przejmuj :) Włoski albo na zero, albo krótki jeżyk :) poza tym zakola, łysinka u faceta jest rozczulająca :) a za to włosy na klacie i nie tylko bardzo dodają mu meskości :)