Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa fryzura

Dobry fryzjer w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość nowa fryzura

kto zna jakiegos dobrego fryzjera z Bydgoszczy?

Gość slonko123
upek... czy ktoś może kogoś polecić ?

Gość 3MO
Moja siostra zawsze jak przyjezdza do Polski to idzie do fryzjera gdzies przy Placu Poznanskim,na koncu Długiej.Kobitka/bodajze włascicielka/swietnie cieniuje włosy,na prawde super!na wiosne sie tam własnie wybieram.Niestety dokładnie nie wiem w jakim jest to miejscu.

Gość natalia-klops
kamila witkowska ul pod blankami 39-45 bydgoszcz w salonie dermika salon & spa

Szukasz dobrego fryzjera w Bydgoszczy? Jeśli tak, to tylko za pomocą serwisu www.NaszaUroda.pl Jest on ogólnopolskim katalogiem skupiającym miejsca dzięki którym będziesz wyglądać piękniej. Katalog ten umożliwia przeglądanie najpopularniejszych salonów urody, odnowy biologicznej, spa oraz klinik chirurgii plastycznej z całej Polski. Prezentacje obiektów posiadają szczegółowy opis, zdjęcia oraz opinie klientów a szybki kontakt z obiektem ułatwi formularz e-mail, który znajduje się w prezentacji. Znajdź dobrego fryzjera w Bydgoszczy wspólnie z serwisem www.NaszaUroda.pl

Gość trele morele 30
Nie polece wam dobrego ale ostrzege przed fatalnym. Salon AGATA na Nakielskiej. Jeszcze nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. W traskcie calego zabiegu na moich wlosach pani fryzjerka z 5 razy wychodzila na fajke i wykonala z 10 bezsensownych tel. Na koniec wystawila mi taki rachunek ze zdebialam. Za co???