Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

6 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Plany na wieczór jakieś? Ja obejrzę Przełęcz Diatłowa. Od jakiegoś czasu intryguje mnie ta sprawa. A jutro wolne, zmienił mi się grafik, i zamiast piątku mam wolny czwartek. 🍀 

Do tej pory jest kilka scenariuszy które mogły wpłynąć na ich śmierć. 

Khamar Daban też jest warty uwagi i też w klimacie zaginięcia które ciężko wyjaśnić. 

8 minut temu, Icebound Harpy napisał:

A jutro wolne, zmienił mi się grafik, i zamiast piątku mam wolny czwartek. 🍀 

Przed 10 minutami napisałas, ze masz zapalenie oskrzeli i zwolnienie przez tydzień 🤣🤣🤣 Srafe mitomankami stoi 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Get Out napisał:

Do tej pory jest kilka scenariuszy które mogły wpłynąć na ich śmierć. 

Khamar Daban też jest warty uwagi i też w klimacie zaginięcia które ciężko wyjaśnić. 

Dzięki za polecajkę, po Detektywach obadam temat. 

Przed chwilą, choroszczo jukon welcome napisał:

Przed 10 minutami napisałas, ze masz zapalenie oskrzeli i zwolnienie przez tydzień 🤣🤣🤣 Srafe mitomankami stoi 🤣🤣🤣

To odgrzany wątek, tytanie intelektu. Zgłoszone. 

Dnia 12.12.2025 o 14:47, Icebound Harpy napisał:

Brzmi przepysznie… barszczu nigdy sama nie robiłam, ogólnie od zup nie jestem specjalistką. Moja poprzednia miłość była. Jestem po diagnozie - wirusowe zapalenie oskrzeli, więc całe szczęście obejdzie się bez antybiotyku, ale jeszcze przez tydzień siedzę w domu…

Przez tydzień siedzisz w domu? A wczoraj przypadkiem nie pisałaś tematu, ze z roboty sie szybko zawijałaś żeby ‚zdążyć na detektywów’?

rany co za mitomanica 😀

jezowa ty i Świrmo to jednak trio idealne 

Edytowano przez lufcik
  • Sad 1

2 minuty temu, choroszczo jukon welcome napisał:

Napisałaś post o zmianie grafiku 11 minut temu 🤣🤣🤣 Znowu pijesz? 🤣🤣🤣

spostrzegawczy z ciebie dozorca Choroszczy...

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

To odgrzany wątek, tytanie intelektu. Zgłoszone. 

Odgrzany wątek a post o zwolenieniu na tydzień pisałaś w ten piatek, tytanie intelektu und mitomanico 

Edytowano przez lufcik

Przed chwilą, lufcik napisał:

Przez tydzień siedzisz w domu? A wczoraj przypadkiem nie pisałaś tematu, z roboty sie szybko zawijałaś żeby ‚zdążyć na detektywów’?

rany co za mitomanica 😀

Początkowo miałam nie chodzić do pracy do piątku włącznie, z zalecenia lekarza, ale całkowicie mi już przeszło i od wtorku powróciłam do pracy. O czym wspominałam. Czego nie rozumiesz, bocie?

Dnia 12.12.2025 o 14:47, Icebound Harpy napisał:

Brzmi przepysznie… barszczu nigdy sama nie robiłam, ogólnie od zup nie jestem specjalistką. Moja poprzednia miłość była. Jestem po diagnozie - wirusowe zapalenie oskrzeli, więc całe szczęście obejdzie się bez antybiotyku, ale jeszcze przez tydzień siedzę w domu…

Mitomanica jukonska. Post z piątku 😀

Ona wszystko zmienia co sie na Kafe jej wytknie. Nagle nie pije, nagle ma prace, nagle usunela tindera , nie ma syna i nie jest Gienia wnusia dla starców 😀

co to forum tak przyciąga konkretnie ten rodzaj zaburzenia jakim jest mitomania?🥲🤪

2 minuty temu, lufcik napisał:

Przez tydzień siedzisz w domu? A wczoraj przypadkiem nie pisałaś tematu, ze z roboty sie szybko zawijałaś żeby ‚zdążyć na detektywów’?

rany co za mitomanica 😀

O kurde, rzeczywiście 😂 Pisała, że na szczęście zdążyła z pracy na tego gniota, a teraz że jeszcze tydzień w domu siedzi chora, a za chwilę znowu coś innego 😄 Dlatego te dwa mózgi wszystkim zarzucają kłamstwa, czy gnicie w domu. Pewnie siedzi w domu cały czas, ze "śledziami" i flaszką, a gabloty myje w wyobraźni 😉 

3 minuty temu, lufcik napisał:

rany co za mitomanica 😀

Ona jest tak przepita że pewnie nie pamięta co pisała wczoraj 

Szykujcie sie na usuniecie poki baba jedza Magdalena waruje w obronie wnusi gienusi 😀

Przed chwilą, lufcik napisał:

Szykujcie sie na usuniecie poki baba jedza Magdalena waruje w obronie wnusi gienusi 😀

Już kasują 😉 

Przed chwilą, Flatpak napisał:

Ona jest tak przepita że pewnie nie pamięta co pisała wczoraj 

No widze właśnie. A mnie sie wg niej miesza ułuda alkoholowa z realiami ale ja przynajmniej wiem kiedy ona powinna isc czy nie isc do pracy 😃

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Początkowo miałam nie chodzić do pracy do piątku włącznie, z zalecenia lekarza, ale całkowicie mi już przeszło i od wtorku powróciłam do pracy. O czym wspominałam. Czego nie rozumiesz, bocie?

Miałaś kiedys prace? Dostałaś l4 na tydzień i wróciłaś sobie we wtorek? No pogratulować coz za kobieta pracująca? Tytan pracy normalnie ,  Madzia sie nie powstydzi 😀

Edytowano przez lufcik
  • Haha 1

6 minut temu, lufcik napisał:

rany co za mitomanica 😀

Tutka paryska jaka pobudzona znowu i te epizody przypominają namiotowego więc może ta sama choroba.😁

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Jak Madzia się skapnie, że kłamiesz z pracą, to jesteś skończona.

Mitoman mitomanowi oka nie wykole. Temu bez mrugnięcia oka akceptuje Prahe. Nie wspominając już o wysrywach jukonskich na które 5 latek by sie nie nabrał.

choroszcz normalnie szkoda dyskutowac. Jeżowa taka sama mitomanka 

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Jak Madzia się skapnie, że kłamiesz z pracą, to jesteś skończona.

Madzia nie popuści i podatnicy ja poprą:p

2 minuty temu, Get Out napisał:

Tutka paryska jaka pobudzona znowu i te epizody przypominają namiotowego więc może ta sama choroba.😁

Czuj sie jak u siebie z koleżankami , zróbcie sobie domówkę w białych kaftanach 😀 i spijajcie z dziobków prymitywne łgarstwa 

co za towarzycho spod ciemnej gwiazdy 

6 minut temu, bad behaviour napisał:

O kurde, rzeczywiście 😂 Pisała, że na szczęście zdążyła z pracy na tego gniota, a teraz że jeszcze tydzień w domu siedzi chora, a za chwilę znowu coś innego 😄 Dlatego te dwa mózgi wszystkim zarzucają kłamstwa, czy gnicie w domu. Pewnie siedzi w domu cały czas, ze "śledziami" i flaszką, a gabloty myje w wyobraźni 😉 

O tym, że tydzień chora, pisałam w zeszłym tygodniu. Proponuje spoglądać na daty dodawania postów, pantofelku. Na posty tutki już nie reaguje, bo dostała ataku. 

To są największe mitomanki jakie w życiu mialem okazję spotkac. Z tym, że Ginie zabrakło odwagi, żeby kontynuować te bzdury, które tu wypisywała, bo wyszła za na pijaczke- schizofreniczke i prostytutke, a Madzia, złapana na klamstwie, nadal udaje, ze nic się nie dzieje. Dobre. 

• Like 1

2 minuty temu, lufcik napisał:

Madzia nie popuści i podatnicy ja poprą:p

Jest jeszcze szansa, że będzie udawała niewidomą, żeby nie stracić swojego pazia.

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

O tym, że tydzień chora, pisałam w zeszłym tygodniu. Proponuje spoglądać na daty dodawania postów, pantofelku. Na posty tutki już nie reaguje, bo dostała ataku. 

W TEN PIATEK NAPISAŁAŚ ZE DOSTAŁAŚ ZWOLNIENIE NA TYDZIEŃ!

tłumaczysz sie jak idjotka i jeszcze kogos pantofelkiem nazywasz ? Co za typiara 

• Like 1

Nie wierze 😀

co za strata czasu dysputy z takimi, przecież tam w mozgu dziury już pewnie jak w serze szwajcarskim skoro już ostropest plamisty wjechał na wątrobę 

masakra 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

I tydzień minął? Prawda jest taka, że obie kłamiecie jak najęte. Madzia też nie wie, o której kończy pracę, tak się miota. Jej "mąż" robi zdjęcia, "pozyskane" z sieci. Itp., itd.  Dlatego większość czasu na forum poświęcacie na pisanie o innych, że kłamią, że mają normalne życie (bzdury o siedzeniu w pampersach, projekcje alkoholowe itd.). Dwie mitomanki. Tylko, jak ci coś jest niewygodne, to nagle to jest "prowokacja" (jak twoje zarobki na rolkach dla zboków). 

5 minut temu, lufcik napisał:

Mitoman mitomanowi oka nie wykole. Temu bez mrugnięcia oka akceptuje Prahe. Nie wspominając już o wysrywach jukonskich na które 5 latek by sie nie nabrał.

choroszcz normalnie szkoda dyskutowac. Jeżowa taka sama mitomanka 

Choroszcz to munek który fajne ksywy ci nadał ,a ty mu dupkę liżesz i tak wygląda twoja godność. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się