Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo ja to chciałam...

JURY PYTANIE DO CIEBIE

Polecane posty

Gość no bo ja to chciałam...

.....sie zapytać co sie stało z topikiem jury? tym o kafeteryjnych oskarach.. bo fajny był i teraz go nie ma. i co sie stało z galerią? :O

Gość sie nie dziwie ...
up :classic_cool:

Gość jeeeeeeenyyyy..
ja bede tak długo podnisic temat aż mi ktoś odpowie - może być nie-jury

Gość to jest juz koniec
Bo pelno bylo chamskich komentarzy o dziewczynach w galerii...:O

Gość jeeeeeeenyyyy..
to trzeba by wszystki tematy z kafeterii usunąć, tu co drugi to cham

Gość to jest juz koniec
Ale one byly naprawde chamskie...

Gość odpowiedź dostałaś
:P

Gość jeeeeeeenyyyy..
na każdym topiku w kafeterii jest masa ochydnych wpiów - na każdym topiku jest jakaś wzmianka np o robieniu loda z połykiem etc czy to jest mniej obraźliwe?

Gość odpowiedź dostałaś
a jak Ty byś sie czuła jak by tak Twoje foto komentowali? co za sens miała ta galeria jeśli i tak nikt nie będzie chciał wysyłać swoich zdjęć skoro widzą jak odnoszą sie do tego inni (ci anonimowi z gęby :D )

Gość moim zdaniem jury przesadzil
po co kasował ten topik, skoro i tak jest tu pełno chamstwa, a chyba panny które zamieściły zdjęcia na jego stronie nie siedzą na kafeterii od wczoraj i wiedziały czym to grozi. a topik był fajny

Gość moim zdaniem jury przesadzil
20:13 podobno nie interesuje was zdanie innych nawet chamska krytyka ? wiec o co chodzi ? po co sie przejmowac jakimis glupimi docinkami. w zyciu tez tak robicie ? nie pasuje mi to uciekamy ? tylko raczej nie mozna wykasowac czegos, najlepiej stawic czolo ! popieram

Usunąłem galerię, po czym poprosiłem równiez o usunięcie topiku gdzie podawałem wszelkie aktualizacje. Powód? Jak w zaślepce...chamstwo. To co napiszę jest własnie do tych chamów dzięki którym galerii nie ma. Łatwo jest kogoś obrażać siedząc z nosem przed monitorem. Może lepiej najpierw stanąć przed lustrem? Pomyśleć o własnych brakach i niedoskonałościach? Przecież nawet jeśłi ktoś się komuś nie podoba wizualnie można sprawę przemilczeć prawda? Galeria powstała po to byśmy wiedzieli z kim rozmawaiamy, a nie po to żeby oceniać w dodatku niesprawiedliwie czyjąś urodę. Nie ma ludzi brzydkich i ładnych. Każdy ma własny punkt widzenia, własne wartości i dla mnie X może być piękna a dla ciebie brzydka, albo odwrotnie. Jesli chcecie komuś ubliżac zróbcie to w oczy na ulicy, a nie zamaskowani pomarańczowymi nickami! KOzakeim przed monitorem moze być każdy. Koniec galerii nie ma. Dziękuję wszystkim którzy docenili wartość galerii i którzy potrafili się zachować. Jeśli komuś ta rgumentacja nie wystarcza to powiem jeszcze że konto na serwerze należy do mnie, podjąłem decyzję o usunięciu galerii i koniec. Można się odwoływać od decyzji do mnie. Galeria to był błąd.

dziewczyny były zadowolone że usunąłem galerię przynajmniej zdecydowana większość :o część panów również 🖐️

Gość no jeżeli błąd
to trudno, ale chyba liczyliście sie z tym, że na kafeterii siedzą głównie zakompleksione typki, które leczą tu swoje podłamane ego - bo w necie każdy może być tym kim chce... ta galeria to był błąd głównie dla tego, że złamała podstawowe prawo panujące na kafe - czyli lansowanie wirtualnego siebie w wirtualnym świecie. Pare osób, które zdecydowały sie pokazać prawdę o sobie (tylko tę zewnętrzną) zostały zbluzgane nie za to jak wyglądają, tylko za to, że ośmieliły się przełamać bariere wirtualnego świata. Zazdrość kilku chamów, którzy nie mogą znieść swojego tchórzostwa naprawdę mogła zdołowac osoby, które pokazały sowją twarz w galerii. Ale oni nie krytykowali waszego wyglądu, w zasadzie każda uwaga na wasz temat to tzw efekt przeniesienia - czyli co pisali o was pisali o sobie - nie mam wątpliwości co do tego szkoda, ze tak sie to skończyło, moim zdaniem daliście za wygraną :classic_cool:

{ Nie ma ludzi brzydkich } Piszesz tak bo nie widziałeś mojego zdjęcia. :o

nawet jeśli to Napoleon nie wstydził się odwrotów:classic_cool: to była kwestia: warto czynie warto Ja poświęcałem swój czas i stwierdziłem że nie warto. Szkoda mojego czasu i żal osób które musiały znosić chamstwo. Bo należy odróżnić chamstwo od konstruktywnej krytyki.

Gość ja tylko mówie.......
...... ze daliście za wygraną. ale i tak było fajnie bo poznałam przedłurzacza :classic_cool:

Myrevin tak ci się wydaje. Ale znajdziesz albo już znalazłeś(aś?) osobę dla której i tak będziesz naj naj naj. Nawet jeśli ktoś nie odpowiada moim założeniom piękna to nie uprawnia mnie do bycia chamskim. Galeria była błędem ale jak bowiedział Cloudwalker młodzi jesteśmy, mamy prawo być idealistami :)

Jury :)Jeszcze istnieją Twoje topiki ;)Skoro dzis odświeżamy wszystko to niech będzie :) Wiele osób chciałoby Cię znowu zobaczyć na kafe ;)