Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa0

Swędzący problem!!!

Polecane posty

Gość gość
To raczej owsiki .Ja tez miałam i jakoś żyje .Jak tak bardzo wstydzisz czy boisz się pujsc do lekarza to powiedz ze np.dziecko ma.Ile masz lat?

Gość gość
Witajcie Problem dopadł mnie nagle i niespodziewanie. Trwało to 2 tygodnie i przerobiłam w tym czasie 5 różnych maści. Dopiera rada taty i jednego z Was mi pomogła mianowicie spirytus salicylowy. Prawdą jest że piecze okropnie podczas wcierania ale ulga przychodzi po kilku sekundach a problem zniknął po 1,5 dniu. Za drugim razem również użyłam spirytusu i też pomogło. polecam

Gość gość
U mnie pomogło maslo shea ... a piekł mnie tylek i boki ud między nogamie. .. smakowała kilka razy dziennie + bardzo grubo na noc i spanie bez bielizny

Gość gość
Smarowalam a nie smakowała. .. U mnie pomogło maslo shea ... a piekł mnie tylek i boki ud między nogamie. .. smarowalam kilka razy dziennie + bardzo grubo na noc i spanie bez bielizny

Gość gość
wszystkim którzy zmagają się z swędzeniem o***tu polecam maść proktologiczną L3 Prurigo jest dostępna bez recepty,oczywiście wizyta u lekarza wskazana chociażby wykluczyć inne dolegliwości,maść pomaga ja zmagam się z tym problemem kilka lat

Swędzenie o***tu może świadczyć o wielu problemach, np. hemoroidach, pasożytach, wypadaniu śluzówki o***tu itp. Konieczna jest wizyta u lekarza w celu postawienia odpowiedniej diagnozy i wdrożenia leczenia.