Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pastorka

Wywołać miesiączkę

Polecane posty

Gość Pastorka

Chorowałam na anoreksje, i mimo że od roku odżywiam sie normalnie i dodatkowo jem orzechy i suszone owoce nie dostałam miesiączki....dostałam leki od Ginekologa po których 1 raz dostałam okres, ale później znowu nic...czy miał ktoś podobne problemy, znacie jakieś sposoby?, boję się że przez moje 'eksperymenty' nie zostanę nigdy matką:(

Ja też przez to przeszłam. Miałam wtedy 17lat. Ginekolog przepisała hormony, a dokładnie progesteron. Lek wykupiłam, ale nie zdążyłam go wziąć, ponieważ właśnie wtedy zaczęłam współżycie i wszystko samo wróciło do normy. Na początku nie miesiączkowałam regularnie, ale miesiączkowałam. Dziś jestem w 26tyg ciąży:)

Gość Pastorka
A jaki czas chorowałaś na Anoreksję?

Nie pamiętam dokładnie, bo wtedy nawet nie wiedziałam ze to może być anoreksja :o Chyba zaczęło się jakoś na początku szkoły średniej i trwało jakieś 3 lata. Ale udało mi się wyjść z tego samej. Pomogła mi w tym pierwsza miłość. Wiesz...akceptacja i nabrałam trochę więcej pewności siebie. Mam nadzieję ze Tobie się udało wyjść z tego całkowicie.

Gość hejjj
ja mialam..anoreksje, bulime, anoreksje bulimiczna..ehh wszystko co najgorsze..oczywiscie stracilam okres na 2 lata, powrocil gdy przestalam sie katowac cwiczeniami i zaczelam jesc.Nie bylam z tym nigdy u lekarza.... Waga wciaz byla za niska, ale to byla tylko lekka niedowaga, a okres powrocil. Teraz od ok 3 lat jestem zdrowa ( a przynajmniej nie mam nawrotow) i jestem w ciazy:)

Ja okresu nie miałam około 1,5 czy 2 lat jakoś:o A do ginekologa poszłam bo chciałam pigułki i wygadałam się ze nie misiączkowałm. Jak ginka to usłyszała, to tak mnie pierdzieliła... ze jestem nieodpowiedzialna i dlaczego tak długo zwlekałam itp. I miała racje...

Gość Pastorka
Mnie to czasami taka złośc bierze:( bo wyniki hormonalne mam dosyć złe, a jutro ide znów na takie badania trochę się boje:/