Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki sobie ktoś

dobry ginekolog-endokrynolog na Pomorzu

Polecane posty

napisz cos więcej. w jakiej miejscowości go szukasz i jaki masz mniej więcej problem. Może bedę w stanie kogoś Ci doradzić.

Właściwie to chodzi mi o Trójmiasto, ale jestem w stanie pojechac gdzies dalej byle by lekarz był tego wart. Chodzi o problemy z tarczycą, hiperprolaktynemie i zespół policystycznych jajników.

Gość ja chodze do dr Ratnickiej
Wrzeszcz, Grunwakdzka na przeciw Biedronki i Top mebli w budynku (chyba)Hossy

Ale chodzisz i co? I jeszcze jedno: przyjmuje tam prywatnie czy w ramach jakieś przychodni? Gdzie sie robi badania w razie potrzeby? Jaki ma sprzęt? Bo ja też chodzę, a raczej chodziłam do kilku lekarzy ale żadnen nie potrafił zająć sie wszystkim :O Każdy upatrzył sobie jeden problem i nim sie zajmował. A wogóle to szokda gadać :O

Hmm - znam dwóch dobrych endo. Jedna to tylko endo- ale unormowała mi tarczycę i prolaktynę- Gross-Tyrkin Ewa ul. Łagiewniki 7/1 ( za heweliuszem) a drugi to gin-endo- dr Tomasz Skweres- wczesniej pracował w Invicie ( i dzięki niemu jestem w 16tc :) ) a teraz pracuje w Swissmedzie.

Nie szkodzi. Ważne, żeby wyleczyli to paskudztwo. Mam dość ciągłych uwag onkologa, że jak tego czy tamtego niewyreguluje to historia z guzami i innymi takimi sie powtórzy. A co ja na to mogę skoro mam lekarza do dupy?

Gość tylko nie dr Ratnicka

o cholera nie wiem- on odszedł z Invicty w momencie jak miałam iśc do Niego na ostatnią wizytę , a że cel był już osiagnięty i jestem w ciązy to wróciłam do swojego dotychczasowego gina. Wybieram się do Niego po narodzinach dzieciaczka podziekowac za ten mój maleńki cud w brzuchu.:). Byś musiała podzwonić i popytać.

Obok jest USG,. Wszystkie badania robia na miejscu. Prywatny gabinet. Rejestracja przez telefon. Nie chce,zeby to zabrzmialo jak kryptoreklama , bo to znajoma, ja nie mam dolegliowosci, chodze do kontroli co jakis czas. To jest wg mnie madry doswiadczony lekarz, ufan jej.. Miala kiedys tytul przyjaznego lekarza ( czy jakos tak) Twojego Stylu,. Z tego co wiem zajmuje sie chyba glownie manopauza , ale jest endokrynlogiem i ginekologiem dzieciecym. Zna nowosci , czesto bierze udzial w szkoleniach i konferenjach ba swiecie. Jest w Gdansku jeszce dr Muczynska , endokrynolog, ale ja wole R.

Ja równiez. :) Tobie życzę jak najszybszego uporania się z problemami i 2 kresek. 🌻 Jak będe mogła cos pomóc to chętnie spróbuję.

menopauza , pzrepraszam

A co do Gross- Tyrkin pomimo, że nie jest ginem ale u mnie zdiagnozowała ekspresowo przeciwciała tarczycy ( przez 2 lata nikt na to nie wpadł bo główne hormony miałam ok) i po miesiącu zbiła prl. Wczesniej 3 mce leczyłam ją bez skutku. Ja chodziłam do tych dwóch lekarzy jednoczesnie. Odradzam z koleji Wydrę- duzo bierze, ale efekty marne. Może proste przypadki ok - ale już złozone tak jak ja u mnie czy Ciebie- to niezbyt.

Aśka - to pomyłka, ja mam juz swoje szczęście (śpi właśnie w pokoju obok :)) Mi chodzi tylko o hormony, guzy, jajniki i inne takie historie :)

Gość Aśka70
hej, dziewczyny; ja chodzę do Gross-Tyrkinowej, mam problemy z tarczycą, właściwie - miałam, dobrze mnie prowadzi; natomiast o Ratnickiej słyszałam skrajne opinie - jedne b.dobre, inne beznadziejne; dlatego do niej nie poszłam; a ponieważ starmy się o dziecko, to chętnie poczytam Wasze opinie; pozdrawiam;

Aha - czyli Karolina i taki ktoś - to jedna i ta sama osoba. :D W takim razie słodkich snów dla maleństwa. 🌻 Aśka70- co za zbieg okoliczności - podobne nicki i ta sama endo. :)

oczywiscie, ze nie moge sie wypowiadac autorytatywnie na temat jej skuteczniosci, bo sama nie mialam powaznych problemow. Z tego co wiem, znajome lekarki z Trojmiasta chodza albo do niej, albo do dr Muczynskiej, wiec pewnie wybieraja 2 najlepsze. Dlatego tylko podaje akurat te nazwiska. Ale rzeczywiscie , pytaj pacjentow z podobnymi do ciebie dolegliwosciami. Acha, byl kiedys taki topik na forum Gazety Wyborczej, o ginekologach w Trojmiescie - moze jest jeszce?

Gość Aśka70
jak ktoś znajdzi ten topik, to, proszę, wrzućcie go tu; ja też poszukam;

Gość NP
Hej,szukam dobrego lekarza ginekologa-endokrynologa. Chodzi o zespół nadnerczowo - płciowy. Mialam BARDZO DOBRĄ pania Doktor, ale niestety ... + Leczyłam sie u niej przez wiele lat w Gdansku - Pani dr Bitel, kochana kobieta. Niestety musze znalezc nowego leakarza i jestem przerażona. Pytalam w szpitalu o jakieś nazwiska.Nikt nie chciał mi pomóc,potraktowali mnie wogóle okropnie. Nie odzyskałam nawet swojej kartoteki.Koszmar. Teraz szukam KONIECZNIE dobrego lekarza, najlepiej prywatnego. Nie musi byc na Pomorzu byle by dobry był. Jak znacie to polećcie kogoś,proszę.

Gość aaaaaaaaaaaa
Polecam Filipkowskiego z Elbląga. Jest ordynatorem w Szpitalu Wojskowym w Elblągu. Przyjmuje prywatnie w domu u siebie

Gość NP
Dziekuje Bardzo , skorzystam z rady. Jesli mowisz,ze dobry to sprobuje sie do niego umowic. Dziekuje raz jeszcze. Mam nadzieje,ze sie sprawdzi. Chociaz wolala bym kobiete, ale zobaczymy. Pozdrawiam.

Gość NP
Ale czy ten Pan Doktor zajmuje sie zespołem nadnerczowo - płciowym? Weszłam na strone tego szpitala i wyczytalam,ze on glównie zajmuje sie położnictwem.

Gość qwertadrr
mozecie polecic kogos z okolic Gdynia, Rumia, Reda, Wejherowo?