Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deluxe

nie chce byc taka blada!

Polecane posty

Gość deluxe

moja cera jest porcelanowa wrecz, co przy farbowanych na czarny fiolet wlosach daje efekt ... nie ukrywam, trupi :P nie chce mi sie chodzic na solarium, zreszta chce uzyskac raczej naturalny efekt, a nie czekoladke - czy pomarancze, jak po samoopalaczach. Zastanawiam sie nad jakims balsamem brazujacym, ewentualnie kremem lub pudrem rozswietlajacym.Mozecie polecic mi cos fajnego, po czym nie bede wygladac jak marchewka?

Gość jeśli jestes taka blada
to gratuluje wyboru farby o takim kolorze :P sama jestem blada i farbowałam sie kiedys na ciepły rudy, teraz mi przeszło i mam na głowie "ciepłe czekoladki" do tego odrobina samoopalacza Garnier, puder brązukący w kulkach i jestem zadowolona :)

Gość wiwi00
ja mam podobny problem.. z tym że włosy mam jasne (rude) i może dzieki temu i piegom nie wyglądam jak trup..choc szczerze powiem, że czasem nieco koloru też by sie przydało..ostatnio kupiłam sobie taki delikatnie działający samooplacz: http://ceneo.pl/104524 używam wprawdzie sporadycznie, ale na jakieś okazje jest jak znalazł...

Gość fuuuuj
samoopalacze z nivea wywaliłam do śmieci, brrrr śmierdzial jak przypalony paznokiec, albo włosy, ojjjj fuj

Cześć Nie koloruj więcej włosy na zimno (chodzi mi o odcień farby). Ja tez jestem blada i to nie dlatego, że sie nie opalam- bo to oczywiście pomaga ale nie na długo (i jest jeszcze tysiac powodow od strony kosmetycznej można wymienić dla których nie powinno sie biegac czesto np na solarium). Jestes blada zawsze, czy to chwilowe?

Gość deluxe
o nie , koloru farby nie zmienie, ewentualnie na cos z palety ciemniejszych czerwieni, ale tez wpadajacych w fiolet .Po prostu teraz czuje sie a takim kolorze najlepiej , no i raczej lepiej mi w kolorystyce "zimnej" , no , poza ta bladoscia. Taki mam po prostu naturalny kolor skory. W lecie opalalam sie czasem calkiem ladnie, ale tez raczej chodzilo o cialo, a twarz byla albo czerwona, albo jasna . Mam problem z uzyskaniem ladnego koloru twarzy po opalaniu... Boje sie spalic buzke, a jednoczesnie nie chce miec smug po samoopalaczach..

Gość m.a.r.t.a.
Proponuję, żebyś spróbowała ziemi egipskiej, daje bardzo ładny kolor na buzi, o ile nie przesadzisz z nakładaniem. Dodatkowo leczy buzię. :)

Gość a niewazne kto..
a co to jest ta ziemia egipska i gdzie ja dostac?

krem brązujący Bielendy daje bardzo delikatny odcień, Sopot Ziai trochę mocniejszy, ale jest nieco tłustszy. Nivea Sun Touch - b. fajne samoopalacze, ładnie pachną, 3 wersje: do cery jasnej, normalnej i ciemnej. mocniejszy, ale brązowy, a nie pomarańczowy efekt daje samoopalacz Oriflame. oprócz tego możesz używać też pudru brązującego w kulkach Avon czy Oriflame, ale nie na całą twarz, a jedynie do jej modelowania, jako różu, do podkreślenia kości policzkowych itp. pij też codziennie sok marchwiowy.

Gość blada twarzyczka
a ja przeslatam na sile sie przyciemniac, tyle za mam rozjasnione wlosy to nie wyglada to strasznie, kupilam sobie jasniutki podklad(zreszta kazdy podklad nawet najjasniejszy lekko przyciemnia mi twarz) i jest dobrze, nawet szukam czegos jasnieszego, jakie znacie jasne pudry i podklady? szczerze mowiac dlugo trwalo zanim sie przekonalam do mojej jasnej buźki :)ale udalo sie:)

Ja tez jestem blada i często używam różu do policzków. A zresztą, niektóre dziewczyny chciałyby mieć taką mleczną karnację, trzeba docenić to co się ma :)

Gość misio=
polecam balsam brazujacy Firmy sopot efekt murowany!!!!!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------- Jak poprawic urode? tutaj znajdziesz rozwiązanie http://www.xn--twojeciao-xub.pl :)

Gość Śliweczka
A znacie jakieś tabletki na poprawienie kolorytu skóry?????