Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeżywacz

Nie będę płakać

Polecane posty

Tzn, na jakim świecie? Masz na mysli kraje muzułmańskie+ Polska?

Gość to wlasnie robi z ludzi
same ogolniki,przekonajcie mnie ze powinnam ich nienawidziec:)

Gość a coście się tylko
a chociażby

Gość a coście się tylko
nie oczekujcie, że na forum ktoś będzie robił wykład, są książki, poczytajcie,

Jak mam czytać to podaj tytuły i autorów. Np. L.Bubel itd:P

Gość zastanawiam sie
Do niu niu . Mam na mysli cala Europe , USA , Azje nic nie wiem o reszcie.

Gość t536457
Poczytaj sobie chocby historie Polski, jak toi Zydzi jeszcze przed woja domagali sie specjalnych praw i przywilejow, niejednikrotnie wiekszych niz rodowici obywatele POLSKI.Chcilei sobie zrobic wlasne panstwo w panstwie. To tak jakbymja pojechala sobie do Niemiec i rzadzila sie w czyims kraju i chcilaa stworzyc tam swoja Polske.

Gość t536457
Czekja, szukam tych ksiazek. Nie bede wam ty wykladala historii

A nie uważasz ,że jeśli w Polsce się urodzili czy nabyli polskie obywatelstwo , to przysługiwały im takie same prawa?

no wlasnie poczytajcie bo cos wiecie ale niedokladnie o izraelu

Gość xxxoooxxx
do a coście się tylko: a konkretnie to o jakie 'rzetelne publikacje' ci chodzi? mozesz podac jakiekolwiek tytuly? bo obawiam sie ,ze sa to antysemickie bzdury wydawane przez jedno z wydawnictw pana Bubla

Gość a coście się tylko
w czasie powstania styczniowego, denuncjowali powstańców, dostawali za to od władz carskich majątki ziemskie

Gość a coście się tylko
no jasne, wszystko jest antysemityzmem, nawet prawda - trza siedzieć cicho i uśmiechać się

A myslisz ,że w czsie wojny Polacy nie wydawali Polaków? Mój wójek został aresztowany za słuchanie radia, bo go sąsiad podkablował (Polak).:O

Gość t536457
Czliowikeu czy ty rozumiesz co ja pisze??? MOGA zyc w POlsce na POLSKICH zasadach!!! A nie tworzenie NOWYCH praw tlyko i wylacznie na ich uzytek i godzacych w moje prawa. Dr Dariusz Ratajczak Tematy Niebezpieczne chociazby to. Ale co tam. Dla was to prenie kolega BUBLA, nota bene kompletnego idioty.

to faktycznie tlumaczy twoja nienawisc do zydow bo przed wojna:)ile ty masz lat ?to sa wlasnie propagandowe argumenty ,zastanow sie lepiej nad tym komu i dlaczego tak zalezy na podsycaniu tej nienawisci.

Gość t536457
I koncze ten temat, bo zaraz kazde moje slowo bedzie antysemickie. Jakbym napisala, ze wsrod Murzynow jest najwiekszy odsetek przestepcow i dealerow to wtedy bede rasistka. Nie ma to jak POLITICAL CORECTNESS :O

Gość a coście się tylko
jeśli go podkablował to po wojnie mógł o tym mówić i nikt nie miał pretensji, że to antypolonizm - Żydzi zrobili z siebie święte krowy. Bardzo mnie dziwi, że ci którzy negują wszystkie wartości akurat tego nie negują - a może to jakaś prawidłowość?

jak na razie to w moje prawa obywatelskoe godzi zupelnie ktos inny

Zwłaszcza w Polsce najwiekszy odsetek przestępców stanowia czarni :O

Gość t536457
W moje prawa obywatelskie godzi teraz pan Kaczynski ;) Ludzie, nie robcie ze mnie nazistki ze swastyka na piersi, Mein Kampf w rece i haslem FUCK U JEW. Nie jestem przepelniona nienawiscia, tlyko zwyczajnie wkurzaja mnie pewne sprawy. Co nie znaczy,ze podejde do Zyda w Polsce , splune mu w twarz i powiem "wyp.... stad".

Gość zastanawiam sie
Sluchaj Niu Niu jak jezdze po swiecie i slucham Polak's jokes to zastanawiam sie skad sie wziely.Dlaczego w tych kawalach Polaka przedstawia sie jako nieuka i glupka.I chyba wiem. Te kawaly powstawaly wieki temu gdy do ameryki wyjezdzali najbiedniejsi, ktorzy nawet po polsku nie umieli pisac,mozna ich bylo wykorzystywac, nasmiewac sie z nich. Takie same kawaly chodza w Kanadzie o Ukraincach ,a u nas chodzily o ubekach. Pomysl dlaczego stereotypowy Zyd to oszust, zdolny oszwabic kazdego i wykorzystac . Jak myslisz?

Gość t536457
niu niu. Nie mowie o Polsce. Przestan juz. Mialam na mysli USA. Czy stwierdzenie faktu jest rasismem??:O

a jezeli juz tak koniecznie chcecie opierac sie na historii to nie traktujcie jej tak wybiorczo,wspomne tylko ze Polska szczycila sie niezwykla tolerancja i szkoda,ze ta wartosc zanikla

Gość a coście się tylko
niu niu - szkoda czasu dla ciebie, masz klapki na oczach. Co nieprawdziwego jest w tym artykule?

Dlatego w Polsce nie lubią Murzynów , bo słyszeli ,że to przestępcy. Niczego złego od nich nie doświadczyli, ale w Stanach maja takie problemy to my też ich powinnismy nienawidzieć :O