Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto sie orientuje

kupno mieszkania - ceny

Polecane posty

Gość kto sie orientuje

chcialabym za jakis czas kupic z chlopakiem mieszkanie jestem ciekawe jakie sa ceny w poszczegolnych miastach chodzi mi glownie o mieszkania 2-pokojowe pozdrawiam :)

no to przedział cenowy masz od ok. 1 tys złotych w małym miasteczku do 10 tys. w Warszawie (albo i więcej) ;) Musisz sprecyzować dokładnie miasto, dzielnicę i rodzaj mieszkania (stara kamienica, wieżowiec, osiedle strzeżone, kameralne bloczki). No i czy wykończone na wysoki standard czy też \"surowe\". W Warszawie na Bemowie blok z lat 70, pow. 50 m2, 2 pokoje, po remoncie - ok. 160-170 tys. (oczywiście remont i remont to też różnica;):) Jak widzisz - prosto nie jest :o

Gość w każdym
mieście są inne ceny...... a nawet w różnych dzielnicach-są ogromne różnice...... więc musisz poznać lokalny rynek...... można odwiedzić biuro pośrednika, poczytać ogłoszenia w lokalnej prasie.... można też rozwiesić własne ogłoszenie w interesujęcych ciebie okolicach, najlepiej natablicy ogłoszeniowej w konktetnej spółdzielni... bo wiadomo najtaniej bez pośredników... to jeżeli chodzi o rynek wtórny........ jeżeli chcesz nowe mieszkanie...... to szukkaj dewelopera...

2 pokojowe ok 50 m2 to rząd 110 tys ale nie do końca wyremontowane tzn bez plastikowych okien, albo bez zrobionej łazienki, czy bez paneli na podłodze, czy tez bez kafelek.......taka orientacyjna cena

Gość JAKOSTAKOS
W łODZI NA osiedlu gdzie są male czynsze, starawe bloki z lat 70 2pokojowe mieszkanie , jakies 40m2 kosztuje okolo 75tys, podaje cene mieszkania raczej do remontu, np takiego w ktorym mieszka babcia lub mieszkala i m\niby mozna mieszkac ale jest umeblowane i zrobione po staremu

Gość kto sie orientuje
ludzie, ale mi wlasnie chodzi o to zeby poznac ceny w roznych miastach, bo planuje sie wyprowadzic z rodzinnego miasta musialabym obdzwonic pol polski !!!!! chodzi mi o srednie ceny dziekuje za normalne odpowiedzi

Gość JAKOSTAKOS
do ktos sie orientuje> nie przejmuj sie tymi ludzmi co tu cie wysmiewaja, ja rozumiem to pytanie i wiem o co w nim chodzi,

Gość w każdym
ja kupowałm we Wrocku mieszkanie dla siebie... za 48m zapłaciłąm 105 tys, na łądnym spokojnym osiedlu, w bloku z windą... panele, kafelki w dobrym stanie... znowu moja mama sprzedaj podobnej wielkości mieszkanie w pipidówce, ale za to wcentrum na 1 piętrze za 60tys... jak inwestycje kupiliśmy też mieszkanie w miejscowości teściów... powstałą tam filia uczelni i ceny zaczęły rosnąć gwałtownie ze względu na wynajem... i też za 2 pokoje wcenrtum zapłaciliśmy 70tys ale mieszkanie całe do remonu.... tak, ze nie ma czegoś takiego jak średnia cena :) musisz wiedzieć gdzie chcesz się wyprowadzić... i szukać konkretnie

był chyba w Wyborczej dodatek w nieruchomościach - ceny średnie mieszkań w poszczególnych miastach polski - poszukaj w archiwum na www. Ale niestety najdroższe chyba są: Warszawa, Poznań, Kraków ...

Gość chyba o czymś zapomniałaś
"ludzie, ale mi wlasnie chodzi o to zeby poznac ceny w roznych miastach, bo planuje sie wyprowadzic z rodzinnego miasta musialabym obdzwonic pol polski !!!!! chodzi mi o srednie ceny" MASZ INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość w warszawie
2 pokojowe mieszkanie nowe kosztuje okolo 200 tysiecy albo i wiecej w okolicach Warszawy mozna je kupic juz za 150 tysiecy

Gość przeniesienie
13:26 mamiya To pytanie do tych co ostatnimi czasy kupowali mieszkanie, lub znają kogoś kto kupował i zna cenę. Oczywiście podajemy metraż, standard i cenę. Liczy się cała Polska Jak ktoś szuka, to mogą być też informacje orientacyjne np. kawalerka w Warszawie/Ochota 20m2, 90-110 tyś. Pogrożę mu tylko palcem! - rzekł kładąc go na cynglu... 13:27 DOM NA DOLNYM SLASKU 120m², 5 arow ziemi procz domu, 60 tys.€uro Mam do sprzedania! 13:43 szukać można tu http://www.homesales.pl/search.php?id=2 ale ofert mało

Gość a kto
mieszkanie 47m,w mieście małym ,małopolskie ,48 000,bez okien wymienionych,stan dość dobry

Gość w każdym
Filomenka> okazja... właściciele kupowali dom i mieli ostatni termin aby zapłacić ratę za niego.... zbiliśmy przez to bardzo dużo z ceny.... ale szukałam prawie rok, takiej okazji...