Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bombastyczna

topik dla SZCZĘŚLIWYCH!!!

Polecane posty

...niepoprawnych optymistów... i tych, którzy szczęścia szukają... Zauważyliście, że tematy podejmowane na kafeterii (duuuża część) są co najmniej dołujące?? :( jak nie o zdradach, to o chorobach.. itp itd :( Zadaniem tego topiku jest zarażenie smutasów dobrym nastrojem a szczęśliwym umożliwienie podzielenia się tym szczęściem :D :D Pokażcie, że są w Plsce ludzie szczęśliwi.. udane małżeństwa.. bo (bynajmniej ja) gdy czytam obecne tu wypowiedzi.. delikatnie pisząc.. ZAŁAMKA :( DAJCIE TROCHĘ WIARY :D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bombastyczna przy Tobie naprawde laduje sie optymizmem swoje \"duchowe\"akumulatory.Ciesze sie,ze jestes!!Pozdrawiam.

Gość szczęśliwa 9 po 30-tce
bombastyczna mam cuuudny związek suuuuper córkę i jest fajnie...

Wczoraj to znalazlam na jednym z topikow. Mysle ze jest fajne i pasuje do tego tematu :D Pozdrawiam 🖐️ Za co powinniśmy być wdzięczni, choć czasem tego nie doceniamy: za partnera, który co noc ściąga z Ciebie kołdrę... ...bo to znaczy, że jest z Tobą i z nikim innym za dzieci, które zamiast sprzątnąć swój pokój wolą gapić się w telewizję... ...bo to znaczy, że są w domu a nie na ulicy, za podatki, które musisz płacić... ...bo to znaczy, że masz pracę za niesamowity bałagan, który musisz sprzątnąć po przyjęciu... ...bo to znaczy, że byłeś wśród przyjaciół za ciuchy, które znowu są za ciasne... ...bo to znaczy, że masz dość jedzenia za cień, który Cię prześladuje w robocie... ...bo to znaczy, że przebywasz w promieniach słońca za dywan, który musisz wytrzepać i okna, które musisz umyć... ...bo to znaczy, że masz dach nad głową za wszystkie narzekania na rząd, które słyszysz dookoła... ...bo to znaczy, że mamy wolność słowa za latarnie uliczne, które zawsze są tak strasznie daleko od miejsca, w którym zaparkowałeś samochód... ...bo to znaczy, że możesz chodzić i posiadasz środek lokomocji za wysokie rachunki za ogrzewanie... ...bo to znaczy, że jest Ci ciepło za kobietę, która w kościele tuż za Tobą tak strasznie fałszuje... ...bo to znaczy, że słyszysz za górę bielizny do prasowania... bo to znaczy, że masz się w co ubrać za ból mięśni po ciężkim dniu pracy... ...bo to znaczy, że jesteś w stanie ciężko pracować za budzik, który tak brutalnie wyrywa Cię co rano ze słodkich snów... ..bo to znaczy, że żyjesz no i: za te wszystkie denerwujące maile, i wiadomości które dostajesz... ...bo to znaczy, że masz przyjaciół i tyle osób myśli o Tobie ...a jeśli uważasz, że Twoje życie jest do d..., to przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz!

Penelope => sama prawda :) Nigdy nie jest idealnie.. może po prostu czasem trzeba nauczyć się cieszyć tym, co się ma.. codziennością.. drobiazgami.. bo szczęście tkwi właśnie w drobiazgach.. ...choć kochającego męża i wspaniałych dzieciaków nie nazwę drobiazgami.. to już jest TONA szczęścia :D

bombastyczna... trudny, bo szczeście to dla kazdego cos innego

są osoby, które nie zauważają, jak bardzo są szczęsliwi, bo gonią za nie wiadomo czym i tak naprawdę chyba nigdy tego swojego szczęścia nie zauważą...

ja jestem szczesliwa:) mam cudownego męża:) śliczną córeczkę:) jesteśmy zdrowi:) .....i..... ..........jem właśnie pyszne placki ziemniaczane:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Jenifer
Ja też się dopisuję! jestem szczęsliwa bo mam wspaniałego mężą którego kocham, a za kilka miesięcy planujemy dziecko :D

flądra właśnie to miałam na mysli szczęscie spotyka nas prawie każdego dnia... niekiedy jest to mocne uderzenie "takiego" szczęścia a niekiedy to szczescie nas tylko leciutko pogłaszcze

Szczęśliwa => masz rację.. dodam do tego jeszcze to, że ludzie sami sobie lubią stwarzać problemy :( Wiesz.. jestem młodą osobą.. pełną idei i wybujałych planów ;) Zawsze najważniejsza dla mnie była, jest i będzie rodzina.. nawet nie wiesz jak słodko mi się czyta, gdy (Twój przykład) człowiek ma szczęśliwą rodzinkę.. jej.. sama radość :D

Penelope ja to wczoraj wkleilam!!!I ciesze sie ze sie wszystkim podoba!Pozdrawiam!:)🖐️

Roztargniona => miałam kiedyś taką prezentację (PowerPaint).. teksty identyczne jak te, które podała Penelope tylko jeszcze fajna grafika do tego. Jak uda mi się wygrzebać to mogę Ci przesłać :) :) tylko pozazdrościć placków ziemniaczanych :) mniami... piękne jest to co piszecie :D

Nieprzerwanie powinny cieszyć nas małe rzeczy. Małe rzeczy, które dzięki swej prostocie i radości staja się wielkim szczęsciem.

Jenifer => powodzenia :D kolejny powód do radości - za niecałe 2 godz wychodzę do domku i już będę mogła patrzeć na tą pluchę z ciepłego mieszkanka z gorącą herbatą w ręce :D już nie mogę się doczekać :D

Wiecie co jest dla mnie najpiękniejsze na świecie?? - gdy dwoje ludzi po 20, 30 latach małżeństwa patrzy na siebie z taką miłością.. dojrzałą a zarazem ciekawą.. gdy ciągle potrafią się zaskakiwać.. gdy widzą w sobie tą samą kobietę (mężczyznę) co x lat temu.. tak samo interesującą, piękną.. tylko bliższą.. gdy jedno dla drugirgo w pewnym sensie ciągle jest tajemnicą..

kiedy my sie nie widzimy dłużej jak dwa, trzy dni, to.... tęsknimy bardzo! "bombardujemy" sie SMS-ami "Tęsknię" itp. a tak na codzień... dzwonimy po kilka razy dziennie, choćby po to, żeby zapytać: "co robisz Misiu"... uuuwielbiam to!!!

Gość luronka
nareszcie jakaś odmiana :) dopisuję się do was dziewczyny :) i życzę dużo szczęścia.. i niezbędnego przyrządu: optymizmu :)

Szczęśliwa => naprawdę musisz być straszniście szczęśliwa :D marzę o takim małżeństwie.. i myślę (wiem) że mam już pod nie solidne fundamenty :) Szczęśliwa.. przywracasz mi wiare :D:D:D

Gość mucta
Mam wspaniałego chłopaka na którego czekałam 24 lata mojego życia :) A rok temu myślałam że takie szczęście mnie nie spotka, a jednak! :)

mucta => skąd ja to znam :D:D:D drogi Jebaczu :P oby tak dalej niesamowite.. jeden topik a tyyyyyle radochy :D:D:D