Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za..do..wo..lo..ny

czy to narzucanie się ?

Polecane posty

Gość za..do..wo..lo..ny

Jakbyście to odebrały drogie koleżanki ? Otóż mam hmm...koleżankę, którą zresztą kocham :) ona o tym wie, niestety ona mnie nie kocha :( Ale trudno, nic na siłę. Bardzo ją szanuję i od czasu do czasu wysyłam jakiegoś miłego smsa, ot tak z pozdrowieniem, z zapytaniem co u niej, z jakimś żartem. Nie mam naprawdę żadnych innych zamiarów, poza normalną życzliwością. Tylko obawiam się czy ona tego nie odbierze że się narzucam, bo ona raczej nie pisze do mnie, chyba że odpisuje na moje.

To nie jest narzucanie się, o ile wiesz, że Ona jest wolna.

Gość a coście się tylko
to miłe z Twojej strony

Gość ktostamnieważnekto
Mój kolega zdobył koleżankę po 3 latach, warto było czekać, są parą. Napewno cieszą ją te esy, i to że o niej pamiętasz, Będzie jej brakowało jak przestaniesz. Zastanów sie czy warto tracić czas. No ale jeśli kochasz....

Gość za..do..wo..lo..ny
Z tego co wiem, to kocha kogoś, ale nie są na razie razem ( tamten nie jest wolny).Ale ja nie chcę niczego wykorzystywać, tylko od czasu do czasu z nią porozmawiać...

Gość tasior_ka
to nie jest narzucanie się. dlaczego nie zaproponujesz abyscie się spotkali ? może moglibyście być razem

Gość jhgfhkxdgjlldf
Może coś stoi na preszkodzie temu żebyście się spotykali ? Nie coś, ale ktoś. Np jakaś jej koleżanka która jest w tobie zakochana więc ona woli się wycofać. Ja jestem w takiej sytuacji.

Gość ja nie byłabym zadowolona
tacy mardni narzucacze zapychją tylko pocztę głupimi e-mailami z niby-śmiesznymi obrazkami:o 💤

Gość Jeżeli od czasu
do czasu to ok :-D