Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zero0

Ja tu nie pasuję!

Polecane posty

światła brak jak mogłas/mogłes przycmic mą optymistyczna wypowiedz .....wrrrrrrrrrrrrał:D

Gość Haakon
--zero0--> by sie zabic nie trzeba odwagi.. wystarczy wpedzac sie w coraz wiekszego dola a widze ze Tobie idzie to calkiem zgrabnie Nosisz imie ktore budzi we mnie mnóstwo cudownych wspomnień i tak sobie myśle ze jedyne co tu nie pasuje to nick zero0....moze zamien na Kasia +..... ??? W pelni Cie rozumiem... Choc mam ustabilizowane życie czesto nachodza mnie myśli, ze nie jestem stad....

Gość ela bnb.
NO WLASNIE-slonca.Z tad ten nastroj.

Gość ela bnb.
swiatlo,slonce ,to serotonina,czy cos w tym stylu,ona powoduje usmiech.

w takim razie jak chcecie tak pesymistycznie to oki: jestes inwalida?( choc tacy ludzie tez sa szczesliwi:D ,ale ja szykam powodu.........) albo dzieckiem z Afryki?( umierasz z głodu....sam ...bo twoja rodzina juz w taki sposób umarła....) albo masz downa?(patrz przykład pierwszy) albo np;jestes sierota wychowana przez 2 nienawidzacych sie ludzi którzy nigdy nie dali Ci doswiadczyc miłosci(rodzicielskiej):P? itd.... masz powody .....a takie uzalanie się nad soba to egoizm:P (no chbya ze tak działaja na Ciebie tabl .anty.......)

Gość ela bnb.
Zgadzam sie co do joty.

co do dzieci Afryki...napisałem kiedyś coś takiego...istnieje nawet gdzieś w otchłani internetu tyt:DZieci AFryki Nocą, gdy chodzę po pokoju Tak sobie myślę - jutro już mnie nie będzie Lecz rankiem jutro na jutro się przekłada Choć wczoraj było to dzisiaj I tak ciągnę mój niebyt po sferach czasoprzestrzeni Jak umrę to będę wolny Lecz i tak nic się nie zmieni Ci sami ludzie, te same zasady Przyzwyczajeni do swoich klatek na oczy już nic nie widzą to pewnie wina klapek Tam gdzieś w Afryce dzieci głodują egzystencjalnych pytań nie mają bo ból fizyczny wielki czują i widzą rozpacz swoich matek Człowiekiem złym jestem i nic z tym nie robię Choć ja przynajmniej mam powody zrypana psychika,zero energii,a wokół same schody Dzieciom Afryki pomóc nie mogę I czsem tylko mam pytanie Czemu tak jest,że ci co jeszcze potrafią o własne tyłki tylko dbają i nie chcą nic wiedzieć o Dzieciach Afryki Jak długo jeszcze tu czekać mam Kiedy to wszystko się zawali Dlaczego ludzie nijacy szczęśliwi są i śmiali O Dzieciach Afryki pamiętać nie chcą Ja wiem - oceniać jest bardzo łatwo Schowany pod płaszczem własnej niemocy Liczę,że krzyknie ktoś z końca sali Nie dajcie Afryce zdychać powoli Sam nic nie robię, bo nie mam już wiary Ja tylko mogę mocno to czuć Lecz czemu nikt,nikt z końca sali... bo nikt już nie wie czym jest głód I żyję w tym świecie sztuczności bez uczuć jakie w nich są,za to w ich maskach Jedynie mogę siebie skopać (akurat) Dzieciom Afryki pomoc to żadna To pewnie dobrze ,że jestem inny i imitacje już mnie nie bawią nie moje srebro,nie moje złoto wszystko to świata,z którego pochodzić nie chcę I tylko jedno mam już marzenie Spocząć pod ziemią z Dziećmi Afryki One mi dadzą kromkę głodu chleba A ja im w zamian skrawek głodu miłości Tak zasiądziemi pod gruszą światła i nasycimy swymi głodami A ta żyjąca,ta najedzona część świata już nas nie dotkie ,już nas nie zrani Chyba już pora zacząć się cieszyć Gdy połączeni innymi bólami zaczniemy wierzyć że świat jest piękny a tylko ludzie są je**** Bo to nie tak że mam pretensje ja tylko widzę jak wszystko umiera powoli Dzieci Afryki z braku żywności Z braku miłości ludzie prawdziwi (dzieci ciemności)

nie jestem dzieckiem z Afryki ani inwalidą.....ojciec mnie bił, bił moja matkę a ja byłam i jestem śwaidkiem ich awantur....nie jestem rozpieszczona....od dziecka zarabiam na swoje potrzeby( zawsze było zarób sobie sama) teraz jestem dorosła ,pracuję, studiuję....

Gość kajala
kochani dlaczego popadacie w takie stany.Z życiem nie należy sie pieścić tylko brać się z nim za bary.Nie można uciekać za parawan"nikt mnie nie rozumie, nie pasuję do tego świata,zabić się tak by było najlepiej" przecież to bzdury.Tak jak napisała ti_ti,że ludzie odważni mają lepiej w życiu.Wyjdzcie ze swoich skorup i żyjcie.Powodzenia.

nie ludzie odważni...tylko dostosowani albo tacy którzy potrafią budować z dostępnych elementów żaden element tego świata mi nie pasuje studiuję pracuję i takie tam...ja może też...ale niekoniecznie i co...ja w tym sensu nie widzę...a normalna to kolej rzeczy

Gość tez to mam
Kajala nie zrozumiesz tego bo jestes inna powiem dziwnie z innej sorty tych silniejszych psychicznie .Wodzisz to tak jak polskie dziecko nie zrozumiałoby dziecko z Afryki.Zrozum tu ciało nie słucha tego co chcesz tylko mozg slanie i czujesz bezsilnośc jakbys był olowiany

światła brak--------zgadzam się z Tobą

Gość Black Space
Wiec po czesci masz odpowiedz na swoje pytania Zero... Człowiek jest taki, jaki nauczyl sie byc w domu. Jesli sobie to uswiadomisz, bedziesz wiedziala co zmienic. Jezeli ojciec bił Ciebie i mame to moze tu tkwi klucz do zagadki.. Łatwiej uciec niz znow dac sie ranic, nie tylko fizycznie...

ale ja już sobie to dawno uświadomiłam ....i co z tego jak nie potrafię z tego wyjść:( nawet gdybym już tu nie mieszkała to i tak nigdy nikomu już nie zaufam i stale będę na uboczu!!!!

zerusia zmień ten nick .....bo ja jestem porywcza:D i poprosze znajomego to Ci kopma rozwali:P(koles niezły jest:D)....troche mu to zajmuje ale potrafi:D a co do zycia to podajcie mi 1 powód aby tracic zycie na to co Wy teraz robicie ......to moze Was zrozumiem:) A jak macie zły humorek to idzieci na zakupy....jak nie macie kasy to zróbcie sobie pachnaca kapiel...jak macie kogos z Kim mozecie sie poseksic to tez to zróbcie:D a jak macie awarie i nie macie wody,a partner akurat wyjechał na zawsze do swej kochanki to poskaccie na skakance:D mi to tak poprawia humorek.... no chyba ze skakanki tez nie macie... Zerusia przykro mi ze miałas takie dziecinstwo....ale to jest przeszłosc....naprawde warto o tym zapomniec...i szukaj w tym pozytywnych cech:D np: moge sie załozyc ze dzieki tym doswiadczeniom Ty bedziesz chciała być dla swoich dzieci idealna matka i nigdy nie zrobisz im czegos takiego.... popatrz na siebie:) nie jestes pasozytem społecznym:) zarabiasz na siebie.....uczysz się:) powinnas być z siebie duma:) bo masz powody...... a jak chcesz sie lepiej poczuc i stac sie bardziej smiała to idz do fryzjera ,kosmetyczki,zadbaj o swój wyglad(mozesz byc w tym momencie totalna egoistka......)....

Gość też to mam
no to pogodz sie z tym jak z faktem że jestes dziewczyna i do porzadku dziennego

Gość Haakon
--zero0--> cholera sam teraz tak pisze... Kasiu napisalem ze Cie rozumiem...teraz rozumiem wiecej i jedyne co moge napisac to, ze zycie szybko mija ( nigdy w to nie wierzylem) a T y nie zdazysz sie nim nacieszyc....

Gość tez tak mam

a ja to może i u miem zaufać...tylko nie mam komu ogólnie się odczłowieczyłem i mam totalną negację świata ludziom jest ciężko...mogą uświadomić sobie dlaczego...może nie potrafią zmienić tego...ale jednak coś tam robią w tym życiu a ja już się wyłączyłem...wyłączyłem się już dawno...rozpędu starczyło jak widać do teraz

Gość Kasia0
zmieniłam nicka z zero0 na Kasia0 każda moja próba odbucia się kończy się tak samo- spadam na dno i tak jest zawsze

nie to znaczenie a ciemność realna jest fajna...ta inna już nie może i marudzę...staram się odwrócić własne postanowienie ja nie umiem żyć...a ostatnio nawet nie widzę takiej potrzeby

Gość ela bnb.
Aie fajna ta latarka,gdzie taka mozna kupic?

ja bardzo chcę kogoś mieć ale nie potrafię zaufać, nie umiem wyjść do ludzi...tzn jestem otwarta i wiele osób uwarza, że jak nikt potrafie słuchać ale co z tego jak sie wyzalą i odchodzą i już nie pamiętają o mnie...poprostu jakbym była niewidzialna...

Gość Haakon
..nie wazne czy czerwony czy czarny..wazne ze juz cos próbujesz zrobic ;) 🌼

Kasiu .....normalnie Osiołek z Ciebie:) co Ty się tak do tego \"0\"przywiazałas?:) światła brak....przeciez wiem:) to ze jestem blondynka nie znaczy ze jestem tepa:P to była taka ironia:) a ciemnosc realna nie jest fajna:) fajny to jest kolor rózowy:) albo pomaranczowy:) albo zółty ,błekitny..... \"ja nie umiem żyć...a ostatnio nawet nie widzę takiej potrzeby\"a z tym to przegiełes......normlanie jak bys był moim kolega:) to juz bys sie zwijał z bólu:P i by Ci te głopoty sie w głowce nie platały:P bo bys myslał jak bardzo Cie boli czułe miejsce:P.... jak Wy w ogole mozecie pisac takie brednie?:P czy nie warto zyc chocby dla:rodzinki,znajomych,imprezek,chlopaka,dziewczynki,psa,kota,papuzki,latarki,seksu:D,albo tak na złosc innym:D .....ale trzeba przy Tym byc egoista naprawde...to ze kochasz innych ludzi i cały swiat:) nie znaczy ze musisz być ich sługa....:) wystarczy ze jestes:) powinni sie cieszyc:P ela bnb.: taka latareczke to nawet chyba w supermarketach mozna zakupic:)oczywiscie tych wiekszych... smutaski kochane:)