Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicieee

wierzyc czy nie wierzyc??

Polecane posty

Gość co o tym myslicieee

bylam dzis u osoby, ktora \"wrozy\" z obraczki tzn. mowi ile bede miala w przyszlosci dzieci i kiedy wyjde za maz w jakim wieku... ponoc zawsze to sie sprawdzalo wszystkim osobom,ktore mialy robione to wrozenie z obraczki.. a mi wyszlo,ze nie bede miala ani dzieci ani meza:( zalamalam sie.. wierzyc w to?? co o tym myslicie??

Gość oczywiście że wierzyć
skąd te wątpliwości??

Gość mika 30
I po co chodzić do takich osób zastanawiam się...?Jesteś panią swojego życia,dokonujesz wyborów i twoje życie potoczy sie tak jak będziesz chciała.Owszem ważny jest też wpływ innych osób ale przecież to twoje życie.

Gość oj przestań-diabeł...ek
jak uwieżysz to jasne ,że twoja psychika podświadomie będzie cie zniechęcać do kontaktów damsko męskich.To co ci pisane to i tak będzie a ja ci mówie ,że i dzieci i mąż się znajdzie ;)

Gość to bzdura
mi wróżono w ten sam sposób i miałam mieć dwóch synów, a tymczasem choć jestem mężatką wiele lat, nadal jestem bezdzietna :-(

Gość co o tym myslicieee
mam nadzieje:):) to bzdura-> dzieci jeszcze bedziez miala-zycze Ci tego:) a ja chcialabym miec synka i coreczke wiec nie ma bata-nie wierze:) hehe

Gość to bzdura
dzięki za miłe słowa, ale chyba już niestety nie będę matką, zbliżam się do czterdziestki, a mój mąż jest parę lat starszy. Pozdrawiam Cię serdecznie autorko i życzę Ci wspaniałych dzieci i dużo miłości

wszystkie te wróżby to sugestie, które chłonie podswiadomość, a potem nieświadomie dąży do ich spełnienia. Dlatego teraz jest już troche za pozno, bo ziarno niepokoju zostało zasiane, nawet jesli wmówisz sobie, ze w to nie wierzysz

Gość niestety ...
twoim bledem bylo isc do tej wrozki :( teraz bedziesz ciagle o tym myslec i mimo wszystko miec to w podswiadomosci.... a ja mimo wszystko nie wierze w takie wrozby !!!!!

Gość bleble blee

Gość lopl
po sobie moge powiedziec ze-rozne wrozki rozne odpowiedzi:(