Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheminka

związek na odległość

Polecane posty

Gość cheminka

Mam pytanie, jakie ma szanse przetrwania związek na odległość? Poznałam Go dwa tygodnie temu i strasznie zawrócił mi w głowie. Mieszka w innym miescie, a uczy się jeszcze dalej:( Na dodatek kolejna przeszkodą jest to, że jest ode mnie młodszy 4 lata:( Od czsu gdy się widzieliśmy, a było to tylko raz, codziennie rozmawiamy dlugo na gg i mam wrażenie jakbym znala Go od dawna:) Bardzo mi na Nim zależy, gdyż jest inteligentnym i fajnym chłopakiem:):):) Może przyjedzie na weekend i wreszcie się zobaczymy:) Ale czy ten związek ma jakieś szanse i co zrobić,żeby mu pokazać,ze bardzo mi na Nim zależy,ale nie narzucac sie. Mamy malo czasu na spotkania i trzeba wykorzystac to, bo przez gg nie chcę rozmawiać na takie tematy.

Gość cheminka
napiszcie mi coś, kto miał podobnie:)

Gość ja mam...
męża 200 km ode mnie.Widujemy się co dwa tygodnie.Mnie trzyma praca,a jego mieszkanie.Jesteśmy razem 14 lat i świata za sobą nie widzimy.

Gość moze tobie sie uda
ale mi bylo bardzo trudno i zwiazek sie rozpadl

Gość Moj zwiazek
przezyl 7000 km odleglosci przez 3 lata...(sporadyczne spotkania 3 razy do roku) ...juz od 2 lat jestesmy malzenstwem i jest super!

Gość MÓJ
związek na odległość trwa 2,5 roku, jest ciężko,ale czego nie przetrwa prawdziwa miłość aha...on jest młodzszy ode mnie o 5 lat:D

Gość cheminka
MÓJ... dzieki:) Juz wiem, ze jak cos ma byc i bedzie to nie ma zadnej przeszkody, wiem, ze bedzie ciezko, ale mamy gg, przyjedzie czasem:) Ale jak na drugim spoykaniu dac mu do zorzumienia ze jest dla mnie kims wiecej niz tylko kolegom?