Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denire

Dorastać bez ojca- czy dziecko to wytrzyma?

Polecane posty

Gość Denire

Jestem matką....moja dzidzia ma 4 miesiące.Dziewczynka.Boję sie ,że jej ojciec< nie jesteśmy razem> będzie wydzwaniał i łamał mojej kruszynce serce - tak jak robił to mi:( A propós moja koleżanka tak miała dziecko ma nerwice

Gość też chę odejść
od ojca dziecka i zastanawia mnie ten temat

Gość Denire
Moja matka też odeszła od mojego ojca i mój brat jest rozszarpany - ma 5 lat < ja 16> Dniami lata po podwórku i babcia woła go na obiad ale ojciec mu powiedział ,że będzie za 1 godz ima nie iść do babci i lata 5 godzinami po dworze głodny

Gość głupiebaby
jeżeli dziecko ma nerwicę to bynajmniej nie przez ojca :o aprzez matkę, która robiła mu wodę z mózgu na pewno :o zamiast robć dobra minę do złęj gry to na bank przlała całe swoje "cierpienie" na małą :o jeżeli facet chce spotykać sie z dzickiem to nie mozesz mu tego zabronić a dla dobra dziecko powinnać tym bardzije o to zabiegać.

Denire to bardzop trudne. serdecznie ci współczuję. moje dziecko tez wychoeuje sie bez ojca. ale ma juz 8 la. pamieta tylko ze taty ciagle nie było.. powiem ci tylko jedno. lepiej bez ojca niz z byle jakim. ajak dorośnie to sama wyciągnie wnioski i tyle..

Gość Denire
Ale ojciec gada ,że jestem złą matką i dziecko się ode mnei wychyla.Ja mówię ,że ojciec jest ojcem i musi się z nim spotykać A ojciec wybrzydza mnie w oczach małej < nie mówie o mojej bo trudno powiedzieć....ale wiecie jak to jest>

Gość głupiebaby
no tak ciąg dalszy wszystko wyjaśnił :o chore układy w rodzinie, i dziecko, które ma dziecko i które nie widziało na oczy zdrowych układów w rodzinie :o Twija córka jest już starcona na starcie :o

Gość też chę odejść
Jak 4 miesięczne dzieco może rozumiec cos z tego co mówia rodzice?

mysle ze w pewnym momencie gdy zobaczy kompletne rodziny bedzie jej przykro, bedziesz musiała być z nią ale tak dosłownie. Wszystko zależy od mężczyzny, mojej siostry mąż był (jest ) złym człowiekiem krzywdził moją siostre i dzieci, odeszła od niego i dzieci odżyły :) czasem warto ! wszystko zależy jaki jest ten ojciec, ale sązde ze człowiek który źle traktuje żone i dzieci nie jest wart tytułu OJCA ( dot. to tez odwrotnej sytuacji żeby ktos sie nie pbruszył ze naskakuje na mężczyzn) A Wam kobitki współczuje i zycze powodzenia i lepszego życia pozdrawiam

Gość Patrycja1212121
O Denire!nie jestem sama. Mam brata. Moja mama odeszła od ojca 2 lata temu. Mój brat ma 6 lat. On przyjechał do domu i zapytał brata czy jak się powiesi to mu złoży kwiaty na grobie.Czy ten człowiek jest mądry?To dziecko ma 6 lat!!!!!!!! Co ono mu winne?

wiesz Denire ja akurat wychowywałam się z ojcem i to przez niego mam nerwice ktorej ataki koncza sie pogotowiem.w zasadzie nigdy nie byl dla mnie ojcem tylko katem wiec wolalabym zeby go w ogole nie bylo:(

Gość Denire
Patrycja.... czemu podrabiasz mój e-mail?

Gość asiol
do głupie baby oczywiście, ze dzieciak powinien sie widywac z ojcem, ale nie mówi się do obcych osób, które kulturalnie wymieniaja poglądy : "głupie baby " nikt Cie tego nie nauczy ł?