Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieessssss

dobry podkład z wysokimi filtrami do cery tłustej, wrażliwej

Polecane posty

Gość anieessssss

jak w temacie ;)

Gość anieessssss
upup

nie ma sensu, żeby podkład zawierał wysokie filtry, gdyż nakłada się go w zbyt małej ilości, aby chronił porządnie przed promieniami UV. lepiej kupić krem z wysokimi filtrami, a na to delikatnie nałożyć podkład bez filtrów albo kupić krem tonujący z filtrami.

Gość lilinka19
Ale mimo wszystko coś w podkładzie jest. Latem nałożyłam podkład będąc na plaży i wszytsko było ok, drugiego dnia wyszłam bez podkładu i byłam cała czerwona, prawie poparzona. Zimą to samo nakładam podkład jestem blata, bez podkładu mam poliki tak czerwone jakbym miała na nich żywy ogień.

Gość anieessssss
no więc?? Jaki jest dobry krem z wysokimi filtrami do cery tłustej (!) i skłonnej do podrażnień alergicznych??

justa zgodze się ale dodam też coś od siebie : aby filtr w ogóle zadziałał nalezy nakładać grubą warstwe i powtarzać to często. A wtedy to juz niemożliwe aby nałozyć na to podkład.

Gość anieessssss
:(

Moka, ale moim zdaniem lepiej nałożyć raz dziennie, rano, a na to podkład niż nie nakładać filtrów wcale. ja nakładam grubą warstwę raz właśnie rano pod makijaż, podkład nakładam po kilkunastu minutach.

Gość anieessssss
Jaki jest dobry krem z wysokimi filtrami do cery tłustej (!) i skłonnej do podrażnień alergicznych??