Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła00

rodzicielki czy możemy mieć płaski brzuch?

Polecane posty

Gość szczupła00

Dziewczyny.Czy macie jakieś sposoby,alby po porodzie,no nie od razu choćby po jakimś czasie,skóra na waszym brzuchu nie była tak rozciągnięta?Doszłam do swojej wagi,ale ten brzuch.....może są jakieś kosmesmetyki które można by wykorzystać w tym celu??

Gość szczupła00
no gdyby temat wklepać w erotyczne to pewnie i rozmówcy by się znaleźli.

Gość szczupła00
a jakieś ujęrniające kremy?może brzuszki?operacja to straszne.

Gość myszkamiki
obawiam się że nie jest to realne - choć dłuższy czas zastanawiam się nad tym. Narazie zaczęłam dietę chcę uzyskać wagę 55 kg czyli zostało mi 10 kg w dół :) i zaczęłam ćwiczyć (mało, ale za to codziennie). Nie wiem czy uda mi się uzyskać płaski brzuch (najpierw trzeba spalić tłuszcz !) ale przynajmniej nie będę miał pretensji, że nic z tym "worem" nie robię.

Gość szczupła00
brzuszki robiłam,mogę nawet stwierdzić że mięśnie mam dość silne,ale nie przyniosły porządanego efektu,"worek"pozostał.MOże trzeba było tak szybko się nie zniechęcać albo na jakąś siłownię skoczyć?

Gość myszkamiki
co do "smarowideł" to nie mam pojęcia wiem, że dobry jest ten z avonu wyszczuplająco-antycellulitowy, ja stosowałam na nogi (genialne efekty :) wyszczuplone uda i wielki brzuch) ale może jest coś tam na brzuch lub ktoś poradzi coś innego. Co do brzucha to zaraz po porodzie trzeba było ściskać brzuch jakimś gotowym pasem, może by pomogło - teraz tylko ćwiczenia, lub jak kogoś stać to plastyka, ale podobno nie robią kobietą które ponownie będą rodzić, przymierzałam się ze wzgkledu na koszmarne rozstępy. A może poradzi ktoś - coś na rozstępy. Mi trochę niweluje je solarium, ale to tylko sztuczka, zresztą nietrwała.

Gość szczupła00
a te wszystkie kremy co reklamują.wiadomo reklama to reklama,ale może ktoś coś wypróbowł??

Gość myszkamiki
z siłownią dobry pomysł, większa mobilizacja i jest trener, który pokieruje na właściwe ćwiczenia. Ja ćwiczę od miesiąca i efekty maleńkie, ale nie zniechęcam się choć załamuje mnie fakt, że ta "oponka" pod pępkiem jest ogrooomna i nic się nie zmienia. A jak jest z Twoją wagą i wzrostem? I kiedy rodziłaś?

Gość myszkamiki
ja tez chętnie dowiem się ad. smarowideł ... Aha pocieszę Ciebie, że np Kinga Rusin przytyła w ciąży 30 kg (kiedyś mówiła w programie) a teraz zobacvz jak płaściutka a z drugiej strony tylko ćwiczenia przynoszą efekty i nie wolno się zniechęcać, pamioętam też redaktor naczelna Shape"a tj chyba była żona Ibisz mówiła, że codziennie robi 100 czy 200 brzuszków.

DZiewczyny znam taki preparat. Przytoczę autentyczną, któtką, ale chyba przekonujacą recenzję od jednej z klientek: Bardzo skuteczny. Ładnie pachnie. Dobrze się rozprowadza i wchłania, ale co najważniejsze pomaga w pozbyciu się Cellulitu i \"kangurzej torby\". Sprawdźcie na:http://road4.xip.pl/atw/product_info.php?cPath=12&products_id=30 :)aha od 1-31 marca bedzie w promocji:) 3 opakowania 45% taniej i jedno 36% taniej:) Może zapytacie znajomych masazystów, co oni na to? Jedne z nich dotarł z opakowaniem do mojej Mamy, która prowadzi w Radomiu Punkt Dystrybucyjny z tymi kosmetykami i powiedział, że dostał go od pewnej klientki. Przyszła do niego pani po ciaży z duuuzymi rozstępami na biuście (jest do tego inny preparat z tej samej firmy) i brzuchu. Przyniosła go i kazała mu smarować się nim podczas zabiegu i co? Powiedział, że tak skutecznego preparatu nie uzywał w swojej karierze i stąd jego wizyta w punkcie A.T.W.. Zapisał sie do Klubu ATW i regularnie kupuje ten produkt tylko, że w wersji dla profesjonalistów (duże 500ml pudełko). Pozdrawiam

Gość szczupła00
ja mam 170 i jakieś 60 wagi,więc do wagi nic niemam.tylko właśnie tak jak mówisz do oponki,to tak nieładnie na plaży np.wygląda kiedy się siedzi albo na boku leży straszne.NO tak te wszystkie "gwiazdy ekranu"i tak nie zdradzą nam swoich tajemnic,a z pewnością wiąże się to z kasą.

Gość myszkamiki
niezła reklama, ale tez słyszałam wiele dobrego o A.T.W - no cóż tonący brzytwy się chwyta, jak znajdę konsultantkę to zakupię , chyba ....

Gość myszkamiki
wagę rzeczywiście masz super, więc tylko smarowidł i ćwiczenia co myślisz o tym ATW?

Ja prowadzę sklepik internetowy, jesli chcesz możesz bez problemu zamówić. Tego samego dnia wysyłamy produkty... A to co napisałam, to nie jest żadna reklama tylko prawda. Żeby Cię przekonac to powiem Ci jeszcze, że gość, który przyszedł z tym pustym pudełkiem, jakkolwiek to brzmi, mierzył te rozstępy u kobiety...i nie wierzył. Zreszta sam nigdy wcześniej go nie używał, mówiłam, że ona do niego przyszła z własnym pudełeczkiem... Ja tez zaopatrywałam osobiście w Warszawie gabinet masazysty, który oczywiście został już konsultantem (bo o tych kosmetykach dowiedział się już w szkole masażu -Daring- jest takie miejsce przy Czerniakowskiej- może poszukacie na necie, czy jestem autentyczna). Cały czas na nich pracuje i juz kupuje te kosmetyki sobie sam- chyba bym nie wyrobiła- zuzywa ich ok 100ml (dwa duże opakowania- no cóż wysmarowac tyle pup i brzuchów?) na tydzień. Ma gabinet na Agrykoli. Ot i tyle. Nie przekonuje po prostu je znam:) Pozdrawiam

Gość myszkamiki
ok to napisz mi jeszcze dokładnie kiedy ten preaprat będzie w promocja a ja wskauję na Twoją stronę internaetową tak czytam na wizazu i rzeczywiście dobre opinie

Dziewczyny XXL Fast jest w promocji od 1-31 marca (nie pytajcie się jeszcze żadnych konsultantek A.T.W., bo o tym jeszcze nie wiedzą:).I prosze nie chwalcie sie, że wiecie to ode mnie... Dokładna cena wyglada tak: 3x opakowania będą w cenie 90,80 PLN, a jedno 35,20PLN. A teraz Wam powiem zo zacz ten preparat. To jest balsam. Jeśli chcecie aby był skuteczny to należy go nakładac na umytą skórę. Jeśli macie peeling do ciała, oczywiście najlepiej go nałozyc tuz po wykonaniu tego zabiegu. Jeśli nie chceie tego robic przed nałożeniem, zauwazycie, że on sam ma właściwości lekko peelingujace. To znaczy jeśli jest nadmiar zrogowaciałego naskórka to pierwsze 3-4 aplikacje bedą pod koniec kończyły sie własnie takimi \"zwijkami skórnymi\" jak przy peelingu. A potem juz nie...On po prostu musi wnikac nieco głębiej... Zresztą wysyłam razem z preparatem cała ulotke o własciwościach tegoż więc szczegółowo macie opisany cały zabieg... CZy cos jeszcze moge podpowiedzieć?

Gość szczupła00
55 złotych to nie majątek zwłaszcza przy skuteczności tego środka

Gość myszkamiki
ok po 1 marca wejdę na Twoją stronę (dodałam ją do ulubionych) i odezwę się jak wygląda przesyłka? Na ile to stracza? Jak byłoby ok to najwyżej domówię przed końcem promocji ponownie. Czy można smarować tym biust, no chyba że polecisz coś dobrego? Wiem też że atw ma dobre żele do higieny intymnej

Gość szczupła00
na tej stronie co podałaś kosz tego cuda to 55zł.napisz czy mogę zamówić u ciebie 1 opakowanie i czy 1 da efekty?

Gość livia1979
dziewczyny ja mam ten sam problem ten okropny brzuch wprawdzie rodzilma 2 lata temu ale nadal niemoge sie go pozbyc chodzilam na silownie 3 miesiace zero efektow staram sie cwiczyc w domu ale z tym roznie bywa zamowilam teraz krem z avonu co reklamuja i zaczynam chodzic znowu na silownie, a co do pasa na brzuch po porodzie uzywalam go no ale brzuch itak mam mam 164 i 64 kg waze tragedia po przestaniu karmienia przytylam niestety musze schudnac do 55

Gość szczupła00
a ja rodziłam już 5 lat temu.A na dodatek to mój 4 poród,nie zamierzam już mieć więcej dzieci,no mogę być dumna ze swojej wagi i że nie widać po mnie tych czterech porodów.A na ten balsam z pewnością się skuszę.Muszę niestety znikać,sprawdzę później co się tu jeszcze ciekawego dzieje.Pozdrawiam

Gość myszkamiki
Livia masz podobną wagę jak ja 165 cm i 65 kg wagi - my zdecydowanie musimy schudnąć !!! kobieta powinna ważyć + końcówkę swojego wzrostu - 10 kg. Ja już trochę odchudzam się na innym topicu (świetne kobietki) schudłam 3 kg, ale teraz mam 3 dni kryzsu, jutro wracam na dobre tory :) - ale jakiś kosmetyczny wspomagacz, nie zaszkodzi .... choćby psychicznie podbuduje :)

Gość myszkamiki
aha ja rodziłam 3 lata temu

Gość myszkamiki
dokładnie 3 lata mija dziś o 23:50

Przepraszam nie było mnie przez chwilkę- spróbuje po kolei na pytania: Myszkamiki1. Przesyłka? To zależy jesli jest to ten żelik to wkładamy go w kopertę z bąbelkami, żeby sie nie uszkodził, dostaniesz od nas próbki innych kosmetyków i katalog firmy. Tak wyglada kazde pierwsze zamówienie. A potem? Jak soebie zyczysz:) 2. Na ile starcza? Hmmm pojemność ma 170 ml, konsystencja jak przeciętny balsam, może lekko natłuszczajacy więc wszytko zależy od powierzchni smarowania.... Zachęcam przede wszystkim do SYSTEMATYCZNOŚCI. To bardzo ważne aby go uzywac naprawde codziennie- dwa razy. proszę Was o to, zmuscie się choc do takiego wysiłku...

Gość szczupła00
acha a na odchudzanie to stosowałam dietę trzy dniową,i u mnie efekty były super.jak jej nie znacie to wygląda to tak.7rano herbata gorzka,9-jajko na twardo i herbata,11-serek chudy ok 100g i herbata,13-mięsko chude{ja jadłam z kurczaka,albo zastępczo 2 cienkie parówki},15-1 kg jabłek,17-znów jajko i herbatka,19-do wyboru lampka wina wytrawnego lub sok pomidorwoy 2 szklanki Pierwszy dzień jest straszny ale na drugi to już tak szybko i wydaje się że to już znów trzeba jeść?ja schudłam jakieś 3 kilo.

Teraz dalej.ABSOLUTNIE NIE STOSUJCIE NA GO BIUST!!! Ma dość silne działanie, a delikatne włókna kolagenowe piersi maja zupełnie inna strukturę. Na biust polecam albo preparat z tej samej serii, czyli zielony XXL fast do biustu, albo z serii terapie urody balsam pielęgnacyjny. Dobrze się wchłania, ładnie ujędrnia i przyjemnie pachnie. Jeśli nie macie rozstępów na biuście to spokojnie polecam ten z serii terapie urody- ok 27 PLN.

Gość myszkamiki
no właśnie ja mam rozstępy na biuście ile kosztuje przesyłka i czy można płacić przy odbiorze ?

Gość myszkamiki
ok odezwę się póżniej i sprawdzę co u Was ja jestem zdecydowane bna ten preparat czekam tylko na odpowiedzi na moje pytanka pozdrawiam