Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dung

Oriflame - Wasze dobre i złe doświadczenia-proszę o pomoc!!!

Polecane posty

CZytam Twoją wizytówkę, jest bardzo ciekawie napisana...Zachęcająco...

aha, napisałaś 1 marca - chyba lepiej 6 marca, bo od wtedy jest promocja na wpisowe ;) może to literówka... cieszę się, że Ci się podoba moja wizytówka :) a czy spotkamy się na szkoleniu, kto wie... a skąd jesteś?

a z Warszawy a dlaczego od szóstego marca? Lepiej? CZegoś nie doczytałam? W ogóle dzis nie mogłam zagladac bo szefa ekspediuje na troszke dłuzej itp itd... ale jeszcze troszke jestem...

tak, nowy katalog nr 4 obowiązuje w dniach 6-26 marca i w tym czasie wpisowe jest w promocji i wynosi 1 zł. w chwili obecnej wpisowe nie jest w promocji i wynosi 19 zł. chyba, że masz kupon z listopadowego \"Twojego Stylu\", z kalendarzyka, to masz też wpisowe za 1 zł, bodajże aż do czerwca można taki kupon wykorzystać.

Cześć. Prenumeruję Twój Styl, ale bez dodatków, czy ten kalendarzyk byl jakąś wkładką?

Faktycznie leipej 6 marca. Gratuluije decyzji, na pewno bedziesz sie dobrze bawiła:)

tak, kalendarzyk to był dodatek. taki w formie małego notesu, czerwony. no, ale 1 a 6 marca to niewielka różnica, nie warto szukać kalendarza :D chyba, że ktoś planuje zapisać się po promocji, czyli po 26 marca, to warto. a Tobie nie opłacałoby się i tak zapisać 1 marca, bo miałabyś zaledwie 4 dni do końca katalogu - to trochę mało, żeby uzbierać zamówienie, w dodatku pierwsze. moim zdaniem warto zawsze wchodzić na początku katalogu - katalog zaczyna się zawsze w poniedziałek, najbliższy właśnie 6 marca - wtedy masz pełne 3 tygodnie na zebranie zamówienia. a jak masz dobrego sponsora, to dostarczy Ci katalogi wcześniej i już teraz możesz zaczynać zbierać zamówienia z K4.

Gość konik polny
dziewczyno nie baw sie tym bo to naprawde sie bie oplaca.

Dzięki Oriflame, jesteś super pomocna. Zaraz napiszę do sponsora, niechaj dostarcza katalog. A do konika polnego- czemu uważasz, że to się nie opłaca? Czy coś tracę?

Gość konik polny
DZiewczyno wiesz ile jest już konsultantek oriflame?Naprawde szkoda czasu, chyba ,ze masz go duzo.Prawde mówiac jest to gonitwa i szukanie ludzi by zarobic pare groszy.Kosmetyki nie sa jakies rewelacyjne wrecz do kitu i pozatym sa drogie.Uwierz mi moja kobieta zrezygnowala .zastanow sie czy warto tracic czas??!!Kosmetyki nie dochodza na czas , czasami w paczkach czegos brakuje poprosty to wszystko jest tak beznadziejne, ze masakra.Potem mozesz zalowac ze stracilas tyle czasu i nie masz z tego zanej korzysci.Te wszystkie pierdolone bo juz tak powiem konsultantki na tym forum dupca za przeproszeniem glupoty.Wcale nie jest tak kolorowo jak one opisuja.Moja dziewczyna tez myslala, ze zarobi kokosy a taka jest prawda ,ze kosmetyki trudno sie sprzedaja bo to jest ciulostwo.Po pol roku sie wypisala i teraz mowi ze ma spokuj .Zastanow sie dobrze.pozdrawiam jak masz jakies pytania to pisz

Straszna pesymą posiałeś... powiem więc tak. Mam juz sklepik internetowy z kosmetykami innej firmy i idzie dość fajnie. Pomyślałam, że Oriflame może byc niezłym uzupełnieniem mojej dotychczasowej oferty... Myślę też, że te kosmetyki nie mogą być aż tak beznadziejne skoro Twoja kobieta się zdecydowała na to, aby do firmy wejść. Jestem z Warszawy i chciałabym te kosmetyki odbierac na miejscu... Co do ilości konsultantek. To chyba tez Cię zaskoczę- nie moge doprosic sie od moich koleżanek nawet jendego namiaru. I szukamy między kolezankami kolezanek. Avon to co innego, w którą strone nie spojrzę, jest wiele. Sama mam dostep do 3 osób... A tu? Hmmm, żebym tez mogla cos sprzedac najpierw musze sama je wypróbować...A ha i na koniec, na razie traktuje to jako hobby, mam prace stałą zawodową, a to dodatek do wypełnienia wolnego czasu. Takie babskie rzeczy... Może zbyt optymistycznie na to patrzę?

Gość konik polny
obawiam sie ze tak.Moja dziewczyna tez tak myslala jak ty.Ona lubi tylko serie giordani .Wiesz to jest twoje zycie i twoja sprawa .powodzenia ci zycze.Napewno zarobisz miliony na tym.Wiesz co czy ty jestes naiwna czy co naprawde jak malemu dzieku mozna wcisnac dobra bajke.Dziewczyno ile ty masz lat??? Ktos wciska ci kit a ty to chwytasz.zobaczysz, ze za jakis czas jak juz bedziesz w tym oriflame to bedziesz miala juz wszystkiego dosyc chodzenia po paczki, i szukanie naiwnych zeby cos kupili od ciebie.To moja opinia na ten temat

Ok nikt mi nie mówił, że będzie fajnie i różowo i beda klienci walili drzwiami i oknami, Oriflame to nie jest mój sposób na życie, to maluuuutki dodatek. Chciaz znam i w tej firmie takich, którzy jeżdża na konferencje miedzynarodowe i bawia sie na balach dyrektorskich na Politechnice Warszawskiej... Ale ja póki co o tym nie marzę. Chce zamówic dla siebie powiedzmy serię Giordani- bo tez myslę, że jest jedna z lepszych i nie biegac po sklepach w poszukiwaniu coraz to nowych wynalazków (choć może i tak bedzie jak mi się znudzi Giordani). Co do wieku mam 27 lat i jesli chodzi o madrość :) to chyba mi już nie grozi... To nie ma byc biznes, po prostu dla mnie samej taniej ot i tak... Ale dzięki za głos- jest wazny i proszę wszystkich, którzy chcieliby cos dodać, o komentarz:)

Gość konik polny
Ja staralem sie tobie pomuc.Jezeli czyms cie urazilem to przepraszam bardzo

niee nie uraziłeś. Daj spokój- to wymiana doswiadczeń.Ja tez mam doświadczenie w innej firmie i zarabiam z kosmetyków powiedzmy 300 PLN miesiecznie, duzo? Chyba nie.A ile przy tym skowytu, ile niedociągnięc ze strony firmy, opakowania do bani, katalog nie taki itp... Ale ja to zwyczajnie lubię. Jak bedzie wtopa w Ori to dam Wam znac i powiem, mieliście racje zawaliłam na całej linii.. A;le jak mi sie powiedzie to tez Wam powiem i może pokażę jak mi szło... I z czasem wylądujemy na konferencji razem... Taa, poniosło mnie trochę, ale póki co bede sobie zuzywać puder w kulkach oriflame :) pozdrawiam i uciekam na razie....

wymiana doświadczeń, jak najbardziej, byle na poziomie. bo czasami to nie tylko pesymą wiele, ale i czymś, czego nie chcę nazywać po imieniu, żeby nie być nieuprzejmą ;) ani sprzedaż kosmetyków, ani budowa grupy nie są dziecinnie łatwe. ale kto mówi, że mają być? łatwe to jest chodzenie przez całe życie do tej samej pracy i bimbanie tam od 8 do 16 i wegatacja od pierwszego do pierwszego... tylko kto chce takiego życia? ja na pewno nie. ja nie twierdzę, że ktoś zarobi milion w miesiąc, bo jeszcze nie znam takiej osoby. ale znam takie, co stają się dyrektorami w ciągu roku, znam takie, które pewnie już z milion zarobiły w ciągu kilku czy kilkunastu lat pracy w MLM. osobiście znam. dlatego wierzę, że to jest możliwe. a zarobienie kilkuset zł to na pewno jest możliwe :) a to, co piszą niektórzy to jest naprawdę ciekawe, bo to jest Oriflame, jakiego ja nie znam :D jakaś ciemna strona firmy :D

Gość Baba_z_bagien
Miałam dwa zapach oriflame - Belive (chyba) i Moon. Nie podobały mi się (ale kwestia gustu), utrzymywały się na mnie dość długo. Kompletnie zawiodłam się na żelu punktowym. Dno i to na dodatek śmierdzace!

Konik polny...bez komentarza, bo mam wrażenie, że sam jesteś swoja dziewczyną i dalej sie w to \"bawisz\"...I trochę kultury by Ci się przydało. rady - owszem ale spokojnie i najlepiej bez błędów:)Pobili tam Twoją dziewczynę czy co, że sie tak uniosłeś? Poza tym, o ile ja wiem, na Oriflame nie można stracić, bo przeciez nic nie trzeba tam płacić, nie chcesz nic zamówić z danego katalogu to nie zamawiasz i nikt Ci z tego powodu glowy nie urywa, a może się mylę? A co by nie mówić te kosmetyki są świetne. To jest naprawde dobra zabawa i jeżeli tak to traktujesz to na pewno bedzie fajnie. Oczywiście jeśeli chcesz się tylko z tego utrzymywac to gratuluje odwagi i determinacji. Ja jestem na to za leniwa ale moja sponsorka (kochana kobieta) właśnie tego dokonała. Straciła pracę i zdecydowała się na karierę w Oriflame i...udał się jej. szlona mimi a może coś więcej dodasz? Baba z bagien...to dlaczego kupiłaś zapachy, które Ci się nie podobają? Dla mnie to tez super sprawa, bardzo lubie to zajęcie, i choziaz kokosów nie przynosi:)dalej się tym zajmuję bo po prostu to lubię.

Cześć Dziewczyny- Ori i Nesca, Jestem po rozmowie z moim sponsorem.Przyjedzie do mnie w piątek i jestem z Wami w tej samej branży:) Napisałyscie całą prawdę, ten człowiek, który mnie wprowadza tez utrzymuje się z MLM, ale póki co pracował długo w konkurencji...Tu jest niecały rok, ale idzie mu świetnie jest niesamowitą osobowością i naprawde potrafi zachęcic do pracy...Bardzo się cieszę, juz przygotowałam soebi pierwsze zamówienie. Tak, jak mówiłam, najpierw ja, a potem reszta... nie zebym nie dbała o klienta, ale musze wiedzieć co polecać... Pozdrawiam. I spójrzcie same, niezły topik z tego wyszedł... Zachęcam wszystkich do wypisania swoich żalów i zachwytów jak wyżej!!!

dziwczyny a jak mozna sie zapisac? czy jest gdzies strona internetowa gdzie mozna przyjrzec sie produktom i poczytac o zasadach bycia konsultantka? myslicie ze jestem w stanie zarobic 200 zl miesiecznie?

Witaj, bardzo miło Cie widziec w szacownym gronie... Tu są już \"starzy wyjadacze\"- mam nadzieję, że Ori i Nesca sie nie obrażą, ale to są guru w te klocki. Ja dopiero zaczynam ale mam ekstra sponsora. A skąd jesteś? Bo w piatek jedziemy własnie razem do firmy w Wawce:)

Marcy wysłąąłm ci maila :) A wpisowe od 6 marca wynosi 1 zł :))

Witamy Asie- może podzielisz się z nami swoimi doswiadczeniami?

jestem z bielska zaraz sie biore za maila tylko musze troszke popracować

Asiu nieładnie tak wejśc do nas i nic nie opowiedzieć... Marcy ja też stawiam pierwsze kroki i jestem pewnie równie blada w temacie jak Ty. Ja zaczynam w Wawie, a sponsora mam ww Wrocławiu, ale jesteśmy w kontakcie cały czas. A z Toba mam nadzieję się spotkać moze kidyś na konferencji miedzynarodowej:) Na razie jeszcze nie wiem co to takiego i kto tam może dojść, ale to juz same Szychy w Ori, czyli my ;) w przyszłości. Czego Tobie i sobie zyczę:) Pozdrawiam

Witam tak więc troszkę o sobie jestem w Oriflame juz ok. 6 latek :) Niemam z tą firma żadnych przykrych wpsomnień ale tez nie jestem tylko na tak :) Prowadze sobie stronkę oriflame: http://kosmetyki-oriflame.kupisz.pl bo zauważyłamż e wiele osób nie ma dostępu do naszych kosmetyków mimo krązżej terorii ż ejest nas tak dużo. Pozdrawiam was wszystkie :) Asia

Asia w gronie powitana niniejszymmmmm, a co polecasz swoim klientkom?

Z zapachów nie polecam żadnego mimo z emam swoje faworyty a to z tego powowdu żę to co mi się podoba niemusi komuś innemu. Tak więc sami wybierają za pomoca próbeczek co lubią. Polecam wszystkim kremy do ciała w beczułkach można sobie dopoasowac odpowiednią nutę zapachową a są one bardzo wydajne. Z pielęgnacjii specjalnej uwielbiam serie fioletową do ciałą a najbardzoiiej żel anty cellulitisowy który na mnie przyniósł oczeikiwane efekty :) A dodatkowo cudownie nawilża. Z pielęgnacji twarzy wsród mleczke mój faworyt: 4965 Mleczko z tonikiem z serii Natural Skin Care Pielęgnacja ust: nawilżajacy balsam skin quencher na moje zawsze spierzchnięte usta idealny (żadne inne balsamy sobie z nimi nie radziłY) Ostatnio nie rozstaję sie z pudrem korekcyjnym prasowanym bo autentycznie widać efekt (przynajmniej według mnie spełnia oczekiwania) Oczywiście polecam tez serię z algami. Tyle autentycznych hitów według mnie kremu narazie nie umiem sprecyzowac bo za często je zmieniam (uwielbiam testować )

dziwczyny to znow ja czy konsultantki moga mi odpowiedziec: mieszkam w bielsku. Ile mnie beda kosztowaly wysylki? I o co dokladniej chodzi z punktami pp? ile jest za jeden produkt? czy tez moze jakos inaczej sie to liczy