Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga84

Czy tez tak macie podczas stosunku ?

Polecane posty

Gość aga84

Dopiero niedawno zaczelam wspolzyc z moim chlopakiem. Wszystko jest ok, tylko ze podczas penetracji mam wrazenie, ze on doslownie rozrywa mi moje wnetrza :D Kochamy sie delikatnie, ale ja caly czas mam wrazenie ze doslownie wbija mi sie w jelita, czuje tez napor na pecherz :P I chce mi sie sikac a czasem to drugie :P Czy to jest normalne, czy ja prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajona do tego ? Do tej pory uprawialismy tylko petting :)

Gość Claudia ****
Chyba nie jestes dostatecznie podniecona, jesli sprawia ci to bol. Sprobujcie wiecej pieszczot i moze innnych pozycji. Czlonek twojego partnera jest duzy? Moze to jest ta przyczyna

Gość aga84
Wlasnie sek w tym, ze jestem podniecona, tylko dziwi mnie to uczucie napierania, tak jakby jego penis doslownie ocieral sie o moje narzady wewnetrzne ;) Penis nie jest bardzo wielki. Sprawia mi to przyjemnosc, ale to dziwne uczucie.... ;) I napor na pecherz :)

Gość cos powiem zaraz
rozrywanie... to chyba nie jest mile i nie jest normalne. Natomiast napor na pecherz ( albo to drugie) jest normalne i wynika ze spiecia i z braku doswiadczenia. Ja do tej pory mam taka jedna pozycje (myslalam ze bedzie fajna), w ktorej odczuwam parcie na mocz i jest to pozycja podobna do misjonarskiej, z tym, ze mam nogi na ramionach partnera. Sprobujcie dluzszych pieszczot, lepszej atmosfery i innych pozycji:) POZDRAWIAM

Gość aga84
Dziekuje za Wasze odpowiedzi. Moze rzeczywiscie wynika to z braku doswiadczenia. Dopiero zaczynamy :) Nie wyprobowalismy jeszcze wielu pozycji :D Mysle ze moje "dziwne uczucie" moze wynikac tez z faktu iz nigdy nie miałam penetrowanej pochwy :P Zycze wszystkim milego dnia :)

Gość jaki kiciusss..
czesc. no dziwnie to wyglada mysle ze piszesz prawde i nie zmyslasz.nie pytam cie o wielkosc ptaszka twojego chlopaka.bo to nie powinno miec az takiego znaczenia no chyba ze jego penis ma 20c.. dlugosci albo wiecej to juz moze byc problem . wazny jest tez obwod jesli jest to ponad 12-14cm. czasem nawet obwod osiaga 17cm.to moze sz byc nadmiernie wypelniona i podczas wprowadzania czlonka do pochwy a wraz z nim powietrze powoduje zwiekszony napor. jesli podczas nie slyszysz charakterystycznych klasniec wydobywajacego sie powietrza to to jest wlasnie ta przyczyna.to wlasnie powietrze i sam czlonek powoduja nadmierny nacisk i dochodzi do mimowolnego oddania moczu lub wyproznienia.jesli dopiero zaczynacie to twoja pochwa jest jeszcze ciasna co zwykle ustapi po porodzie i problem zniknie sam jesli jeszcze nie bylas u ginekologa to powinnas isc sie przebadac gdyz problem moze miec podloze anatomiczne np. nieprawidlowa budowa pochwy .slyszalem ze bywaja takie wady jak brak pochwy lub samej macicy co w pierwszym przypadku uniemozliwia wspolzycie a w drugim zajscie w ciaze.prosze zrob badanie abys wiedziala co jest przyczyna tyczh objawow o ktorych piszesz.lekcewazenie tego moze doprowadzic do powaznych urazow wewnetrznych a nawet do smierci w przypadku przebicia cienkiej scianki pochwy co z kolei moze doprowadzic do zakazenia organizmu.

Gość aga84
Dzieki :) Wlasnie ide do ginekologa niedlugo i wspomne mu o swoich odczuciach. Mysle ze jestem ciasna i to tez moze miec wplyw. Buziaki dla wszystkich

Gość Mizgalska
AGA 84. Czy nie pomyliłas topiców ? Wlazłaś na ŻYCIE UCZUCIOWE, powinnąs wleżć na ŻYCIE EROTYCZNE tam by Ciebie dokładnie poinstruowali, bo tam pisza sami specjalisci - eksperci od dupy.

Gość trele
jest taka przypadłość jak tyłozgięcie macicy i być może to jest przyczyna twoich kłopotów jeśli jego członek faktycznie nie jest taki wielki